slide1
Download
Skip this Video
Download Presentation
Goedkope Opslagruimte Huren En Verhuisdozen Online Kopen

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

Goedkope Opslagruimte Huren En Verhuisdozen Online Kopen - PowerPoint PPT Presentation


  • 41 Views
  • Uploaded on

Salland Storage Biedt Goedkope Opslagruimte Huren En Verhuisdozen Online Kopen in Deventer. Wij zijn gespecialiseerd in het opslaan van uw inboedel in Deventer en Twello. Hoewel wij scherp zijn geprijsd, staan uw spullen bij ons veiliger dan thuis! Tijdelijke opslagruimte huren in Deventer Salland Storage staan de goederen droog en veilig. hebben we geen minimum- of maximum huurtermijn. Opslaan kan voor een maand, maar ook voor meerdere jaren.\n\nGoedkope verhuisdozen kopen doe je online bij de Salland Storage Deventer. Onze verhuisdozen hebben een ontwerp dat speciaal is afgestemd op opslag. Bij Salland Storage bieden wij en assortiment eigen producten aan tegen de scherpste prijzen. Wilt u deze bestellen, neem dan even contact op via 0570-629231.\n\nhttp://www.sallandstorage.nl/opslagruimte-deventer/

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Goedkope Opslagruimte Huren En Verhuisdozen Online Kopen' - sallandstorage


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1
Salland Storage speelt in op de behoefte naar het huren van goedkope veilige tijdelijke opslag, inboedelopslag, opslagruimte, kantoorruimte, bedrijfsruimte, praktijkruimte en vergaderruimte voor de stedendriehoeken Deventer, Twello, Zutphen, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle voor zowel particulieren als bedrijven.

In het geval van een verhuizing of tijdelijk verblijf op een ander woonadres kunt u bijvoorbeeld opslag zoals verhuisdozen, inboedel, meubels, huisraad of andere zaken tegen een lage prijs safe en veilig bij ons opslaan. Ook bieden wij ruimte te huur in Deventer en Twello voor andere goederen, zoals auto’s, caravanstalling, motorstalling, boten en meer.

Alle bij ons te stallen goederen staan safe en veilig onder permanent cameratoezicht in een alarmklasse 3 beveiligde, vorstvrije ruimte. U kunt uw goederen bij ons het gehele jaar door opslaan.

slide2
Goedkope Opslagruimte Huren En Verhuisdozen Online Kopen

Salland Storage Biedt Goedkope Opslagruimte Huren En Verhuisdozen Online Kopen in Deventer. Wij zijn gespecialiseerd in het opslaan van uw inboedel in Deventer en Twello. Hoewel wij scherp zijn geprijsd, staan uw spullen bij ons veiliger dan thuis! Tijdelijke opslagruimte huren in Deventer Salland Storage staan de goederen droog en veilig. hebben we geen minimum- of maximum huurtermijn. Opslaan kan voor een maand, maar ook voor meerdere jaren.

Goedkope verhuisdozen kopen doe je online bij de Salland Storage Deventer. Onze verhuisdozen hebben een ontwerp dat speciaal is afgestemd op opslag. Bij Salland Storage bieden wij en assortiment eigen producten aan tegen de scherpste prijzen. Wilt u deze bestellen, neem dan even contact op via 0570-629231.

.

slide3
Kantoorruimte te huur Deventer

Naast het huren van opslagruimte voor particulieren en bedrijven bieden wij ook de mogelijkheid aan tot flexibele kantoorruimte huren in ons Deventer bedrijfspand. Deventer is een belangrijke industriestad en heeft een gunstig klimaat voor ondernemers. Kantoorruimte huren in Deventer is maatwerk, dus geschikt voor iedere onderneming en ieder budget. Onze kantoorruimte varieert van een enkele kamer tot een complete verdieping inclusief eigen ingang, magazijn en huisnummer. In onze kantoorruimtes zijn meerdere ondernemingen gevestigd, waaronder een technische onderneming, een detacheerder, een gezondheidsinstituut en meer. Deze diversiteit zorgt voor een harmonieuze werksfeer.

slide4
Naast het huren van kantoorruimte, kunnen alle huurders ook gebruik maken van de gezamenlijke faciliteiten:

-Bewaakte parkeerplaatsen

-Particuliere beveiliging, verzorgd door Security Oost Nederland Beveiliging

-Wachtruimte voor uw klanten

-Gebruik eigen telefoonnummer voor zowel in- als uitgaande gesprekken

-Aanname van post, pakketten en zendingen wanneer u niet aanwezig bent

-Afgesloten magazijnruimte op basis van m2-prijs

-Toiletten en douche

-Keuken

slide5
Business E-mail : [email protected]

Telefoon : (0570) 629 231

Address : Salland Storage BV, Duurstedeweg 6, (Industrieterrien Bergweide4), 7418 CK Deventer,Netherlands

Website : www.sallandstorage.nl

ad