Despre noi
Download
1 / 7

Despre noi .. - PowerPoint PPT Presentation


  • 109 Views
  • Uploaded on

Despre noi. GRUPA I. Popa Cristina Maria. Sociabila, nu prea timida, iubeste muzica si fotbalul; ii place sa fie respectata si sa se faca auzita; are fobie la paianjeni; cateodata isterica si prea autoritara, are momente in care se crede personaje de desene animate. Roman Diana Georgiana.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' Despre noi .. ' - sheri


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Popa cristina maria
Popa Cristina Maria

  • Sociabila, nu prea timida, iubeste muzica si fotbalul; ii place sa fie respectata si sa se faca auzita; are fobie la paianjeni; cateodata isterica si prea autoritara, are momente in care se crede personaje de desene animate.


Roman diana georgiana
Roman Diana Georgiana

  • Descurcareata si ambitioasa; uneori insistenta dar in limita bunului simt; iubeste muzica,filmele si engleza, dar uraste "smecherii si fitosii" si nu suporta copilasii astia de bat in banci; isi adora prietenii adevarati iar ei o adora pentru felul ei de-a fi.


Gambulut alin raul
GambulutAlin Raul

  • Fire comunicativa, cu un simt al umorului bine dezvoltat; nu-i place ca lumea din jurul lui sa fie trista; ii plac provocarile si masinile; singurul lui defect este ca uraste scoala.


Gambulut marius angelo
Gambulut Marius Angelo

  • Geamanul lui Alin - nu seamana deloc; un geniu nedescoperit cu sclipiri pe moment; ii place sa strice lucruri si sa observe tot ce misca in jurul lui; obtine mereu ceea ce-si doreste.


Stanciu cosmin andrei
StanciuCosmin Andrei

  • Timid dar hotarat; de obicei este linistit dar cand il supara ceva devine o adevarata fiara pentru a-si apara partea; se face remarcat prin istetimea de care da dovada in situatii dificile.


Lacatus leoncio abel
LacatusLeoncio Abel

  • Mereu optimist si increzator in puterile sale; se bucura de fiecare moment ca si cum ar fi ultimul; un exemplu demn de urmat, dar nu in toate privintele!!


ad