Sola flyplass
Download
1 / 1

- PowerPoint PPT Presentation


  • 135 Views
  • Uploaded on

Sola flyplass.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '' - susane


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Lbergtunet

Sola flyplass

LANDSSKYTTERSTEVNET 2014Landsskytterstevnet i år går av stabelen i Sandnes fra 1. til 8. august, og Søgne skytterlag satser på å få med så mange skyttere som mulig til stevnet.Vi har derfor allerede skaffet oss et sted å bo.Vi har leid Ølbergtunet, det er et leirsted som ligger nydelig til ikke langt fra Solastrand. Kort vei til Ølbergstrand og havn. I havna er det blant annet er gatekjøkken / kafe og et fiskemottak som selger alle sjøens delikatesser.

Ølbergtunet

Her er det masse plass både ute og inn. Det er fire stk. firemannsrom og to seksmannsrom, kjempestort moderne stor-kjøkken som er svært godt utstyrt, og et stort kjølerom. Spisesalen kan huse minst 50 mann om det skulle være nødvendig, og ei stor peisestue er også til vår disposisjon. Som du ser på bildet så er det også en stor og fin vinterhage med nydelig utsikt til havet , og en terrasse utenfor med en stor grill. Det er masser av plass til campingvogner og bobiler, og digre gressplener til lek og moro. Vi komme selvfølgelig til å følge alt som skjer på skytebanen på storskjerm.

Prisen for opphold hele uka har vi satt til 1000,- kr per person.

Laget sponser alle skyttere under 20 år, slik at de bor gratis.

Mat og drikke må vi ordne slik at du tar med det du vil ha, og så satser vi på at det blir en del i kassa slik at vi kan dra i gang noen fellesmåltider og grilling etc.

Sett av datoene, planlegg ferien, og meld din interesse til noen i styret.

Er det noe du lurer på, så ta kontakt med Magne på 90 11 48 80 eller på e-post: magne.lorentzen@broadpark.no


ad