slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Tyky-Kuntoseteli Liikuntaan PowerPoint Presentation
Download Presentation
Tyky-Kuntoseteli Liikuntaan

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 2

Tyky-Kuntoseteli Liikuntaan - PowerPoint PPT Presentation


  • 76 Views
  • Uploaded on

Tyky-Kuntoseteli Liikuntaan. Tyky-Kuntoseteli on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu. Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti vireä ja fyysisesti hyvässä kunnossa.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Tyky-Kuntoseteli Liikuntaan' - quinlan-mendoza


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

Tyky-Kuntoseteli Liikuntaan

Tyky-Kuntoseteli on työnantajasi tarjoama verovapaa työsuhde-etu.

Työnantajallesi on tärkeää, että olet kokonaisvaltaisesti vireä ja fyysisesti hyvässä kunnossa.

Liikunnan säännöllinen harrastaminen on tehokas keino työkyvyn ja hyvinvoinnin ylläpitämiseksi. Työnantajasi sinulle tarjoama Tyky-Kuntoseteli käy maksuvälineenä aktiivisen liikunnan harrastamiseen. Nyt kannattaakin tehdä tutusta harrastuksesta säännöllinen tai kokeilla vaikkapa jotain aivan uutta, työnantajasi tukemana! Päätös on sinun, löydä nyt oma liikuntaharrastuksesi tuhansista liikuntakohteen tarjonnasta.

Tyky-Kuntosetelit ovat RJ-Kuntoiluseteli Oy:n tarjoama ratkaisu henkilöstön työkyvyn ylläpitoon ja hyvinvointiin.

Tyky-Kuntosetelit ovat arvoltaan joko 4€ tai 2€. Eriarvoisilla seteleillä pääset maksutilanteessa lähemmäs palveluntarjoajan hintoja. On työnantajasi päätös, tarjotaanko sinulle jompaa kumpaa vai molempia seteleitä. Paikasta riippuen voit maksaa Tyky-Kuntoseteleillä kerta-, sarja- ja kausilippuja. Voit käyttää seteleitä kerralla useampia ja/tai maksaa erotuksen muilla maksuvälineillä (käteinen, maksukortit). Seteleistä ei anneta rahaa takaisin. Muistathan, että seteleillä on voimassaoloaika.

Käyttökohdeverkosto: Tyky-Kuntosetelin käyttökohdeverkosto on maanlaajuisesti kattava ja laajenee jatkuvasti, käyttökohteita on tuhansia ympäri Suomen. Tarkista ajantasainen verkosto osoitteesta

www.tyky-kuntoseteli.fi. Voit myös tilata kotisivuilta RSS-syötteen uusista käyttökohteista ja tiedotteista. Liittymällä Tyky-Kuntosetelifaniksi Facebookissa, näet aina uusimmat käyttökohteet ja tiedotteet suoraan oman profiilisi uutisvirrassa.

Henkilökohtainen etu: Sinulla on nyt käytössäsi työnantajasi sinulle tarjoama henkilökohtainen etu ja setelit ovat tarkoitettu ainoastaan sinun käyttöösi. Seteleillä ei voi maksaa esimerkiksi muiden perheenjäsenten harrastuksia. Käyttöpaikat voivat tarkistaa maksajan henkilöllisyyden, sillä seteleiden verovapaus edellyttää kontrollia siitä, että seteleiden käyttäjä on sama työntekijä kuin niiden alkuperäinen saaja.

Seteli on käyttökelpoinen, kun olet kirjoittanut nimesi setelin taakse.

slide2

Tyky-Kuntoilukortti!

Tyky-Kuntoilukortti auttaa sinua säännölliseen liikunnan harrastamiseen. Kortti toimii eräänlaisena päiväkirjana. Merkitse jokaisen päivän kohdalle sitä liikuntamuotoa kuvaava lyhenne, jonka olet kyseisenä päivänä suorittanut. Ole rehellinen itsellesi. Kortin tarkoituksena on auttaa sinua säännölliseen vähintään kahden viikoittaisen liikuntasuoritteen tekemiseen. Kun toimit näin, tulet saavuttamaan merkittäviä parannuksia pitkäntähtäimen fyysisen kunnon parantamiseksi. Kortin ja siihen liittyvät ohjeet voit ladata ja tulostaa osoitteesta www.tyky-kuntoseteli.fi -sivun oikeasta alalaidasta. Voit myös samalla osallistua korttiin liittyvään arvontaan sekä muihin kotisivuilla oleviin kilpailuihin.

Muista, että työnantajasi on toivonut juuri sinun parastasi hankkimalla henkilöstölleen Tyky-Kuntosetelit. Loppu on sinusta kiinni: on oma etusi viimeistään tämän helpon tuen myötä aloittaa säännöllinen harrastus tai jatkaa entistä. Tästä lähtien maksuvälineenäsi toimii monipuolinen palveluseteli: Tyky-Kuntoseteli. Mukavia hetkiä monipuolisten harrastusten parissa!

Toivottavat työnantajasi ja Tyky-Kuntoseteli