opdrachten branding design
Download
Skip this Video
Download Presentation
Opdrachten Branding & Design

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 12

Opdrachten Branding & Design - PowerPoint PPT Presentation


  • 81 Views
  • Uploaded on

Opdrachten Branding & Design. Docenten Andre Hoogendorp & Robert Crain. A.Bank. Nieuwe online bank die microkredieten verstrekt aan startende ondernemers, die geen krediet kunnen krijgen bij de grote banken.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Opdrachten Branding & Design' - odetta


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
opdrachten branding design

Opdrachten Branding & Design

Docenten

Andre Hoogendorp & Robert Crain

a bank

A.Bank

Nieuwe online bank die microkredieten verstrekt aan startende ondernemers, die geen krediet kunnen krijgen bij de grote banken.

De bank is een initiatief van de Nederlandse overheid en het UWV (http://www.uwv.nl).

b consumptie

B. Consumptie

Nieuwe onderneming die zich online bezighoud met het tonen van eetbare producten uit supermarkten, die net tegen de houdbaarheidsdatum aanzitten.

(Er worden ook online aanbiedingen van niet eetbare producten getoond).

c consultancy

C. Consultancy

Internationale organisatie die communicatie strategieën ontwikkelt en uitvoert over de hele wereld. Specialisatie in internationale overheid, politiek en bedrijfssectoren.

Voorbeeld: ‘ken je het verhaal van die olietanker die vorig jaar is gezonken voor de kust van Noorwegen? Nee? Dat klopt want dat hebben wij verdoezeld!’

d consultancy

D. Consultancy

Internationaal opererend Nederlands bedrijf houdt zich bezig met het creëren (en elimineren) van personalbrands en online identiteiten. Doelstelling van dit bedrijf is om ongeacht religie, overtuiging of politieke voorkeur, prive personen, overheden en organisaties de juiste identiteit te verschaffen.

e consultancy

E. Consultancy

Internationale organisatie die diplomatieke hulp biedt aan (startende) overheden in de wereld. Doel van deze organisatie is om ongeacht religie, overtuiging of politieke voorkeur, overheden hulp te bieden.

Voorbeeld: Een gebied, geteisterd door interne en externe conflicten, heeft zich na jaren strijd onafhankelijk verklaard, maar zit met de vraag hoe het geaccepteerd kan worden door de internationale gemeenschap. Daar biedt deze organisatie oplossingen voor.

f lobby

F. Lobby

Internationale organisatie die informatie verschaft over het gebruik van natuurlijke hulpbronnen (olie, gas en steenkool). Doel van deze organisatie is om een tegengeluid te bieden aan de ‘groene’ lobby, die in de ogen van deze organisatie te eenzijdig is.

‘Olie, gas en steenkool hebben jarenlang mensen een comfortabel en veilig leven geboden, en niet te vergeten, het zijn natuurproducten’.

g recruitment

G. Recruitment

Nederlandse privé organisatie die militaire adviseurs inzet over de hele wereld ter bescherming en beveiliging van privé en overheidsinstellingen. De organisatie is opgezet door voormalige professionals uit internationale defensieprogramma’s. Het doel van de organisatie is om voor privé en overheidsinstellingen kostenefficiënte en effectieve oplossingen aan te dragen, die buiten de macht van de instellingen liggen. Daarnaast kan de organisatie een adviserende rol vervullen in het te voeren defensiebeleid.

h vervoer

H. Vervoer

Nieuwe Nederlandse intercontinentale vliegmaatschappij die werkt met hypersonische vliegtuigen, waardoor een vlucht tussen Amsterdam en Tokyo maar twee uur duurt!

Voorlopig vliegen ze op New York, Sjanghai, Mumbai, Tokyo en Sydney.

i werving selectie

I. Werving & Selectie

Nieuwe online werving en selectie dienst die overal ter wereldaangeeft waar een professional nodig is. Met andere woorden, je kunt een baan vinden over de hele wereld!

Dit initiatief is ontwikkeld door de OECD (http://www.oecd.org) voor een betere spreiding van kennis en werk over de hele wereld.

j wellness

J. Wellness

Het verzorgen van het lichaam en geest staat centraal in de Aziatische cultuur. Wij zijn de eerste professionele keten in Nederland die lichaam en geest in balans brengt. Thaise roots in een zakelijke verpakking. Lokaties zijn net zo belangrijk als de glimlach en zachte handen

k bouwdienst

K. Bouwdienst

Het product is een Oostenrijkse houtskeletbouw-woning met mooie claims als duurzaam, natuurlijk, traditionele technieken gekoppeld aan design. Maar wat het speciaal maakt is de manier waarop er wordt samengewerkt met de afnemer: kopers blijven altijd klant, aanpassingen worden gedaan door ons. 0% foutkosten is ons doel

ad