slide1
Download
Skip this Video
Download Presentation
Nieuwsbrief 1

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 4

Nieuwsbrief 1 - PowerPoint PPT Presentation


  • 116 Views
  • Uploaded on

Nieuwsbrief 1. OVER JOY GOEDKOOP TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN. VERSLAG JOY NK TURNEN 2011.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Nieuwsbrief 1' - nora


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1
Nieuwsbrief 1
  • OVER JOY GOEDKOOP
  • TOPTURNSTER BIJ TSH-HEERENVEEN
verslag joy nk turnen 2011
VERSLAG JOY NK TURNEN 2011

Afgelopen weekend hebben we de NK gehad, en dat allemaal in het mooie Heerenveen!we begonnen zaterdag met de meerkamp, waar ik op het toestel vloer moest beginnen.. ik draaide daar een voor mij super oefening, en haalde daar alles eruit wat er in zat!met een 13.55 was ik daar hartstikke tevreden.

naar vloer gingen we naar sprong, waar ik me wou plaatsen voor de toestelfinale! met 2goeie sprongen is mij dat gelukt, en was daar de doelstelling gehaald, op naar brug! belangrijk was om geen fouten te maken, dus daar hebben we gekozen voor een oefening waarvan ik zeker wist dat ik die ging halen! ook deze oefening had niet beter uitgevoerd kunnen worden, en leverde het hoogste punten aantal op wat ik ooit had gehaald, op dat moment, stond ik nog steeds eerste,met vijfentwintig honderdste voorsprong en moest ik nog balk, en Celine nog brug!

nadat Celine haar brugoefening had gedaan, daar 14.7 punten scoorde, wist ik dat ik minimaal 14.5 moest scoren om nog boven haar uit te komen, maar dat allemaal kon me op dat moment niets maken want ik wist en ik voelde dat ik een goeie balk oefening neer zou zetten, zonder vallen en dat ik daarna wel kon bekijken wat voorpunten ik daar aan over hield! uiteindelijk haalde ik 14.15 ook het hoogste wat ik ooit had gehaald en met een puntentotaal van 55.4 werd ik tweede op de meerkamp!

echt een super prestatie voor mij, een foutloze wedstrijd, met het hoogste punten aantal ever, en dat naar een enkelblessure van 4 maanden! ik was zoo ongelofelijk blij! ik had me ook geplaatst voor alle toestelfinales, dus zondag moest ik weer aan de bak!begon op sprong, waar ik zilver haalde, daarna een brug oefening, niet meer op safe, nu volle bak, ook zilver, balk jammer genoeg met 1 val, maar nog steeds een bronzen medaille, en vloer, again super goed, en die oefening was ook goed voor een zilveren medaille!al met al was het een zeker geslaagd en super goed weekend en ben ik blij met deze tussen stap, en zou ik zeggen: OP NAAR TOKIOO!!!:D:D

slide3
Turngevecht tussen Joy en Celine is te zien via onderstaande samenvatting van Studio Sport.

http://nos.nl/video/249452-samenvatting-dag-1-nk-turnen-v.html

Link selecteren, rechtermuis klikken, hyperlink aanklikken en beeld komt te voorschijn.