wat zijn de stappen om avast password manager n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Telefoonnummer Avast Helpdesk: 31-202253723 PowerPoint Presentation
Download Presentation
Telefoonnummer Avast Helpdesk: 31-202253723

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Telefoonnummer Avast Helpdesk: 31-202253723 - PowerPoint PPT Presentation


  • 8 Views
  • Uploaded on

Gefrustreerd met Avast Antivirus-beveiligingsproblemen? Zo ja, neem dan meteen een oplossing van Avast support Nederland. Wij zijn 24/7 beschikbaar om u te helpen door te bellen naar Avast-ondersteuningsnummer Nederland 31-202253723. Krijg alle software-gerelateerde oplossingen van Avast via onze experts.\n

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Telefoonnummer Avast Helpdesk: 31-202253723' - simonwalker3570


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
als u een bestaande gebruiker van de avast

Als u een bestaande gebruiker van de Avast-toepassing bent en Avast-wachtwoordbeheer wilt activeren, maar niet weet hoe u dit moet doen. U hoeft zich geen zorgen te maken over het volgen van deze stappen en u krijgt een volledige beschrijving van de stappen om dit proces te voltooien en u hoeft geen contact op te nemen met het ondersteuningsteam van Avast.

Lees dit blog, je zult deze informatie nuttig en ondersteunend vinden om dit proces te voltooien.

aanwijzingen om te volgen als u klaar bent

Aanwijzingen om te volgen:

  • Als u klaar bent met het installatieproces van deze antivirusprogramma op uw systeem, opent u de bijbehorende interface en klikt u daar op Privacy en vervolgens gaat u naar wachtwoorden.
  • Ga daarna naar de knop "Nu starten" om het configuratieproces te starten.
ga nu naar het scherm overzicht van wachtwoorden

Ga nu naar het scherm "Overzicht van wachtwoorden", daar kunt u een wachtwoord aanmaken dat op uw scherm verschijnt en opnieuw typen. Vervolgens vinkt u het selectievakje aan om te bevestigen dat we uw hoofdwachtwoord niet kunnen herstellen of opnieuw instellen voor het geval u het vergeet. U hoeft er alleen maar een notitie van te maken, als u het vergeet, kunt u in de problemen raken. U kunt klikken op Wachtwoord instellen en vervolgens doorgaan.

daarna moet u klikken op activeren in google

Daarna moet u klikken op "Activeren in Google Chrome" en vervolgens moet u de stappen in uw browser volgen en klikken op de koppeling "installatie-extensie" die u daarnet ziet, precies tegenover in de Chrome-browser.

  • Klik vervolgens op "Installeren" in uw browser en klik vervolgens op "Add Extension" zodra het dialoogvenster verschijnt.
  • Op deze manier krijgt u een bevestigingsbericht dat toont dat de extensie succesvol is toegevoegd.
opmerking u kunt de wachtwoordmanger activeren

Opmerking: u kunt de wachtwoordmanger activeren op de pagina wachtwoorden.

  • Zodra u een bericht krijgt "Uitstekend! Het wachtwoord voor Avast-wachtwoorden is klaar voor gebruik verschijnt op uw scherm en vervolgens is het gereed om uw wachtwoord te verwijderen van browsers en de Avast-wachtwoordbeheerder te gebruiken.
  • U vindt Avast ook een sleutelpictogram in het gedeelte voor de gebruikersnaam en het wachtwoord op de inlogpagina van het account en het sleutelpictogram op de Chrome-navigatiebalk.
als u hulp nodig hebt van een expert

Als u hulp nodig hebt van een expert bij het voltooien van dit proces, kunt u bellen met A Telefoonnummer Avast Helpdesk Nederland +31-202253723.

Lees ook dit blog: Wat zijn de stappen voor firewallconfiguratie (Avast! Internet Security)?

Bron