slide1
Download
Skip this Video
Download Presentation
Ne grijehu

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 13

Ne grijehu - PowerPoint PPT Presentation


  • 119 Views
  • Uploaded on

"Ne može se prihvatiti sudjelovanje u napadima protiv života ili integriteta pojedinca, protiv prokreacije ili moralnog i mentalnog zdravlja čovječanstva... Niti se može u savjesti tražiti korist od izdavanja proizvoda koji ponižavaju čovjeka".

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Ne grijehu' - trent


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1
"Ne može se prihvatiti sudjelovanje u napadima protiv života ili integriteta pojedinca, protiv prokreacije ili moralnog i mentalnog zdravlja čovječanstva... Niti se može u savjesti tražiti korist od izdavanja proizvoda koji ponižavaju čovjeka"
slide2
ZAVOLI DIJETE I DAJ MU DA ŽIVIDjeca su naša radost i nada. Ona nam obogaćuju i uljepšavaju život. Na njima svijet ostaje. Za njihovo dobro se žrtvujemo. Djeca traže našu ljubav i zaštitu, pogotovo dok su još tako nježna i malena da se nisu rodila. Kroz ljubav prema njima izgrađujemo svoju vlastitu nježnost, plemenitost i poštenje.Djeca pomažu u izgradnji mira u našim srcima, u obitelji i u svijetu.
slide3
Dijete – Božji darNe spiralamaNe pilulamaNe prezervativimaNe sterilizacijiNe umjetnim oplodnjamaNe grijehu

.

slide4
Spirala ubija djecu! Uz nju dolazi do začeća, ali djetešce najčešće umire u prvim danima, jer mu spirala ne dopušta usađivanje u maternicu. Ako je menstruacija izostala, to znači da je dijete ipak preživjelo. Mora mu se sačuvati život. Spirala zdravu ženu pretvara u bolesnicu (gnojenja u maternici, jajovodima i trbušnoj šupljini, krvarenja, bolovi, slabokrvnost...).

Ne grijehu

slide5
Uz sve vrste antibaby pilula ipak često dođe do ovulacije i začeća. Međutim, dijete tada najčešće umire od gladi, jer pilule osuše žlijezde i smanje količinu hrane – glikogena u sluznici maternice. Izostanak menstruacije govori da je dijete ipak preživjelo. Abortus se ne smije učiniti niti tada.

Žene koje gutaju antibaby pilule, češće obole od raka dojke, kože i maternice, sklonije su moždanim i srčanim udarima, upalama vena s ugrušcima koji mogu izazvati emboliju, pojavi im se oštećenje jetre i vidnog živca, oslabljenje imuniteta itd. Antibaby pilule nisu rješenje niti za reguliranje nepravilnih menstruacijskih ciklusa.

Ne grijehu

slide6
* Oni koji proizvode, reklamiraju i raspačavaju prezervativ, krivi su ne samo za pomoć u izvođenju grijeha među kojima su bludnost, preljub, kontracepcija itd., nego su krivi još i za pružanje lažne sigurnosti da neće doći do zaraze. Naime, dokazano je da se tako ipak prenose AIDS, humani papiloma virus (HPV) koji izaziva rak maternice, Chlamydia Trachomatis, hepatitis, herpes genitalis, sifilis i razne druge bolesti.

Ne grijehu

slide7
Kod umjetne oplodnje kao npr. u epruveti i inseminacije. rijetko koja djeca začeta u epruveti prežive. Čujemo da ih većinu pobiju, ili ih drže žive, smrznute u frižiderima.

Ne grijehu

slide8
Kakvih užasnih namisli prilokom provodenja dijagnostičke procedura, kao što je npr. rana amniocenteza, kojima je cilj lov i odstrel bolesnih.

Nitko nije postao sretan ubojstvom čovjeka, ali se može postati sretan služeći životu bolesnika. Grijeh se nikada ne smije čiiti. Grijeh nikada nije rješenje.

Ne grijehu

slide9
Ne ubojstvu!

Ubojicama su postali i oni farmaceuti koji su, možda uz osmjeh i tihu glazbu apoteke, okruženi cvijećem i drugim ukrasima, dodavali sredstvo koje ubija djevojčice i dječake koji su još tako nježni i maleni da se nisu rodili. Leš ubijenog djeteta koje je prije implantacije bilo veličine točkice nisu niti vidjeli. Ubili su tom malom djetetu tijelo ali duša mu je i dalje živa i čeka Sudnji dan.

Do ovulacije i do začeća često dođe uz sve vrste antibaby pilula, ali dijete tada najčešće umire od gladi jer se ne uspijeva usaditi u sluznicu maternice koja je zbog pilula osušena i stanjena.

Uz svaku vrstu spirale do začeća dođe prosječno nekoliko puta godišnje, ali mu spirala sprečava implantaciju, pa najčešće pogine.

slide10
Ne ubojstvu!

Ubojstveno djeluju i različita postkoitalna sredstva. U nekim vrstama prezervativa, a i u raznim drugim sredstvima, nalazi se spermicid nonoxinol-9. Ehman i Kruse su objavili podatke da, ako jajnu stanicu oplodi spermatozoid kojemu je nonoxinol-9 samo oštetio kromozome ali ga nije ubio, dijete bude tako bolesno već od trenutka začeća da umire dok žena možda još i ne primijeti da je bila trudna.

slide11
Moramo čuvati živote i zdravlje i one djece koja su još "skrivena". Naš najmanji brat ili sestra je ono malo, tek začeto dijete, u bilo kojoj situaciji, bez obzira na način kako je začeto, bez obzira da li se radi o zdravlju ili o bolesti, bez obzira na uvjete u okolini.
slide13
Zavoli dijete i daj mu da živi

Izrada : dr. med . Lisec Antun

& Cenčić Gordan

ad