Banca oamenilor ntreprinz tori
Download
1 / 16

Banca Transilvania - PowerPoint PPT Presentation


 • 232 Views
 • Uploaded on

„ Banca oamenilor întreprinzători”. Banca Transilvania. Banca transilvania. Ce este o bancă. Tipuri de servicii. Depozite bancare. BT vs. Raiffeisen Bank. Bibliografie.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Banca Transilvania' - sora


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Banca oamenilor ntreprinz tori

Bancaoamenilorîntreprinzători”

BancaTransilvania


Banca transilvania
Banca transilvania

Ce este o bancă

Tipuri de servicii

Depozite bancare

BT vs. Raiffeisen Bank

Bibliografie


Ce este o banc

Banca este o instituție financiară care are ca obiect principal de activitate atragerea de depozite și acordarea de credite. Băncile sunt organizate sub forma unei societăți comerciale pe acțiuni și își desfășoară activitatea sub supravegherea băncii centrale.

Ce este o bancă?


Ce tipuri de servicii ofer o banc

Deschiderea de conturi bancare (de diferite tipuri);

Facilități de împrumut (de credit);

Servicii privind transferul de fonduri;

Ce tipuri de servicii oferă o bancă


Depozitele bancare

Depozitele la termen oferă posibilitatea de a plasa economiile, pe anumite perioade prestabilite, de regulă cele mai frecvent întâlnite depozite sunt constituite pentru perioade reprezentând 1 lună, 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni, dar, în ofertele instituţiilor bancare este posibil să regăsiţi şi alte perioade contractuale.

Depozitele bancare


Depozite la banca transilvania
Depozite la banca Transilvania economiile, pe anumite perioade prestabilite, de regulă cele mai frecvent întâlnite depozite sunt constituite pentru perioade reprezentând 1 lună, 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni, dar, în ofertele instituţiilor bancare este posibil să regăsiţi şi alte perioade contractuale.

Depozite în euro

Depozite în lei

Dobânzi


Depozite n euro

Cel economiile, pe anumite perioade prestabilite, de regulă cele mai frecvent întâlnite depozite sunt constituite pentru perioade reprezentând 1 lună, 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni, dar, în ofertele instituţiilor bancare este posibil să regăsiţi şi alte perioade contractuale.mainoudepozit in EURO de la BancaTransilvania. 3,25%/an dobandafixa, peintreagadurata a depozitului.

Acumaiceamaibunavarianta: un produs care itioferamultaflexibilitate, acces permanent la baniieconomisiti, darsi o dobandafoarteavantajoasapentrueconomiile tale in EURO.

Depozite în euro

Depozit in EURO, pe 111 zile

Depozit la termen, cu acumulare, in EURO


Depozite n euro1

D economiile, pe anumite perioade prestabilite, de regulă cele mai frecvent întâlnite depozite sunt constituite pentru perioade reprezentând 1 lună, 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni, dar, în ofertele instituţiilor bancare este posibil să regăsiţi şi alte perioade contractuale.epozitul in euro pe 77 de zile are o dobanda atractiva: 2,85%/an.

Acumaiceamaibunavarianta: un produs care itioferamultaflexibilitate, acces permanent la baniieconomisiti, darsi o dobandafoarteavantajoasapentrueconomiile tale in EURO.

Depozite în euro

Depozitul 77 zile

ContulcurentMARit in EURO


Depozite n lei

Produs economiile, pe anumite perioade prestabilite, de regulă cele mai frecvent întâlnite depozite sunt constituite pentru perioade reprezentând 1 lună, 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni, dar, în ofertele instituţiilor bancare este posibil să regăsiţi şi alte perioade contractuale. de economisire cu componentainvestiționalăîn lei, pe care BancaTransilvaniați-l pune la dispoziție. Ai o combinațieîntre un depozitclasicpeolună, în lei, șifonduri de investiții, în administrarea BT Asset Management, într-o proporție de 70% depozit - 30% unități de fond.

Vrei săeconomiseștibani? AlegedepozitulAnotimpuri de la BancaTransilvania. Produsulesteoferitpersoanelorfiziceșijuridice, în vedereafructificăriieconomiilor bănești, petermen de 45 de zile.

Depozite în Lei

Depozitul ACTIV

DepozitulAnotimpuri


Depozite n lei1

Depozitul economiile, pe anumite perioade prestabilite, de regulă cele mai frecvent întâlnite depozite sunt constituite pentru perioade reprezentând 1 lună, 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni, dar, în ofertele instituţiilor bancare este posibil să regăsiţi şi alte perioade contractuale.esteoferitpersoanelorfizicesijuridice, in vedereafructificariieconomiilorbanestipetermen de 111 de zile. Principalacaracteristica a produsuluideriva din perioada de constituirediferitafata dedepoziteleclasicesiadaptatanevoilor tale.

Produsulestedestinatatatpersoanelorfizice, cat sipersoanelorjuridice, in vedereafructificariieconomii-lorbanestipetermen de 210 de zile. Principalacaracteristica a produsuluideriva din perioada de constituirediferitafata de depoziteleclasicesiadaptatanevoilor tale.

Depozite în Lei

Depozitul 111 zile

Depozitul 210 zile


Depozite n lei2

Kid Cont economiile, pe anumite perioade prestabilite, de regulă cele mai frecvent întâlnite depozite sunt constituite pentru perioade reprezentând 1 lună, 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni, dar, în ofertele instituţiilor bancare este posibil să regăsiţi şi alte perioade contractuale.este un depozit cu acumularesi cu capitalizareaanuala a dobanzii, constituit in numeleminorilor cu varstacuprinsaintre o zisi 17 anifara o zi, pe o perioada de minim 1 an si maxim 17 ani, in functie de varstaminorului.

Acestprodusestepotrivitpentru tine dacadorestisa-tifructificieconomiilebanestipetermen de: 3 luni, 6 luni, 9 lunisau 12 luni. Calcululsiplatadobanzii se realizeaza lunar, in ziualucratoare in care se implinestelunaintreaga.

Depozite în Lei

Depozitul Kid Cont

Depozitul tip Revolving


Depozite n lei3

Contul economiile, pe anumite perioade prestabilite, de regulă cele mai frecvent întâlnite depozite sunt constituite pentru perioade reprezentând 1 lună, 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni, dar, în ofertele instituţiilor bancare este posibil să regăsiţi şi alte perioade contractuale. Escrow estedeschis la cerereata (persoanafizicasaujuridica) dacadorestisapui la dispozitiaunuitertbeneficiar (persoanafizicasaujuridica), o anumitasuma de bani, in lei sauvaluta, in anumiteconditii. Conditiile in care bancavaeliberabanii din acest cont suntstabiliteintr-o conventieincheiata de banca cu celedouaparti.

Acestprodusitiesteoferitpentrusituatia in care trebuiesafacidovadaunorgarantii in cazulsolicitariieliberariiunorscrisori de garantiebancarasau in cazul in care dorestiobtinereaunui credit de la BANCA TRANSILVANIA.

Depozite în Lei

Depozitul ESCROW

DepozitulColateral


Depozite n lei4

Banca economiile, pe anumite perioade prestabilite, de regulă cele mai frecvent întâlnite depozite sunt constituite pentru perioade reprezentând 1 lună, 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni, dar, în ofertele instituţiilor bancare este posibil să regăsiţi şi alte perioade contractuale.Transilvaniapune la dispozitiata un produs de economisire special care preiabeneficiileunui cont curentsiavantajeleunui cont de depozit. Vreisaeconomisesti? AlegeEconomii la Vedere de la BancaTransilvania.

Depozite în Lei

Economii la vedere


Dob nzi
Dobânzi economiile, pe anumite perioade prestabilite, de regulă cele mai frecvent întâlnite depozite sunt constituite pentru perioade reprezentând 1 lună, 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni, dar, în ofertele instituţiilor bancare este posibil să regăsiţi şi alte perioade contractuale.

*

*Pentruinformații accesați link-ul de mai sus către site-ul băncii!!!


Bt vs raiffeisen bank

Raiffeisen Bank economiile, pe anumite perioade prestabilite, de regulă cele mai frecvent întâlnite depozite sunt constituite pentru perioade reprezentând 1 lună, 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni, dar, în ofertele instituţiilor bancare este posibil să regăsiţi şi alte perioade contractuale.

Banca Transilvania

 • Moneda: Lei, Euro, USD.

 • Perioada de constituire: 1, 3, 6 sau 12 luni.

 • Dobanda fixa si plata sau capitalizarea dobanzii la scadenta.

 • 0% comionpentrudeschiderea, administrareasiinchidereadepozitului.

 • Dobandacresteodata cu valoareadepozitului.

 • Reinnoire automata, nefiindnecesarsa vii la banca la data scadentei.

 • Comisioane 0 de constituiresidesfiintare

 • Gestiunegratuita a conturilor

 • Flexibilitate

 • Bonificaresubstantiala

 • Acces rapid, procedurasimpla de contractare

 • Moneda: Euro, Lei, USD

 • Simulator de depozit

 • Dobandacresteodata cu valoareadepozitului.

BT vs. Raiffeisen Bank


Bibliografie

http://www.bancatransilvania.ro/ economiile, pe anumite perioade prestabilite, de regulă cele mai frecvent întâlnite depozite sunt constituite pentru perioade reprezentând 1 lună, 3 luni, 6 luni, 9 luni sau 12 luni, dar, în ofertele instituţiilor bancare este posibil să regăsiţi şi alte perioade contractuale.

http://www.raiffeisen.ro/

Bibliografie