slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Kaunis Paikat Suomessa | Tony Henrik Halttunen PowerPoint Presentation
Download Presentation
Kaunis Paikat Suomessa | Tony Henrik Halttunen

Loading in 2 Seconds...

  share
play fullscreen
1 / 13
Download Presentation

Kaunis Paikat Suomessa | Tony Henrik Halttunen - PowerPoint PPT Presentation

tonyhalttunen
104 Views
Download Presentation

Kaunis Paikat Suomessa | Tony Henrik Halttunen

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. Kaunis Paikat Suomessa Tony Henrik Halttunen

 2. Esittely Suomi on pohjoiseurooppalainen maa ympäröivällä Ruotsissa, Norjassa ja Venäjällä. Sen pääkaupunki, Helsinki, hallussaan niemessä ja käsittää saaria Itämerellä. Helsinki asuu kahdeksastoista-luvulla meren postitse Suomenlinnan muodissa Design District ja eri historiallisia keskuksia. Revontulet voidaan nähdä kansakunnan Arctic Lapland alue, käsittämätön villi kansallisten pysähtyy ja hiihtokeskuksissa.

 3. Järvi Saimaa Kesällä suomalaiset koettu paeta miehitetyn kaupunkialueilla, mutta paljon kuin voitiin odottaa ja kattaa itse luonnon kanssa. Monet oma erotettu mökit rauhallinen järvien ja viettää päivät marjastus, melonta, ongintaa, uinti ja yksinkertaisesti nauttia ulkopuolella olemisen. Saimaa, sijaitsee Järvi-Suomen alueella on kansakunnan suurin järvi ja neljänneksi suurin koko Euroopassa. Se on myös suosittu paikka sekä suomalaiset turistit saada vibe "talon elämää". Todennäköisesti erinomainen läiskät rannikoita Saimaan sisällyttää Linnansaaren National Park, untainted kaupunki Puumala, ja Savonlinna, koti Olavinlinnan kartanossa.

 4. Vanha Rauma Mikäli olet osaksi engineering, Vanha Rauma pitäisi löytyä lista paikkoja vierailla. Sijaitsee Pohjanlahden ja keskellä Länsi kaupungin Rauma, se on Unescon maailmanperintökohde ja suurin sitoutuvat yhteen puukaupunkialue Pohjoismaissa kansojen. Valoisa koteja, ravintoloita, putiikkeja ja bistroja palata kahdeksastoista ja yhdeksästoista satoja vuosia ja kävellä aidosti tekee olet kaltevuus, joka olet takaisin ajoissa. Talvella, kun lumi on laskenut, 600 puurakenteet muuntua maaginen sadunomaisessa kaupunki, joten se on erinomainen kohde riippumatta siitä mihin aikaan vuodesta.

 5. Yyteri Yyteri asuu Suomen pisin ranta, joka ulottuu kuusi kilometriä Länsi Itämeren rannalla. Se on tunnettu kaunis hiekkadyynien ja on yksi maan kuuluisimmista virkistys kohteisiin loppukeväästä. On monia kertoja, ja avoin sosiaalisia tapahtumia helpottanut rannalla läpi kauden ja eri nähtävyyksiä alueella sisällyttää spa ja vihreä. Se on yksinkertaisesti ulkopuolella kaupunkien Porin kaupungin, joka tunnetaan maailmanlaajuisesti järjestää vuosittain tärkein jazz juhla.

 6. Turun Saaristo On yli 20000 saarta ja luotoa Itämeren ulkopuolella Lounais Turun kaupungin, jotka muodostavat Turun saaristossa. Jotkut voivat tulla sen kautta auto tai pyörä, kun taas toiset vain ponttoni tai alukset. On monia vuokrattavia ja lisäksi yksinomainen bungaloweja järjestetty saarilla ja se on hyvin tunnettu vaihteluväli merenkulkijat ja aluksen harrastajia. Ulkona harjoitukset saaristossa sisällyttää valikoima vesileikit, melonta, pyöräily, ongintaa, tennis ja golf. Turku on todella edellisestä Suomen pääkaupunki ja maan kokeneimmallekin kaupunki. Lisäksi ihana saaret, monia sosiaalisia otteeseen ja nähtävyydet voi kokea ympäri kaupunkia.

 7. Pallas-Yllästunturin kansallispuisto Tämä paikka sijaitsee Lapissa ja se on Suomen n yksi suurimmista kansallispuistot, jossa voi vaeltaa, suksi ja vuorovaikutuksessa arktisten eläinten luonnossa. On ketju vuoret, jotka ulottuvat hyvin lähes 100 kilometriä, ansaitsee tutkii riippumatta mihin aikaan. Nähtävyydet vyöhykkeen sisällä sisällyttää kohtauksia Pallastunturit, Ylläksen hiihtokeskus ja perinteisen Lapin kaupunki nimeltään Hetta. Yksi maailman lumottu ja ihana nähtävyydet voi tapahtua tylsää iltaisin, kun Aurora Borealis varjostus taivaalle.

 8. Suomenlinna Suomenlinna on meri linnoitus Helsingissä, joka sijaitsee kokoontuminen saaria liittyvät toisiinsa laajennuksia. Linnoitus palaa 1700 ja on Unescon maailmanperintökohde. 15 minuutin avoin laiva backpedals ja eteenpäin välissä Helsingin Kauppatori ja Suomenlinna monta kertaa 60 minuuttia. Koska tällainen historiallinen pala sotilaallisen engineering, linnoitus on kiehtova ja tuntia voitaisiin käyttää tutkimalla sen pienimmätkin yksityiskohdat. Saaret lisäksi olla ihana näkökulmia merelle, ja monet paikalliset ihmiset käyvät usein vain kävellä mukulakivikatuihin ja arvostamaan piknikkejä nurmikolla ja kalliorantoja.

 9. Nuuksion Kansallispuisto Nuuksiossa voi uida, hiihto, vaellus, leiri, kalaa, ja kokemus tad hieman luonnonvaraisen kaupungin sisällä. Se sijaitsee sisällä Helsingin metropolialueen ja sitä voidaan tehokkaasti käyttää joukkoliikennevälineitä käyttäen. Virkistyskeskus on luontopolkuja ja leirintäalueilla, joka tarjoaa suojaa niille, jotka tarvitsevat raitista ilmaa. Eläinten elämää joukossa koivu metsiä, järviä, soita, jyrkänteitä ja laaksot sisältää hirvi, kettu ja liito. Nuuksio on yhteyksissä, esimerkiksi maratonia ja villi kiipeää johdonmukaisesti ja asuu myös Suomen luontokeskus Haltia, luonnossa muodostuu näyttö ja kun painopiste, joka viettää paljon aikaa ulkopuolista toimintaa ja villieläinten.

 10. Koli Kansallispuisto Tämä kuva on näkymät Pielisen ja tiedetään, ettei yksi Suomen eniten grand näkemykset. Näkökulma löysi maalarit yhdeksästoista luvulla ja on sittemmin viitatuksi eri sosiaalisesti valtava bittiä taidetta. Järvi itsessään on järjestetty Pohjois-Karjalassa, joka hapsut Venäjä itään Suomen. Voit kokea näkymä korkein kohta Kolin kansallispuiston korkein mäki nimeltään Ukko-Koli. Se on täydellinen paikka ulkona harjoituksia ja vaellus loppukeväästä, ja siellä on myös hissien toimivat alkuun vuoden. Talvella Ukko-Koli muuttuu hiihtokeskus kärjessä laskettelu, suksi nousuja 800 1500 metriä pitkä.

 11. Halti Löydät Suomen korkein huippu Halti. Se on vuori erinomainen kivinen näkymä, joka sijaitsee Lapin rajalla Norjassa ja Suomessa. Paikallinen Lappilaiset harkita 1323 metriä korkea huippu taivaallinen paikka. Voit epäilemättä vaeltaa vuoren aikana kuumempi kuukausina, mutta pakottavia olosuhteet talvella tekevät siitä hieman vaikeampaa. Saapuvat voi myös olla vaikeaa, koska vuori on keskellä villeys ja ei ole hotelleja matkalla, mutta monet huolehtia ongelman tuovat oman teltoissa.

 12. Kilpisjärvi Siitä huolimatta että vähän, Kilpisjärven on yksi suurimmista kaupungeista Enontekiön alueella Lapin.Kiehtovimmista ihmetellään on beige virstanpylväs nimeltään Three Country Cairn. Se tarkoittaa geologisen tripoint ja on Suomen rajojen, Ruotsin ja Norjan tavata. Saana Mountain, joka on pala Skandinavian vuoren määrin ja Kilpisjärvellä alapuolella ovat enemmän kauniita paikkoja kaupungin,vetämällä tutkimusmatkailijat ja retkeilijöille kaikkina neljänä vuodenaikana.

 13. Ota Meihin Yhteyttä Tony Henrik Halttunen Hallitie 1, 06400 Haikkoo, Finland http://beyourownhero.pallontallaajat.net/ https://about.me/tonyhalttunen