slide1 n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Mit látsz? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Mit látsz?

play fullscreen
1 / 19
Download Presentation

Mit látsz? - PowerPoint PPT Presentation

takoda
163 Views
Download Presentation

Mit látsz?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. Mit látsz?

 2. Mit Csinálnak? „Bohemian Grove” szertartás Ne akard tudni

 3. SENKIK: George W. Bush (USA elnök) George H.W. Bush (USA elnök) Ronald Reagan (USA elnök) Jimmy Carter (USA elnök) Richard Nixon (USA elnök) Gerald Ford (USA elnök) Dwight Eisenhower (USA elnök) Theodore Roosevelt (USA elnök) John Major (UK elnök) John McLean (Olaj cégek elnöke) Donald Rumsfeld (NATO) David Rockefeller (Hallottál róla?) Henry Kissinger John Reed Colin Powell Al Gore Stb... Kik voltak tagjai?

 4. Bohemian Grove 1872-ben alakult (California) Ronald Reagan Richard Nixon A ‘BOHÉM' szó definíciója: "olyan emberek közössége, kiknek erkölcse és szokásai kirívóan eltérnek a társadalom többsége által elfogadott és elvárt normáktól, és akik teljesen figyelmen kívül hagyják a megszokott viselkedési formákat."

 5. Frost Bank (Texas) Mit látsz?

 6. 1 Dollár Szabadkőművesek Jele. Mit keres ez itt? NEW WORLD ORDER ÚJ VILÁGREND NOVUS ORDO NEW ORDER ÚJ REND

 7. New World Order = Új Világrend Az mi? Samuel Zane Batten: Új Világrend (1919) „Minden ember és minden erőforrás szociális kontroll alá vonása. Egy Világ-föderáció felállítása, egy Világ-parlamenttel, egy Világ-bírósággal, és egy globális rendőrséggel.” James Paul Warburg (Roosevelt elnök gazdasági tanácsadója) 1950. febr. 17. USA szenátusa előtt: "Világkormányra van szükségünk akár akarják akár nem. Egyedüli kérdés, hogy a Világkormányt háborúval vagy beleegyezéssel érjük el." Milyen háború az, ami az Új rendért folyik? Világ

 8. Apja, George H. W. Bush: "Európa egyesítése az egyik fő mérföldköve volt ennek az Új Rend-nek." Bush annyira megszállottja lett az Új Világrend gondolatának, hogy belevésette a szavakat egy sorozat Glock kézifegyverbe, amiket azután kabinetje tagjai között osztogatott: George W Bush Új Világrend =

 9. "Nemzetközi szervezetek küldöttei! Mindnyájan észre kell vegyétek, hogy vállalnotok kell a saját szerepeteket egy Új Világrend kiépítésében." Ki Mondta ezt? VI. Pál Pápa Gordon Brown:

 10. Dimitry Medvedev G8 találkozó (2009) Ez mi? New World Order = Új Világrend Új Világrend pénz. „New World Currency” Arany és ezüst változatban készültek az első minták. Ez mi a fene? Tűz?

 11. George W Bush 'Koponya és csontok'. Amerika legtitkosabb társasága.

 12. „Számtalan ember fogja gyűlölni az Új Világrendet és fog meghalni, miközben ellene tüntet” H. G. Wells (1939) „Túl sok benne az Új és túl kevés benne a Rend” Admiral William J. Crowe Adolf Hitler írt egy kevésbé ismert könyvet a „Mein Kampf” után, 1928-ban... A címét kétféleképpen szokták fordítani: "Én Rendem", vagy "Az Új Világrend".

 13. „Stabilizálnunk kell a népességszámot! Amikor én születtem, csak két...” riporter: „Mi a gond a népességszámmal?” „Túl sok az ember, az a gond. Azért melegszik a bolygó, mert túl sok ember, túl sok cuccot használ. Le kell csökkentenünk a népességet, önkéntes alapon. Mindenkinek a világon meg kell fogadnia, hogy csak egy vagy két gyerek, és kész. A földön 8 fokkal lesz melegebb... Gyakorlatilag semmi nem fog megteremni. Az emberek többsége éhen hal, a maradék pedig egymást fogja megenni. A civilizáció teljesen lebomlik...” Ted Turner Egy TV show-ban Ken Adachi (író, elemző) Leírta a döntéshozók terveit: Az Új Világrend szerint 2/3-al kell csökkenteni a föld népességét. Elszólás? tulajdonosa, Médiamogul

 14. Ma azt hiszel amit akarsz „Minden államot ezennel felkérek az összefogásra, hogy megalapítsuk a 21. század Új Világrendjét.” Nicolas Sarkozy Egység a Különbözőségben. 2009 (Unity in Diversity) Egyesült Jövő Világpénz. (United Future World Currency)

 15. Forrás: OF POWER (Jordan Maxwell) Piros Pirula Project Ébresztő Hívás / Ébresztőfilm Alex Jones Láthatatlan Birodalom Meztelen Igazság Jordan Maxwell Korszellem - Függelék Zeitgeist Addendum Peter Joseph Inside The Bohemian Grove Alex Jones Korszellem – Előre haladás Zeitgeist Moving Forward Peter Joseph Infowars.com Korszellem – Final Edition Zeitgeist 2007 Peter Joseph Zeitgeistmovie.com

 16. Novus Ordo