QUIZZ SHOW - PowerPoint PPT Presentation

quizz show n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
QUIZZ SHOW PowerPoint Presentation
play fullscreen
1 / 11
QUIZZ SHOW
342 Views
Download Presentation
phillip-odonnell
Download Presentation

QUIZZ SHOW

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. QUIZZ SHOW

  2. 1JawaharThakur 2 NeerajKumar  3 A.K. Aggarwal 4 ArunMishra Ans: 1 Who has been appointed the new Controller General of Accounts on July 1,2012?

  3. 1. SharadPawar 2. KhushwantSingh  3. KuldipNayar 4. General J.J. Singh Ans: 3 Who is the author of the book 'Beyond the lines : An Auto-biography'?

  4. Marissa Mayer  Michael Steiner  Ross Csatary None of the above Ans: 2 Who has been appointed the new German ambassador to India?

  5. 1. National Gangotri River Basin Authority  2. National Godavari River Basin Authority  3. National Ganga River Basin Authority  4. None of the above Ans: 3 'NGRBA' which was recently in news stands for-

  6. 1. A.P.J. Abdul Kalam 2. HamidAnsari 3. JaswantSingh  4. None of the above Ans: 1 Who is the author of the book 'Turning Point - A Journey Through Challenges'?

  7. 1. Kofi Annan  2. Daniel Hillel  3. Ban Ki-Moon  4. None of the above Ans: 2 Who has been awarded the world Food Prize 2012?

  8. 1. Poet 2. Scientist 3. Musician 4. Economist Ans: 4 P.N. Dhar passed away on July 12,2012 in New Delhi. He was a great -

  9. 1. Mohammed Morsi 2. KamalGanzouri 3. HeshamQandil 4. None of them Who has been appointed the Prime Minister of Egypt on July 24, 2012?

  10. 1. Eastern Ghats  2. Western Ghats  3. Kaziranga National Park  4. Konkan Railway Ans: 2 Which part of India was included in World Heritage List by UNESCO on July 1,2012?

  11. 1. Jaipur 2. Kanpur 3. Chittoor 4. Pune Ans: 3 India's first Mega Food Park became functional on July 9, 2012 in -