slide1 l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Ontspannen op een van de stranden van Barcelona, The Tyler G PowerPoint Presentation
Download Presentation
Ontspannen op een van de stranden van Barcelona, The Tyler G

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 3

Ontspannen op een van de stranden van Barcelona, The Tyler G - PowerPoint PPT Presentation


  • 85 Views
  • Uploaded on

Deze pagina bevat foto’s en informatie over de gouden zandstranden van Barcelona. Er zijn 4.2 km van gouden zandstranden slechts 10 minuten van het stadscentrum en 4 hoofdstrand gebieden. Hieronder is de Tyler groep samenvatting van deze in volgorde van afstand tot het centrum van de stad. 1) Barceloneta strand Metro stoppen “Barceloneta” (gele lijn, L4) beurt recht op het verlaten van de metro en de belangrijkste wegen kruis, blijven rechtdoor gedurende ongeveer 10 minuten lopen. Barceloneta is de eerste van de stranden van Barcelona en daarom heel druk kan krijgen tijdens de zomermaanden. De foto van het strand van Barceloneta hierboven is genomen op 3 oktober… en de zon nog steeds! Maar het is niet altijd zo. Sommige dagen kunnen worden bewolkt of zelfs regenachtige – het is het geluk van de loting. Er zijn tal van dingen te doen op het strand naast zwemmen. Windsurfen en kitesurfen zijn populair. U kunt ook genieten van een verfrissend drankje uit een van de vele strand hutten. Of, als u behoefte heeft aan een rust, gewoon gaan liggen en genieten van de warmte van de Spaanse zon met een goed boek. In Barcelona zijn u nooit ver weg van sommige interessante architectuur… niet zelfs op het strand! Maar de ontwerper van dit gebouw kan hebben gehad een paar te veel drinken wanneer hij van zijn ontwerpen opstellen! De snelste manier om naar het strand van Barceloneta is te vangen de gele lijn metro en stapt u uit bij de halte Barceloneta. Als alternatief kunt u lopen naar Barceloneta centrum van de stad. Het duurt ongeveer 20 minuten van het eind van La Rambla. Als u ervoor kiest om te lopen zijn er sommige geweldig uitzicht onderweg. Hier ziet u de “Monument een Colom” een gedenkteken aan de grote ontdekkingsreiziger Christopher Columbus. Is een beetje verder langs de Port Vell de Barcelona, een schilderachtige haven met een prachtig uitzicht over de zee en de jachthaven. RELATED ARTICLE: http://thetylergroupbarcelona.onsugar.com/Tyler-Group-Barcelona-2490058

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Ontspannen op een van de stranden van Barcelona, The Tyler G' - roseanedamn


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

Deze pagina bevat foto’s en informatie over de gouden zandstranden van Barcelona. Er zijn 4.2 km van gouden zandstranden slechts 10 minuten van het stadscentrum en 4 hoofdstrand gebieden.

  • Hieronder is de Tyler groep samenvatting van deze in volgorde van afstand tot het centrum van de stad.
  • 1) Barceloneta strand
  • Metro stoppen “Barceloneta” (gele lijn, L4) beurt recht op het verlaten van de metro en de belangrijkste wegen kruis, blijven rechtdoor gedurende ongeveer 10 minuten lopen. Barceloneta is de eerste van de stranden van Barcelona en daarom heel druk kan krijgen tijdens de zomermaanden. De foto van het strand van Barceloneta hierboven is genomen op 3 oktober… en de zon nog steeds! Maar het is niet altijd zo. Sommige dagen kunnen worden bewolkt of zelfs regenachtige – het is het geluk van de loting.Er zijn tal van dingen te doen op het strand naast zwemmen. Windsurfen en kitesurfen zijn populair. U kunt ook genieten van een verfrissend drankje uit een van de vele strand hutten.
slide3

Of, als u behoefte heeft aan een rust, gewoon gaan liggen en genieten van de warmte van de Spaanse zon met een goed boek.

In Barcelona zijn u nooit ver weg van sommige interessante architectuur… niet zelfs op het strand! Maar de ontwerper van dit gebouw kan hebben gehad een paar te veel drinken wanneer hij van zijn ontwerpen opstellen!

De snelste manier om naar het strand van Barceloneta is te vangen de gele lijn metro en stapt u uit bij de halte Barceloneta.

Als alternatief kunt u lopen naar Barceloneta centrum van de stad. Het duurt ongeveer 20 minuten van het eind van La Rambla.

Als u ervoor kiest om te lopen zijn er sommige geweldig uitzicht onderweg. Hier ziet u de “Monument een Colom” een gedenkteken aan de grote ontdekkingsreiziger Christopher Columbus. Is een beetje verder langs de Port Vell de Barcelona, een schilderachtige haven met een prachtig uitzicht over de zee en de jachthaven.