Executieverkoop ds 20142560
Download
1 / 9

Executieverkoop ds 20142560 - PowerPoint PPT Presentation


 • 90 Views
 • Uploaded on

Executieverkoop ds 20142560. Ten laste van de heer B. Sen, wonende te 1108 GB Amsterdam aan het adres Leksmondhof 296 Op donderdag 27 maart 2014 om 10.00 uur De verkoop wordt gehouden op het adres Xenon weg 25 te 3812 SZ Amersfoort bij Nimax B.V.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Executieverkoop ds 20142560' - pierce


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Executieverkoop ds 20142560

Executieverkoop ds20142560

Ten laste van de heer B. Sen, wonende te 1108 GB Amsterdam aan het adres Leksmondhof 296

Op donderdag 27 maart 2014 om 10.00 uur

De verkoop wordt gehouden op het adres Xenonweg 25 te 3812 SZ Amersfoort bij NimaxB.V.

Het betreft hier de verkoop van een professionele heteluchtoven van het merk ‘Foinox’ en een ijsmachine van het merk ‘Carpigiani’ ,welke onder meer verkocht moeten worden om de opslagruimte vrij te maken. Een half uur voor de verkoop zijn de zaken ter plaatse te bezichtigen.


Executieverkoopvoorwaarden
Executieverkoopvoorwaarden

 • Voor toegang en deelname aan de verkoop dient u zich te legitimeren met een geldig identiteitsbewijs. Door deelname geeft u toestemming dat van u legitimatie een kopie wordt gemaakt.

 • De ter verkoop aangeboden zaken zijn – voor zoveel mogelijk - een half uur voor de verkoop te bezichtigen.

 • De zaken worden verkocht in de toestand waarin deze zich bevinden. Er wordt geen enkele garantie gegeven omtrent omschrijving, echtheid, werking en/of de (complete) staat waarin de zaken zich bevinden.

 • De verkoop wordt gehouden bij opbod en de toewijzing zal geschieden aan de meestbiedende.

 • De gerechtsdeurwaarder kan tijdens de verkoop een startbod en/of een minimale verkoopprijs bepalen en derhalve ook zaken uit de verkoop halen.

 • De gerechtsdeurwaarder kan tijdens de verkoop verschillende kavels herkavelen en als één kavel aanbieden.

 • De gerechtsdeurwaarder kan tijdens de verkoop een cautie (aanbetaling) vragen van 50% van de koopsom. Dit kan met name gebeuren, indien een koper meerdere kavels koopt of wil kopen, waarna aan het eind van de verkoop de totale koopsom wordt bepaald onder verrekening van de cautie.

 • De koopprijs is vrij van BTW en zonder opslag (bijkomende kosten), maar dient direct contant betaalt te worden. Er bestaat de mogelijkheid tot PIN-betalingen. Creditcards worden niet geaccepteerd.

 • De gekochte zaken dienen – tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen met de gerechtsdeurwaarder - meegenomen te worden. Koper dient zelf voor vervoer zorg te dragen.

 • Er kunnen/zullen tijdens de verkoop filmopnames gemaakt worden.

 • De verkoopvoorwaarden en eventuele wijzigingen/afwijkingen daarop, worden voor aanvang van de verkoop door de gerechtsdeurwaarder voorgelezen.


ad