H+N+S Landschapsarchitecten
Download
1 / 10

H+N+S Landschapsarchitecten - PowerPoint PPT Presentation


  • 103 Views
  • Uploaded on

H+N+S Landschapsarchitecten. Zeki Baran. Next Generation Consultancy is opgericht door Zeki Baran .

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'H+N+S Landschapsarchitecten' - tino


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

H n s landschapsarchitecten

ZekiBaran

Next Generation Consultancy is opgericht door ZekiBaran.

ZekiBaran is geboren in Turkije en groeit op in Rotterdam. Na zijn middelbare opleiding studeert hij Cultureel Maatschappelijke Vorming aan de Hogeschool in Rotterdam en is gespecialiseerd op het terrein van management en organisatie.

“Als derdejaars student heb ik gesolliciteerd als opbouwwerker in Crooswijk Kralingen. Uit de dertig sollicitanten ben ik het geworden. Zo’n fijn gevoel, dat ik de verantwoordelijkheid had gekregen, want ik had nog geen diploma op dat moment. Het was echt top om de kans te krijgen en ervaring op te doen.”

Tijdens zijn studietijd zet hij zich in voor jongeren. Later heeft hij zich ingezet voor onderwerpen als huisvesting en werkgelegenheid. Door zijn maatschappelijke betrokkenheid, kwam Zeki al snel in de lokale politiek terecht. Eerst in de deelgemeente Charlois en later in de gemeenteraad van Rotterdam.

“In 1998 ben ik lid geworden van een politieke partij. Diezelfde week was er een ledenvergadering en ik ben toen gestart als assistent bestuurder.”

Naast zijn politieke carrière is Zeki actief in allerlei maatschappelijke organisaties. Hij is voorzitter geweest van DSDF en bestuurslid van IOT.

“Ik wil bruggen slaan en ga voor sterke en succesvolle samenwerking tussen de partijen die ik nader tot elkaar wil brengen.”
H n s landschapsarchitecten

Atelier Istanbul – Ridge city

Ridge city: sustainability offers suburban living in the city
ad