Bani înapoi la fiecare cumpărătură - PowerPoint PPT Presentation

slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Bani înapoi la fiecare cumpărătură PowerPoint Presentation
Download Presentation
Bani înapoi la fiecare cumpărătură

play fullscreen
1 / 30
Bani înapoi la fiecare cumpărătură
119 Views
Download Presentation
nubia
Download Presentation

Bani înapoi la fiecare cumpărătură

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. Baniînapoi la fiecare cumpărătură

 2. Informaţii de bază "Împreună construim un viitor mai bun pentru fiecare!" "Facem cumpărături împreună - facem un BINE împreună!"

 3. Cum să vă logaţi? Simplu… Accesaţiwww.lyoness.ro Introduce-ţidateleutilizatoruluişiparola

 4. Aţiuitatparola? În cazul în care aţi uitat parola sau aţi pierdut mesajul trimis de către Lyoness, rugaţi sponsorul să vă transmită ID-ul dumneavoastră de client, iar pe site accesaţi “Aţi uitat parola?”

 5. Aţiuitatparola? În această rubrică veţi introduce ID-ul dumneavoastră de client, numărul de telefon si codul de securitate care va fi afişat pe ecran. După completarea cu atenţie a acestor date apăsaţi butonul “Trimiteţi”. În cel mai scurt timp posibil, dacă datele au fost completate corect, veţi primi un nou mesaj pe telefon cu userul şi noua parolă cu care vă puteţi loga pe contul personal urmând paşii de la secţiunea “Cum să vă logaţi?”. După logare veţi avea o privire de ansamblu ca în cele ce urmează.

 6. Privire de ansamblu…

 7. Privire de ansamblu… • În partea din dreaptasus văaparenumeleşiprenumeledumneavoastră, iar sub acesta numărul (id-ul)dumneavostră de client • În partea din stânga jos veţi afla date despre soldurile • dumneavoastră: contul de cumpărături, contul de restituiri şi contul de poziţii • În partea din centru jos veţi afla date despre cumpărăturile dumneavoastră: cumpărăturile deschise şi cumpărăturile decontate • În partea din dreapta jos veţi afla date despre echipa dumneavoastră: Direcţi/Indirecţi, bonusul de prietenie şi Lifeline (Lifeline-ul reprezintă numărul de clienţi aflaţi în structura dumneavoastră) • Dacă daţi un singur click pe oricare din cele prezentate mai sus veţi afla detalii legate de acestea, cât si multe altele care urmează a fi prezentate în detaliu.

 8. Informaţii personale... Pentru a vizualiza datele personale accesaţi MY LYONESS >> Informaţii personale

 9. Informaţii personale...

 10. Informaţii personale... În această rubrică veţi găsi datele dumneavoastră personale cum ar fi: prenume, nume, ţară, stradă, cod poştal, localitatea, data naşterii, număr client, telefon mobil, e-mail, data înregistrării... În cazul în care vreuna din aceste date nu a fost înregistrată corect, avem rugămintea să trimiteţi mail cu greşeala întâlnită la inregistrari@lyoness.ro Este recomandat să bifaţi cele 2 căsuţe ca în imaginea alăturată accesând “Prelucraţi”şi apoi “Memoraţi” deoarecesponsorulşi întreg upline-ul vă pot transmite informaţii esenţiale mai uşor.

 11. Informaţii personale... Pentru a putea primi restituirile şi comisioanele dumneavoastră de sistem este necesar să vă completaţi datele bancare ca în exemplul din imaginea alăturată accesând “Prelucraţi”şi apoi “Memoraţi”. Veţi regăsi aici şi datele sponsorului: prenumele, numele, numărul client, telefonul mobil, ţara şi data înregistrării.

 12. Setări... Pentru a alege prin ce mijloc doriţi să fiţi informat de către Lyoness sau unde vreţi să transferaţi restituirile dumneavoastră accesaţi MY LYONESS >> Setări

 13. Setări... În această rubrică puteţi alege modalitatea de a fi informat: SMS, E-mail sau Newsletter public. Aveţi posibilitatea de a alege unde doriţi să folosiţi restituirea imediată din cumpărături: Contulprivat, Contul de poziţii sau Lyoness Child & Family Foundation. Observaţie: Este bine de ştiut că dacă doriţi să acceleraţi procesul de a se forma mai rapid o unitate de decontare (puşculiţă) puteţi alege să folosiţi restituirea imediată NUMAI a cumpărăturilor dumneavoastră pentru contul de poziţii.

 14. Setări... Puteţi alege unde doriţi să transferați restituirile dumneavoastră: cont privatsau credit de cumpărare. Este recomandat să bifaţi cele 2 căsuţe ca în imaginea alăturată deoarecesponsorulşi întreg upline-ul să poată avea voie să poziționeze liber după pozițiile dvs. Acest lucru vă ajută să vă dezvoltați mult mai repede și mai sigur, și binențeles de a câștiga mult mai repede din beneficiile Lyoness.

 15. Cashback Card virtual... În cazul în care v-ați pierdut cashback card-ul sau încă nu l-ați primit puteți accesa MY LYONESS >> Cashback Card virtual

 16. Cashback Card virtual... Puteți printa cashback card-ul dvs. din biroul personal, menționând aici faptul că este o situație provizorie până când veți primi cardul personalizat.

 17. Cashback Card virtual... În cazul în care cardul dvs. a expirat sau l-ați pierdut puteți face o cerere către SC LYONESS EUROPE HOLDING A.G prin care puteți solicita reemiterea unui nou cashback card, cu mențiunea că veți achita suma de 34,4 Lei. Pentru mai multe informații legate de formularul pentru reemiterea unui nou card vă rugăm să luați legătura cu sponsorul dumneavoastră pentru a vă putea ajuta în acest scop.

 18. Trimiteți codul PIN... În cazul în care v-ați uitat codul PIN accesați MY LYONESS >> Trimiteți cod PIN

 19. Trimiteți codul PIN... Codul dvs. PIN personal vă folosește la identificarea în cadrul cumpărăturii online. Dacă ați uitat acest cod puteți cere unul nou introducând în câmpul afișat codul care este afișat, apoi accesați “Trimiteți codul PIN”. Îl veți primi prin sms la numărul dvs. de telefon.

 20. Schimbați parola... Dacă parola pe care o primiți prin sms este prea greu de reținut o puteți modifica accesând MY LYONESS >> Schimbați parola.

 21. Schimbați parola... Puteți modifica oricând parola dvs. pentru biroul personal online Lyoness. Introduceți mai întâi parola veche. După aceea alegeți noua parolă dorită și confirmați cu butonul "Memorați". Parola nouă este valabilă de la următoarea logare. De menționat faptul că este recomandat să evitați parolele ușoare ca de ex: data nașterii, numărul de telefon etc.

 22. Cumpărăturile mele... Puteți vizualiza cumpărăturile dvs. accesând MY LYONESS >> Prezentare generala Shopping sau accesând “Cumpărăturile mele” din stânga jos.

 23. Cumpărăturile mele... Puteți vizualiza aici cumpărăturile pe care le-ați făcut, restituirile ce vă revin cât și resturile de discount, dar puteți observa și care dintre cumpărături sunt decontate.

 24. Echipa mea... Pentru a vedea persoanele pe care le-am înscris accesați MY LYONESS >>Direcți & Indirecți sau accesați “Echipa mea” din stânga jos.

 25. Echipa mea... Aici se regăsesc clienții pe care i-am înscris noi (sistemul ii numește direcți), cât și clienții înscriși de clienții noștri (sistemul ii numește indirecți). Le putem vizualiza câteva date despre ei cum ar fi: nume, prenume, adresa de e-mail și numărul de telefon. Accesând unul din direcții noștri putem vizualiza persoanele înscrise de acesta.

 26. Restituirile mele... Pentru a vizualizacevă revine din cumpărăturile decontate ale echipei dvs. accesați MY LYONESS >>Contul de restituirisau accesați “Restituirilemele”.

 27. Restituirile mele... Aici puteți vizualiza toate restituirile care vor fi sau au fost virate în contul dvs. personal bancar. Viramentele în contul dvs. au loc de la suma de 43 lei. De menționat că bonusurile de prietenie direct vor fi afișate cu * iar bonusurile de prietenie indirect vor fi afișate cu **.

 28. Pozițiile mele... Pentru a vizualiza unitățile dvs. de decontare (UD) accesaţi MY LYONESS >> Sistemul meu de decontare sau accesați “Pozițiile mele”.

 29. Pozițiile mele... Aici aveți acces la sistemul dvs. binar de decontare. În decursul unei posibile poziționări online a pozițiilor noi veți fi sprijinit de către program prin indicii importante