Hummel mikrorostos g l
Download
1 / 11

- PowerPoint PPT Presentation


  • 78 Views
  • Uploaded on

Hummel Mikrorostos Gél.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '' - ralph


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Hummel mikrorostos g l

HummelMikrorostos Gél

Az egészség egy olyan ajándék, amelyet, ha elveszítünk, nehezen találunk rá ismét. Nemcsak külsőleg kell egészségesnek látszani, törekednünk kell arra, hogy valóban egészségesek legyünk. Ebben nyújt segítséget Önnek HUMMEL MIKROROSTOS GÉL, melyet Dr Hummel Zoltán magyar orvos-biológus fejlesztett ki.

A Hummel Mikrorostos Gél tartós fogyasztása mellett erősödik meg úgy a „jó” bélflóra, hogy az dominánssá váljon.


Az let a belekben lakozik hippokrat sz

Az immunrendszerünk fő „székhelye” a belekben van. Szervezetünk ezen az óriási felületen érintkezik a legtöbb külvilágból származó ellenséggel is.

A legtöbb lerakódás a vastagbélben gyűlik össze (40 éves korra akár több kg is lehet),ami folyamatosan mérgezi a testet. Ezt kell kitisztítani.

Ezért a legfontosabb feladat, amennyiben nem akarja, hogy immunrendszerét támadás érje, ezen felület tisztántartása, a bélflóra helyreállítása. Mindenekelőtt pótolni kell azokat a bélbaktériumokat (jó baktériumokat), amelyek a tisztítást végzik. Ezek a baktériumok nemcsak tisztítanak, de ezek felelősek a vitaminok, ásványi anyagok felszívódásáért.

A daganatos betegségek között hazánkban második helyen állnak a gyomor- és bélrendszeri daganatok.

A Hummel Mikrorostos Gél mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost tartalmú élelmiszer készítmény.

Hatása:

Élőbélflóra regeneráló (14 szervezetbarát mikroorganizmust tartalmaz),

nyálkahártyapótló,

probiotikum,

antioxidáns, méregtelenít,

hatékony tápanyag-, egyenletes vitamin- és nyomelem felszívódást biztosít,

„előemészti” a létfontosságú tápanyagokat, eközben a patogén kórokozók szaporodását is gátolja.

„Az élet a belekben lakozik” - HippokratészA hummel mikrorostos g l sszetev i
A Hummel Mikrorostos Gél összetevői:

Víz, mikrobiológiai eredetű cellulóz étkezési rost, Dr. Hummel kombucha sűrítmény, zöld tea, lésűrítmények és pürék: narancs, citrom, ananász, kékszőlő, sárgabarack, nektarin, tangerin, mandarin, maracuja, guave, vitaminkeverék, C-vitamin, virágpor, multivitamin, kékszőlőhéj, probiotikum (élőflóra).

A gél teljesen természetes alapanyagokból készült. Tartósítószert nem tartalmaz. Biológiailag aktív, emésztő enzimeket, mikroorganizmusokat és szervezetbarát mikroflórát tartalmaz, amely pótolja a hiányos bélnyálkahártyát.


Mindenkinek aj nlott ne el gedjen meg egy rosszabb min s g lettel ha sokkal jobb is lehet

akinek a családjában van vastagbéldaganatos beteg (hisz sajnos ismert ennek a betegségnek a családi halmozódása),

aki antibiotikus kezelésen esett át,

aki ülőmunkát végez, hajlamos a székrekedésre vagy aranyere van,

aki a rohanó életmódja miatt rendszertelenül táplálkozik,

és MINDENKINEK, aki csak egyszerűen szeretne egészséges lenni.

A mikrorostok tisztító- és kötőképessége lényegesen nagyobb a növényi rostoknál, mivel ezerszer vékonyabbak azoknál, ezáltal összfelületük lényegesen nagyobb, a kisebb tömegű molekulákat is hatékonyan megkötik. A kevés rostanyag miatt a vastagbél számos esetben el van dugulva.

 A Gél antioxidáns tulajdonsága révén lassítja az öregedést, akadályozza a szabadgyökök roncsoló hatását, melyek következtében a rákos sejtek is kialakulnak.

Mindenkinek ajánlott …Ne elégedjen meg egy rosszabb minőségű élettel… ha sokkal jobb is lehet!


A g l j t kony hat sa

Helyreállítja a bélflórát (bélbaktérium háztartást), akkor is, ha az teljesen kiveszett.

Rövid idő alatt megszünteti a hasmenéses és a székrekedéses állapotot is.

Kirívó esetekben több évtizedes állandó hashajtó használatát lehet abbahagyni, sokszor nagyon rövid időn belül, mivel pár nap alatt visszaállítja a bélflórát.

Megszünteti a vastagbélgyulladást(Colitis), a vastagbél és vékonybél közötti záróbillentyű gyulladását.

Hatékonyan segít a reflux kezelésében, megszünteti a savmozgást, megfogja a gyomorsavat, magába ágyazza és kivezeti a széklettel.

Testsúlycsökkenést okoz, mivel kivezeti a bélsarat (lehet akár 1-5 kg is!!)

Mikrorostjának köszönhetően képes kisöpörni akár több évtizedes odakövesedett bélsarat is, így felszabadítja a bélbolyhokat, ezáltal fel tudnak szívódni az ásványi anyagok, vitaminok, tápanyagok, nyomelemek, minden ami fontos a szervezetnek. Pótolja a hiányos bélnyálkahártyát.

A mikrorostok olyan miniatűr káros anyagokat is „ellkapnak”, - amire a növényi rostok nem képesek - és kivezetik a bélrendszerből, emiatt a méregtelenítésben a legjobbak.

A GÉL JÓTÉKONY HATÁSA


Tov bbi eredm nyek

Meggátolja a fertőző kórokozók szaporodását, a mikrorostos gél teljes rendet rak gyomrunkban és bélrendszerünkben.

Fekélyeseknek és poliposoknak ez a megoldás: a mikrorostok nem szakítják fel a sebeket, mivel a gyomorsavat megfogja, nem marja a sebeket, a gél hatására fokozatosan visszahúzódnak a polipok, melyek egyébként komoly gondot okoznának. Gyomorfekélynél a gél lefedi a sebeket és a gyomorsavat egyenletesen engedi ki. Látványos javulást idéz elő.

Megszünteti az allergiás reakciókat, mivel kitakarítja az allergiás reakciókat okozó anyagokkal telt bélrendszert, a mikrorostos gél minden kórokozót magával visz.

Crohn-betegség kezelésére aranykolloiddal, ezüstkolloiddal együtt nagyon hatásos.

A koleszterin szintet normalizálja.

Csontritkuláshoz vezet, ha a bélflóra nincs kitisztítva. A savak nagyon sok kálciumot kötnek meg, melyet a csontrendszerből veszik el. A beöntés hátránya, hogy a tisztítás során a jó bélflóra is távozik.

A megfelelő vasfelszívódás konkrétan az egyik fajta bélbaktériumnak köszönhető. A gél a vas felszívódását lassítja és állandósítja, folyamatossá teszi.

Cukorbetegségnél – mivel mindent megfog a gél – a szénhidrátot lassan engedi ki, így nem nő hirtelen a vércukorszint, segítséget nyújt a II. Diabeteses betegeknél.

Egy szélessávú antibiotikus kezelés a bélflórát tönkreteszi. A regenerálódás során a patogén kórokozók elszaporodhatnak a meggyengült bélflóra miatt. A Hummel Mikrorostos Gél probiotikumja erősíti a szervezetbarát baktériumok szaporodását, melyek elveszik a táplálékot a patogének elől, ezzel azok pusztulását és a szervezetből való kiürülését okozzák.

Szimbiotikum!! Mint az anyatej, a méhpempő és a Hummel Mikrorostos Gél.

További eredmények


Hummel mikrorostos g l

.

A Hummel Mikrorostos Gél ezekre mind megoldást jelent.

Ajánlott fogyasztása:

Megelőzési célból napi 3 kiskanál étkezések idejében, indokolt esetben napi 3 evőkanál étkezés előtt.

Mellékhatás:

Probiotikum érzékenység esetén rövid idejű hasmenés jelentkezhet, egyes esetekben pedig testsúlycsökkenés észlelhető (a vastagbelek lerakódásainak kiürítése következtében).

Csomagolás:

500 ml flakon, hűvös helyen kell tárolni (5 – 10 oC)!!

Szabaduljon meg Ön is az erőltetett székelés nyűgjétől, a kiszámítatlan bélmozgások és bélgázok okozta fájdalmaktól, gyötrelmektől és kellemetlenségektől!Igyekszik egészségesen táplálkozni, mégsem tud megszabadulni a felesleges kilóktól? Elégedetlen alakjával, mert nem elég lapos a hasa? Állandóan levert és fáradt?


Ha gy v li nnek is seg ts g re lehet a hummel mikrorostos g l

Pillanatok alatt elvégezhető, és nem kell többet megismételni.

A csillagozott mezőket szükséges kitölteni. Válasszon magának egy jelszót is.

(A regisztrációt követően levélben megkapja tagszámát, melyre később még szüksége lesz. Ezt a levelet és jelszavát kérem jól őrizze meg! Legjobb kinyomtatni!)

Kitöltés után a „Mehet” gombra klikkelve üdvözli Önt a rendszer, s a felkínált három lehetőség közül most válassza a harmadikat:

„Még nem döntök, irány a webáruház”

Ha nem csak egy alkalommal vásárolna, és szeretne jóval kedvezőbb áron hozzájutni a termékekhez, akkor legyen VIP (Kiemelten Fontos Személy) vásárlója áruházunknak.

Ha úgy véli Önnek is segítségére lehet a Hummel Mikrorostos Gél…

Ha nem csak egy áruházunknak.

Munkahely

http:pentamax.eu/13759/


Hummel mikrorostos g l

Hogyan vásárolhat olcsóbban? megismételni.

A VIP tagság egyetlen feltétele: 40 pontot – kb. 13 ezer Ft-ot – elérő vásárlás teljes áron, időkorlát nélkül (több hónapon keresztüli vásárlások értékeinek, összeadódásával is teljesíthető).

Ezt követően Ön azonnal, automatikusan VIP taggá válik, s innentől egy éven keresztül minden terméket 30-40 %-kal olcsóbban, VIP áron vásárolhat meg. A webáruházban minden termék pontértéke fel van tüntetve.

Tehát, ha már megrendelt 40 pont értékű árut, akkor a már jóval kedvezőbb árú VIP termékeket is a kosarába teheti.

Figyelem! A képen látható Hummel Mikrorostos Gélbolti forgalombannem kapható. Kizárólagos forgalmazó: PENTAMAX


Keressen meg k rd seivel
Keressen meg kérdéseivel! megismételni.

Vetró lászló

06/30/443-0726

e-mail: laszlolaci@tvnetwork.hu

Skype:kamilla1904

http:pentamax.eu/13759/

A leírt megállapítások nem az Országos Gyógyszerészeti Intézet szakvéleményei. A termékek nem szolgálnak betegségek kezelésére, gyógyítására. Az idézett terméktapasztalatok nem ígéretek, nem helyettesítik az orvosi kezelést.