foly irat figyel l trehoz sa n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Folyóirat-figyelő létrehozása PowerPoint Presentation
Download Presentation
Folyóirat-figyelő létrehozása

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 9

Folyóirat-figyelő létrehozása - PowerPoint PPT Presentation


  • 72 Views
  • Uploaded on

Folyóirat-figyelő létrehozása. Oktatóprogram. Üdvözli az EBSCO Folyóirat-figyelő létrehozása oktatóprogramja. A folyóirat-figyelő lehetővé teszi automatikus e-mail értesítés küldését egy adott folyóirat új számának elérhetővé válásakor valamely EBSCO host - adatbázisban.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Folyóirat-figyelő létrehozása' - sabin


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
foly irat figyel l trehoz sa

Folyóirat-figyelő létrehozása

Oktatóprogram

support.ebsco.com

slide2

Üdvözli az EBSCO Folyóirat-figyelő létrehozása oktatóprogramja. A folyóirat-figyelő lehetővé teszi automatikus e-mail értesítés küldését egy adott folyóirat új számának elérhetővé válásakor valamely EBSCOhost-adatbázisban.

slide3

Folyóirat-figyelők létrehozásához be kell jelentkeznie a Saját EBSCOhost-mappafiókjába. Bejelentkezéshez vagy új fiók létrehozásához kattintson a Bejelentkezés hivatkozásra a felső eszköztáron.

slide5

Írja be a kiadvány nevét a Kiadványok böngészése mezőbe, kattintson a Böngészés lehetőségre, majd kattintson a megjelenő hivatkozásra a kiadvány adatai oldal megjelenítéséhez.

slide6

A kiadvány adatai oldalán kattintson a Témafigyelés / Mentés / Megosztás hivatkozásra a jobb felső sarokban. A megjelenő menüben kattintson az E-mailAlert(E-mail értesítés) hivatkozásra a folyóirat-figyelő beállítóablak megjelenítéséhez.

slide7

Adja meg a figyelő paramétereit, az e-mail címét, majd kattintson a Témafigyelés mentése gombra. Ezután az új szám elérhetővé válásakor figyelmeztetést fog kapni. A További beállítások hivatkozásra kattintva elérheti a figyelmeztetés összes elérhető beállítási lehetőségét.

slide9

Bővebb információért keresse fel az EBSCO támogatási oldalát az alábbi címen:http://support.ebsco.com