wat zijn de stappen voor firewallconfiguratie n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Avast Telefoonnummer Nederland : 31-202253723 PowerPoint Presentation
Download Presentation
Avast Telefoonnummer Nederland : 31-202253723

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Avast Telefoonnummer Nederland : 31-202253723 - PowerPoint PPT Presentation


  • 30 Views
  • Uploaded on

Avast is een van de beste antivirusprogramma's op de planeet. Het biedt een geweldige bescherming voor uw computer tegen allerlei soorten malware. We hebben elk type probleem opgelost, zoals seriële sleutelactivering, bijgewerkte uitgifte enz. Als u met zoveel grote problemen te maken kreeg. bel ons op onze gratis nummer Antivirus supportnummer Nederland 31-202253723 Onze klantenservice 24 * 7.n

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Avast Telefoonnummer Nederland : 31-202253723


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
hier in dit blog biedt avast ondersteuning

Hier in dit blog biedt Avast-ondersteuning u een volledige beschrijving van de stappen om de firewall-instellingen in uw Avast-toepassing te configureren. Als u de gebruiker van deze toepassing bent, dan is deze tutorial zeker nuttig voor u, waar u het volledige proces zou kennen. In het geval dat u wat vragen of vragen hierover tegenkomt, hoeft u zich geen zorgen te maken, maar kunt u het aan een expert vragen. U krijgt een volledig antwoord op een vraag die u hebt.

aanwijzingen om te volgen als u uw pc al hebt

Aanwijzingen om te volgen:

  • Als u uw pc al hebt INGESCHAKELD, navigeert u naar uw Avast-toepassingspictogram op uw computer. U moet op Avast-pictogram drukken om de interface te openen. Vervolgens moet u op het pictogram drukken dat een sleutel en een schroevendraaier toont.
  • Nu moet je op "Firewall" drukken.
vervolgens moet u klikken op de link

Vervolgens moet u klikken op de link "Toepassingsregels" die u onderaan het Avast-internetbeveiligingsvenster kunt vinden.

  • Daarna moet u klikken op "Nieuwe groep".
  • U kunt deze nieuwe groep "ABCD" noemen.
  • Nu moet u op "Nieuwe toepassingsregel" drukken en vervolgens moet u de nieuw aangemaakte groep in de lijst aanklikken.
  • Vervolgens moet je "ABCD" -synchronisatie selecteren (of een programma dat je wilt deblokkeren) en dan moet je op "Openen" drukken.
u kunt de oranje schaalbalk gebruiken om deze

U kunt de oranje schaalbalk gebruiken om deze regel aan te passen, zodat de regel "Sta verbinding naar alle netwerken toestaan" aangeeft. Deze beveiligingsfunctie is belangrijk omdat "ABCD" -synchronisatie alle inkomende netwerkverbindingen accepteert.

  • Nu moet je het Avast internetbeveiligingsvenster sluiten.
met de bovenstaande stappen kunt u eenvoudig

Met de bovenstaande stappen kunt u eenvoudig de firewall configureren en voor het geval dat u hulp nodig hebt om dit proces te voltooien, belt u dan met Avast Telefoonnummer Nederland + 31-202253723. Deskundigen beantwoorden alle vragen in dit verband en blijven bij u totdat u klaar bent met dit proces.

deskundigen zijn bekwaam en hebben expertise

Deskundigen zijn bekwaam en hebben expertise in het bieden van antwoorden op de vragen die u heeft. Je zult blij zijn als je eenmaal contact hebt met een expert.

Bron