96 hogyne dics rn m az istent n.
Download
Skip this Video
Download Presentation
96. Hogyne dicsérném az Istent!

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

96. Hogyne dicsérném az Istent! - PowerPoint PPT Presentation


  • 87 Views
  • Uploaded on

96. Hogyne dicsérném az Istent!. 1. Hogyne dicsérném az Istent Hálám énekeivel, Ha Ő úgy intézett mindent, Hogy az üdvöt érjem el? Minden szeretetből árad, Ami Tőle származik. Megállít vagy bátorít, Míg szemeim Őrá várnak. Mindent múltnak pora fed. Egy marad: a szeretet!.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '96. Hogyne dicsérném az Istent!' - quinn-tran


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

1. Hogyne dicsérném az Istent Hálám énekeivel, Ha Ő úgy intézett mindent, Hogy az üdvöt érjem el? Minden szeretetből árad, Ami Tőle származik. Megállít vagy bátorít, Míg szemeim Őrá várnak. Mindent múltnak pora fed. Egy marad: a szeretet!

slide3

2. Ahogy a sas kicsinyeit Szárnyaival födi be, Úgy védi Ő hívő népét, Karját tartva fölötte. Ő vigyázta életemet, Mikor mit sem tudtam még. Nem ismertem kegyelmét, Nem voltam több mint egy gyermek. Mindent múltnak pora fed. Egy marad: a szeretet!

slide4

3. Fiát adta Isten értem, Bűneimért szenvedett! Drága, engesztelő véren Bús sorsomból kiemelt. Kimeríthetetlen forrás! Bőségét nem mérhetem. Ez az ingyen kegyelem! Ez a fentről jött megváltás! Mindent múltnak pora fed. Egy marad: a szeretet!

slide5

4. Javamat kereste mindig, Egészségem őrizte! És ha bántott kár vagy szükség, Nem késett segítsége. Hogyha fogyni látta erőm, Erejével mellém állt, Kiáltásomra sem várt. Láttam, titkos útján mint jön! Mindent múltnak pora fed. Egy marad: a szeretet!