Sondaj de opinie
Download
1 / 7

Sondaj de opinie - PowerPoint PPT Presentation


  • 107 Views
  • Uploaded on

Sondaj de opinie. Proiect realizat de: Ologu Alina Ioana Stegaru Laura Adina Stretenie Corina Maria.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Sondaj de opinie' - tessa


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Sondaj de opinie

Sondaj de opinie

Proiectrealizat de:

OloguAlinaIoana

Stegaru Laura Adina

StretenieCorina Maria


Sondaj de opinie

Eufac parte din “Programul National de EducatiepentruSanatate in ScoalaRomaneasca”., iardeoarece au trecutdejapatruluni de la incepereaacestui program, am hotaratsafacem un sondaj de opinieprivindschimbarilepe care acesta le-a adus in viata de zi cu zi.

Caracteristicacantitativapebazacareia am grupatpersoaneleparticipante la sondaj a fostvarsta. Am format treigrupuri , fiecarecontinand 100 de membriicarora le-am adresaturmatoareaintrebare: “Credeti ca Programul National de EducatiepentruSanatate in ScoalaRomaneasca are un impact pozitivasupraideei de reciclare?”.

Primulgrup format din persoane cu varstacuprinsaintre 15 si 25 de ani au raspuns in proportie de 75% cu Da. Al doileagrup, format din persoane cu varstecuprinseintre 25 si 40 de ani, ne-au dat 68 de raspunsuriafirmative. Ultimulgrup, alcatuit din persoane cu varstamai mare de 40 de ani au raspuns in proportie de 62% cu Da.


Sondaj de opinie

Pebazaraspunsurilorprimite am calculatfrecventaabsoluta, frecventaabsolutacumulatacrescatoare, frecventaabsolutacumulatadescrescatoare, frecventarelativa, frecventarelativacumulatacrescatoaresifrecventarelativacumulatadescrescatoare.


Pe baza datelor am realizat o diagrama circulara
Pebazadatelor, am realizat o diagramacirculara:


Pentru a observa diferentele dintre intervalele de varsta am realizat si un poligon al frecventelor
Pentru a observadiferenteledintreintervalele de varsta, am realizatsi un poligon al frecventelor:

Se poateobserva ca in randulpersoanelor cu varstecuprinseintre 15 si 25 de ani, estecelmaiusorobservabilaprezentaprogramuluinostrupentrureciclare.


Concluzie
Concluzie:

In urmaacestuisondaj, mi-am datseama ca rezultateleacestui program suntdejavizibile in societate, iarrezultatulsondajuluireprezintainca un motivpentru care programulsa-si continue activitatea.