slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Internetul PowerPoint Presentation
play fullscreen
1 / 11

Internetul

109 Views Download Presentation
Download Presentation

Internetul

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. Internetul

 2. Dezvoltarea internetului

 3. ServiciiinternetAplicațiileInternetuluisuntnumeroase: înprimulrândafișarea de informațiimaimultsaumaipuținstatice cu formă de text, imaginișisunete (așa-numitelepagini web), apoipoștaelectronică e-mail, transferul de fișiere de date șiinformații, chat, video și video on demand, telefonieșitelefonie cu imagine prin Internet, televiziuneprin Internet, e-commerce, sondări de opinie, mediupentrurăspândireaștirilor, mediupentrutoategenurile de graficășimuzică, deschidereauneisesiuni de lucru de la distanță, grupuri de discuțiipetemeprestabilite, jocuri interactive prinrețea, operațiibancare (Internet banking) șimulte, multealtele.

 4. Printreele, World Wide Web, prescurtat WWW, deseorinumitnumai "web", este la loc de vârf, deoareceeste o aplicațiemultimedialășiintegrativă, cu o interfață de utilizator (Graphic User Interface, GUI) foarteatrăgătoare din punct de vederegrafic, practicășisimplu de folosit. WWW a fostinventat de către Tim Berners-Lee înanul 1993.

 5. Popularitate pe internet. Search-uri pe google.

 6. Jocuri On-line Cel mai cumparat MMORPG care are peste 11 milioane de utilizatori. 40 lei pe luna … va dati seama cati bani scot astia ? Chuck Norris varianta WOW

 7. Retele de socializare Unul din cele mai populare site-uri de socializare este Facebook… a avut concurenta dar a disparut… ex. de concurenta : Hi5, Piczo, Myspace, Twitter etc.

 8. Consecinte la facebook

 9. Messengers Cele mai utilizate messenger-uri sunt : Skype, Yahoo, MSN, AOL.

 10. Sirbu Alexandru XII-C Sfarsitul proiectului. TROLL

 11. Bibliografie www.wikipedia.com/internetul http://www.google.ro/imghp?hl=ro&tab=wi www.deviantart.com/2527352.jpg Sursa de inspiratie : http://www.youtube.com/watch?v=v1PBptSDIh8