Wat zijn de stappen om McAfee uit te schakelen op een pc? - PowerPoint PPT Presentation

roxyfortes69
wat zijn de stappen om mcafee uit te schakelen op een pc n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Wat zijn de stappen om McAfee uit te schakelen op een pc? PowerPoint Presentation
Download Presentation
Wat zijn de stappen om McAfee uit te schakelen op een pc?

play fullscreen
1 / 7
Download Presentation
Wat zijn de stappen om McAfee uit te schakelen op een pc?
1 Views
Download Presentation

Wat zijn de stappen om McAfee uit te schakelen op een pc?

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. Wat zijn de stappen om McAfee uit te schakelen op een pc?

  2. McAfee is een toonaangevend softwarebedrijf dat gespecialiseerd is in netwerkbeveiliging en antivirus. Zijn programma’s zoals Total Security volgen elk uitgaand en inkomend netwerkverkeer op uw pc en blokkeren virussen en eventuele kapingspogingen. Deze programma’s hebben ook weerstand geboden aan alle wijzigingen die zijn aangebracht in malware en virussen. Vanwege deze functie kun je een moeilijk programma onder ogen zien wanneer je dat wilt. Als u deze software tijdelijk op uw pc wilt sluiten om andere beveiligingssoftware uit te voeren of een toepassing te installeren, moet u de tips van McAfee Ondersteuning Team Belgium volgen.

  3. Klik met de rechtermuisknop op de “niet” zichtbaar aan de rechterkant van de taakbalk van Windows en selecteer “Exit”, “Disable” en “close”. Als een van deze opties worden weergegeven dan dubbelklikken op “zullen” en klik op “Advanced Menu”, “Configure” en “computer” en vervolgens op “files”. Klik op Uitschakelen om het virus scan en het andere weergegeven services te stoppen.

  4. Klik met de rechtermuisknop op een leeg gebied van de taakbalk en selecteer “Taakbeheer”. Klik op “processen” Zichtbaar waren zo boven het venster Taakbeheer. Nu, klik met de rechtermuisknop op een McAfee processen die worden uitgevoerd en selecteer “Proces beëindigen” Deze orders werden dan stoppen toepassingen. Selecteer “Ja” om te bevestigen. Sluit het venster “Task Manager”.

  5. Tik op het menu “Start” knop typ “Mschonfaig” in het zoekveld. Druk op Enter en tik vervolgens op “start” en vervolgens. Verder, verwijder alle vinkjes tegen alle McAfee-programma’s die zijn opgenomen in de lijst Opstarten, door erop te klikken. Nu, klik op het tabblad “Service” tik op de doos om alle Microsoft-services verbergen. Na wiegen, vinkt u het vakje aanwezig is tegen alle diensten die worden weergegeven “Nchafae” in de kolom met de naam “fabrikant” of deze term of een naam van McAfee software die op uw pc is geïnstalleerd bevatten. Ten slotte selecteert u “Apply” knop en tik op “OK”. Na verfraaiing, moet u uw pc opnieuw op.

  6. Als u McAfee nog steeds niet kunt sluiten, neem dan contact op met McAfee Telefoonnummer Belgie +32-63680893 en ontvang direct hulp. Lees ook deze blog: Wat zijn de stappen om McAfee Subscription te annuleren en geld terug te krijgen? Bron