mu karac iz snova n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
MUŠKARAC IZ SNOVA PowerPoint Presentation
Download Presentation
MUŠKARAC IZ SNOVA

play fullscreen
1 / 8

MUŠKARAC IZ SNOVA

97 Views Download Presentation
Download Presentation

MUŠKARAC IZ SNOVA

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. MUŠKARAC IZ SNOVA

  2. Moj muškarac iz snova 1. izgleda dobro 2. šarmantan 3. bogat 4. zna slušati 5. bistar6. istreniran7. dobro se odijeva 8. ima lijepo ophođenje9. dolazi sa ugodnim iznenađenjima10. maštovit ljubavnik

  3. Moj muškarac iz snova, izmijenjene postavke (32 god) 1. izgleda dobro (ako je moguće da ima kose na glavi). 2. otvara mi vrata. 3. ima dovoljno novca za platiti večeru. 4. više sluša nego sam priča. 5. smije se mojim vicevima. 6. može kupljeno donijeti kući. 7. posjeduje najmanje jednu kravatu. 8. cijeni dobro skuhanu hranu. 9. sjeća se važnih rođendana i godišnjica. 10. najmanje jednom tjedno je romantičan.

  4. Moj muškarac iz snova, izmijenjene postavke (42 god) 1. nije preružna lica (ćela je ok). 2. ne počne prije voziti, nego ja sjednem u auto 3. redovito radi- s vremena na vrijeme me povede u restoran 4. kada razgovaram s nekim, potvrđuje najčešće na pravom mjestu. 5. sjeti se poruke ako on priča vic. 6. dovoljno je treniran, da može premjestiti namještaj. 7. oblači košulje, koje pokrivaju trbuh. 8. ne kupuje pjenušac sa metalnim zatvaračem. 9. sjeti se spustiti poklopac na WC-u. 10. brije se krajem tjedna.

  5. Moj muškarac iz snova, izmijenjene postavke (52 god.) 1. njeguje dlačice na uhu i nosu. 2. ne češe se u javnosti. 3. ne posuđuje novac 4. ne zaspi dok mu pričam važne stvari. 5. ne priča isti vic prečesto 6. dovoljno je treniran da se može dići sa sofe. 7. koristi čisto donje rublje i jednake čarape. 8. cijeni dobru hranu. 9. najčešće se sjeća mog imena. 10. brije se nakon nekoliko tjedana.

  6. Moj muškarac iz snova, izmijenjene postavke (62 god.) 1. ne plaši malu djecu. 2. sjeti se, gdje je WC 3. nije preskup za održavanje. 4. tiho hrče. 5. najčešće se sjeti, čemu se smijao 6. dovoljno je istreniran, da može sam stajati 7. najčešće je odjeven . 8. voli hranu koja se lako žvače. 9. sjeća se gdje je ostavio zube. 10. sjeća se, da je kraj tjedna

  7. Moj muškarac iz snova, izmijenjene postavke (72 god.) • diše • samostalno koristi WC.

  8. Pošalji svim ženama, inače će ti se predviđanje ostvariti… …i svim muškarcima da znaju na kojim slabostima moraju raditi.