slide1 n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
Kære forældre.

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 2

Kære forældre. - PowerPoint PPT Presentation


  • 92 Views
  • Uploaded on

Kære forældre. I dag er det d. 12. september. Udover der er bestyrelsesmøde, er det sangens dag. I området blev den markeret i Veddelev Børnehus, ved at børn fra de andre afdelinger kom på besøg. Der var 150 børn fra Elverhøj, Egegården, Freja, Jættestuen og Veddelev børnehus. 

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Kære forældre.' - tovah


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

Kære forældre.

I dag er det d. 12. september. Udover der er bestyrelsesmøde, er det sangens dag. I området blev den markeret i Veddelev Børnehus, ved at børn fra de andre afdelinger kom på besøg. Der var 150 børn fra Elverhøj, Egegården, Freja, Jættestuen og Veddelev børnehus. 

Børnene samledes på boldbanen. Efter stemmetræning gik sangen i gang.

Først Mester Jacob på kinesisk. Og herefter optrådte hver afdeling med en sang for de andre børn. Og alle sluttede af med Mester Jacob på tysk og engelsk. Det var glade børn der efter sangoplevelsen fik en bolle. En kommentar var at det var verdens bedste bolle.

slide2

Der er kommet invitationer ud til forældre og personalemøde d. 24. september. Her er der en unik mulighed for at forældre og personale får nogle redskaber til i fælles skab at sikre den bedste læring og udvikling hos børnene i områdets afdelinger. Det er Dorthe Bleses der hold oplæge og står for aftenen i øvrigt. Dorthe er professor i børns sprog, og er specielt interesseret i børn sprog tilegnelse.

Og som jeg startede med er der bestyrelsesmøde i aften. Og i løbet af oktober vil der være forældremøde i afdelingerne med blandt andet valg til bestyrelsen. Og her skal lyde en opfordring til at stille op til valg til kontakt udvalg i afdelingerne og bestyrelsen.

Venlig hilsen

Michael Preisler - Områdeleder