slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
pass4sureOfficial PowerPoint Presentation
Download Presentation
pass4sureOfficial

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 5

pass4sureOfficial - PowerPoint PPT Presentation


  • 61 Views
  • Uploaded on

http://www.pass4sureOfficial.com. 1Z0-257. Oracle. Hyperion Financial Management4.1 Consultant. Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=1Z0-257. Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'pass4sureOfficial' - ornice


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

http://www.pass4sureOfficial.com

1Z0-257

Oracle

Hyperion Financial Management4.1 Consultant

Visit: http://www.pass4sureofficial.com/exams.asp?examcode=1Z0-257

Pass4sureofficial.com is a reputable IT certification examination guide, study guides and

audio exam provider, we not only ensure that you pass your 1Z0-257 exam in first attempt,

but also you can get a high score to acquire Oracle certification.

If you use pass4sureofficial 1Z0-257 Certification questions and answers, you will experience

actual 1Z0-257 exam questions/answers. We know exactly what is needed and have all the exam

preparation material required to pass the exam. Our Oracle exam prep covers over 95% of the

questions and answers that may be appeared in your 1Z0-257 exam. Every point from pass4sure

1Z0-257 PDF, 1Z0-257 review will help you take Oracle 1Z0-257 exam much easier

and become Oracle certified. All the Questions/Answers are taken from real exams.

Here's what you can expect from the Pass4sureOfficial Oracle 1Z0-257 course:

* Up-to-Date Oracle 1Z0-257 questions taken from the real exam.

* 100% correct Oracle 1Z0-257 answers you simply can't find in other 1Z0-257 courses.

* All of our tests are easy to download. Your file will be saved as a 1Z0-257 PDF.

* Oracle 1Z0-257 brain dump free content featuring the real 1Z0-257 test questions.

Oracle 1Z0-257 certification exam is of core importance both in your Professional

life and Oracle certification path. With Oracle certification you can get a good

job easily in the market and get on your path for success. Professionals who passed

Oracle 1Z0-257 exam training are an absolute favorite in the industry.

You will pass Oracle 1Z0-257 certification test and career opportunities will be

open for you.

slide2

Question: 1

Which two statements are true about HFM Security? (Choose two.)

A. Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) groups can be added to HFM Security.

B. HFM user names must be created in either the default Windows network security or through

Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) to have access to HFM.

C. Users added to HFM Security that do not reside in either default Windows security or

Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) will have view access only to HFM.

D. HFM user names must be part of a user group in either the default Windows network security

or through Lightweight Directory Access Protocol (LDAP) to have access to HFM.

Answer: A, B

Question: 2

The AllowAdjFromChildren attribute is checked on a parent entity. Which two nodes in the Value

dimension are valid for Journal entries? (Choose two.)

A. <Entity Currency>

B. <Parent Curr Adjs>

C. [Parent Adjs]

D. [Contribution Adjs]

E. <Entity Curr Adjs>

Answer: C, D

Question: 3

What is the default authentication provider for HFM?

A. Sun iPlanet

B. Novell NDS

C. Microsoft NTLM

D. Microsoft Active Directory

Answer: C

Question: 4

In the HFM Business rules, the List function can be used to get the elements specified in lists that

are defined _____. (Choose three.)

A. In the .lst file as a fixed list

B. In the .lst file as a dynamic list

C. As a system list using the [Base] function

D. As a system list using the [Level0] function

E. As a system list using the [Generation1] function

Answer: A, B, C

Question: 5

What is required for HFM Administrators to have access to Hyperion Hub?

A. Configure HFM for external Authentication.

B. Configure Hub to allow NTLM Authentication.

C. Add the HFM user as an Administrator on the Hub Server.

D. Add a DCOM user with launching permissions on the Hub server.

Page 1 of 21

slide3

Answer: A

Question: 6

Hub allows for data and metadata sharing between which three products? (Choose three.)

A. Hyperion Pillar

B. Hyperion Planning

C. Hyperion Strategic Finance

D. Hyperion Business Modeling

E. Hyperion Financial Management

Answer: B, D, E

Question: 7

An administrator needs to link several integrations together in the Hub and run them sequentially.

How can this be accomplished?

A. Add the integrations to a group.

B. Use Hyperion Application Link to run the integrations sequentially.

C. Use Common Event services to schedule the DataBroker integrations.

D. Build a master integration in DataBroker which has several sub integrations within it.

Answer: A

Question: 8

Which three lines of code are valid? (Choose three.)

A. If HS.Value.Member = "[Proportion]" Then

B. If HS.Value.Member = "<Entity Currency>" Then

C. If HS.Value.Member = "[Contribution Adjs]" Then

D. If HS.Value.Member = "[Parent Total]" Then

E. If HS.Value.Member = "<Parent Currency>" Then

Answer: A, B, C

Question: 9

Which dimension's member must have SupportsProcessManagement selected to enable Process

Control functionality?

A. Entity

B. Value

C. Account

D. Scenario

Answer: D

Question: 10

Which three activities are logged into the data audit? (Choose three.)

A. Data Entry

B. Data Clear

C. Auditing Data

D. Run Allocations

E. Perform Consolidations

Page 2 of 21

slide4

Answer: A, B, C

Question: 11

Of the dimensions listed below, which are valid on the left side of the equation for HS.Exp?

(Choose two.)

A. ICP

B. Period

C. Entity

D. Scenario

E. Account

Answer: A, E

Question: 12

An HFM user is creating a journal report on the web. Which three dimensions from the POV are

available on the Properties panel to select members? (Choose three.)

A. Value

B. Entity

C. Period

D. Account

E. Scenario

Answer: A, C, E

Question: 13

Which formula retrieves the data for January sales in Smart View?

A. =HsGetCell("A#Sales.P#January.")

B. =HsGetValue("Account#Sales.Period#January.")

C. =HsGetCell("Account#Sales.Period#January.")

D. =HsGetValue("A#Sales.P#January.")

Answer: B

Question: 14

Which formula retrieves the data for January sales in Smart View?

A. "Yes" access to the Administrator role

B. "Yes" access to the Web Administration Module role

C. Membership in the Creator Group configured on the HFM application server

D. Membership in the Administrator Group configured on the HFM application server

Answer: D

Question: 15

Of the dimensions listed below, which two are not valid destination dimensions in an HS.Con

statement? (Choose two.)

A. Value

B. Scenario

C. Period

D. Custom3

E. Entity

Page 3 of 21

slide5

Pass4SureOfficial.com Lifetime Membership Features;

-

Pass4SureOfficial Lifetime Membership Package includes over 2500 Exams.

-

All exams Questions and Answers are included in package.

-

All Audio Guides are included free in package.

-

All Study Guides are included free in package.

-

Lifetime login access.

-

Unlimited download, no account expiry, no hidden charges, just one time $99 payment.

-

Free updates for Lifetime.

-

Free Download Access to All new exams added in future.

-

Accurate answers with explanations (If applicable).

-

Verified answers researched by industry experts.

-

Study Material updated on regular basis.

-

Questions, Answers and Study Guides are downloadable in PDF format.

-

Audio Exams are downloadable in MP3 format.

-

No authorization code required to open exam.

-

Portable anywhere.

-

100% success Guarantee.

-

Fast, helpful support 24x7.

View list of All exams (Q&A) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/allexams.asp

View list of All Study Guides (SG) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/study-guides.asp

View list of All Audio Exams (AE) downloads

http://www.pass4sureofficial.com/audio-exams.asp

Download All Exams Samples

http://www.pass4sureofficial.com/samples.asp

To purchase $99 Lifetime Full Access Membership click here

http://www.pass4sureofficial.com/purchase.asp

3COM

CompTIA

Filemaker

IBM

LPI

OMG

Sun

ADOBE

ComputerAssociates

Fortinet

IISFA

McAfee

Oracle

Sybase

APC

CWNP

Foundry

Intel

McData

PMI

Symantec

Apple

DELL

Fujitsu

ISACA

Microsoft

Polycom

TeraData

BEA

ECCouncil

GuidanceSoftware

ISC2

Mile2

RedHat

TIA

BICSI

EMC

HDI

ISEB

NetworkAppliance

Sair

Tibco

CheckPoint

Enterasys

Hitachi

ISM

Network-General

SASInstitute

TruSecure

Cisco

ExamExpress

HP

Juniper

Nokia

SCP

Veritas

Citrix

Exin

Huawei

Legato

Nortel

See-Beyond

Vmware

CIW

ExtremeNetworks

Hyperion

Lotus

Novell

SNIA