EL PARE TOUS, - PowerPoint PPT Presentation

trent
slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
EL PARE TOUS, PowerPoint Presentation
Download Presentation
EL PARE TOUS,

play fullscreen
1 / 17
Download Presentation
EL PARE TOUS,
70 Views
Download Presentation

EL PARE TOUS,

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. EL PARE TOUS, UN HOME QUE DONÀ FRUIT

  2. JESÚS T’ESTIMA Deixa’t estimar per Jesucrist. Seràs lliure. Ell t’estima tal i com tu ets. Seràs jove. Ell t’accepta sempre. Et coneix molt bé. Deixa’t estimar per Jesucrist. Cerca amb alegria Jesucrist. Seràs lliure. Ell t’espera des de fa molt anys. Seràs jove. Ell no et classifica. Mai no et jutjarà. cerca amb alegria Jesucrist. Perquè Jesús t’estima. Jesús confia que seràs capaç d’estimar com Éll d’estimar com Éll d’estimar com Éll d’estimar com ÉEEEEEEEll.

  3. TINC SET DE DÉU ELL ÉS FONT DE VIDA. TINC SET DE DÉU, ELL M’HA ALLIBERAT (2)

  4. ABANS DE L’EVANGELI Si, Jesús, jo vull escoltar l’Evangeli i assumir tots els seus riscos fiant-me de Tu, amb alegria i amb pau, tots els seus riscos fiant-me de Tu, que val la pena arriscar.

  5. Amic Jesús, com tu volem ser Amics i oberts a tothom, creixem així i donarem la pau a tot el món. DÓNA’NS LA FORÇA PER CRÉIXER I VIURE EN LLIBERTAT (2V)

  6. SANT ES EL SENYOR Sant, Sant, Sant, Sant és el Senyor Déu de l'univers El cel i la terra, son plens de la vostra gloria Hosanna a dalt del cel. Beneit el qui ve en nom del Senyor Hosanna a dalt del cel (2).

  7. DIGUEU-ME AMICS Imagina’t  si poguéssim somniar… Trobaríem en el món més melodies que el soroll de l’armament, que el plor d’un innocent; tot seria com un cant ple d’harmonia. Imagina’t si ens donéssim tots les mans…No hi hauria ja més guerra, cap més pensament: “Fer feliç al meu germà”i escoltar el cant de l’ocell. La pau no seria sols una fantasia DIGUE-ME AMICS SI NO PODRIA DER REAL QUE NO TOT FOSSIN SOMNIS. NI UNA FALSA REALITAT. DIGUEU-ME AMICS, SI NO PODRÍEM TREBALLAR I FER D’AQUESTA TERRA UN RACÓ D’AMOR I PAU.

  8. Si sabéssim fer silenci i escoltar…entre els arbres cantarien tots els animals, cadascú amb la seva veu entonant sons diferents, però ningú no quedaria sense ser escoltat. Si miréssim la natura sota el cel…trobaríem un tresor amb el seu gran secret: “no intentar ser el que no ets, tant si ets jove com si ets nen, ser un regal per tots els homes, viure per a ells. DIGUE-ME AMICS SI NO PODRIA DER REAL QUE NO TOT FOSSIN SOMNIS. NI UNA FALSA REALITAT. DIGUEU-ME AMICS, SI NO PODRÍEM TREBALLAR I FER D’AQUESTA TERRA UN RACÓ D’AMOR I PAU.

  9. SI CERQUES QUELCOM Si cerques quelcom a la vida que et faci viure content, aixeca els ulls de la terra i veuràs un cel serè, es lliure, sense eslògans com el vol que fa l'ocell. Vine amb mi, amic meu, farem junts el camí. Vine amb mi, amic meu, el món serà nostre, si. Farem un gran foc amb l'espurna que cremi la llenya en cantar. El vent portarà la notícia amb paraules d'amistat. La llum traurà les ombres que no ens deixen mai pensar. Ens sobren tantes paraules que amaguen la Veritat. És l'hora de l'esperança que ens ajudi a veure-hi clar. És temps de dir sense por que el que val és estimar. Hi ha una veu que no dubta quan parla de llibertat. Un cor que mou la història, mai ningú com Ell de gran: Jesús que amb tu camina i ens dóna a tots la mà. TINC SET DE DÉU ELL ÉS FONT DE VIDA. TINC SET DE DÉU, ELL M’HA ALLIBERAT (2)

  10. AL SERVEI DE TOTHOM Tu has descobert la força en la pregària que et fa confiar en el Senyor. I prop de la Creu has descobert la vida del Crist Ressuscitat. En la senzillesa has viscut l'alegria dels pobres de tot, rics de Déu. En el sacrifici has après la lluita de fer feliç tothom. TU HAS SEGUIT BEN DE PROP JESUCRIST. TU T'HAS LLIURAT A L'ESGLÉSIA. TU HAS SERVIT AMB LA VEU I AMB EL COR L'EVANGELI, PARE TOUS. TU T'HAS POSAT AL SERVEI DE TOTHOM. Has mostrat el Crist, Pastor de tots el pobles i Maria al peu de la Creu. I t'has preocupat especialment dels joves, T'has fet un amic seu. El teu únic centre ha estat l'Eucaristia, Sagrament real del Senyor. Ell es fa present és aliment dels homes dóna vida a tothom.