criminalistica n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Criminalistica PowerPoint Presentation
Download Presentation
Criminalistica

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 15

Criminalistica - PowerPoint PPT Presentation


  • 119 Views
  • Uploaded on

Criminalistica.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Criminalistica' - osma


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
criminalistica
Criminalistica
  • Criminalistica este știința care elaborează mijloace și metode tehnico-științifice, precum și procedee tactice destinate descoperirii, fixării, ridicării, examinării și interpretării probelor judiciare, efectuării expertizelor și constatărilor tehnico-științifice, în scopul prevenirii și descoperirii infracțiunilor, identificării făptuitorilor și administrării probelor necesare aflării adevărului în procesul judiciar.
  • Principalele atribuții ale structurilor de criminalistică sunt cele privind efectuarea cercetării la fața locului, examinarea probelor în laborator, efectuarea constatărilor tehnico-științifice și a expertizelor criminalistice, precum și cercetarea științifică fundamentală și aplicativă.
cei mai cunoscuti criminali din istorie

Cei mai cunoscuti criminali din istorie !

Printre cei mai cunoscuti criminali din istorie se numara urmatoarele persoane :Delphine LaLaurie

Ilse Koch

Shiro Ishii

Oliver Cromwell

Adolf Hitler

Josef Stalin

slide3

Doi dintre cei mai cunoscuti criminali din istorie au fost:Adolf HitlerAdolf Hitler a fost numit cancelar al Germaniei in 1933, a devenit "Fuhrer" in 1934 si s-a sinucis in 1945. Pana la sfarsitul celui de-al doilea razboi mondial, politica de cucerire teritoriala si subjugarea popoarelor a dus la moartea a zeci de milioane de oameni. In 30 aprilie, 1945, dupa lupte stradale intense, fortele sovietice s-au apropiat foarte mult de bunker-ul sau. Hitler s-a sinucis impuscandu-se in cap si luand o capsula de cianura, simultan.

slide4

Josef StalinStalin a fost secretar general al partidului comunist din Rusia, din 1922 pana la moartea sa, in 1953. Sub conducerea lui Stalin, Ucraina a suferit de foamete asa de puternic, incat a fost considerat un act de genocid. Se estimeaza ca numarul mortilor a fost intre 2,5 si 10 milioane. Foametea a fost cauzata de deciziile politice si administrative. In plus, Stalin a ordonat moartea oricui i se parea ca se opune regimului in Rusia. Total estimat de morti ajunge la aproape 60 milioane.

slide8
Elizabeth Batory este cunoscuta prin faptul ca ucidea cu cruzime fetele tinere, iar apoi, aceasta facea baie in sangele acestora.

Rosemary West, impreuna cu sotul ei, ademenea fetele, dansu-le impresia ca vrea sa le ofere un adapost, dar in schimb le chinuia, sotul acesteia le viola, iar apoi, de frica ca fetele sa nu spuna nimic, le ucidea cu cruzime.

Diana Downs, avea 3 copii, dar in acelasi timp era dependenta de concubinul sau, este cunoscuta pentru ca si-a omorat unul dintre copii, deoarece concubinul ei, vroia sa o paraseasca pentru simplul fapt, ca acesti copii, nu faceau parte din planul sau. Din fericire, unul dintre copii a supravietuit, si a fost adus in instanta sa dea declaratie, impotriva mamei sale. Si in momentul de fata, Diana Downs , face schimb de scrisori cu Randy Woodfield, violator si criminal in serie.

si ajungem in prezent la cei mai cunoscuti criminali romani printre ei se afla

…si ajungem in prezent la cei mai cunoscuti criminali romani printre ei se afla :

Vera Renczi – Vaduva Neagra

Vasile Tcaciu- Macelarul din Iasi

Ion Ramaru- Teroarea anilor ’70

Florea Ramaru- Ereditatea crimei