slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
БИЗНЕС ПЛАН PowerPoint Presentation
Download Presentation
БИЗНЕС ПЛАН

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 16

БИЗНЕС ПЛАН - PowerPoint PPT Presentation


  • 144 Views
  • Uploaded on

БИЗНЕС ПЛАН. ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ “ВРАЦА ТУР” ООД. ИЗГОТВИЛИ:. КАТЯ ГЕОРГИЕВА ТАНЯ МИТОВА ЦВЕТОМИР ПЕТРОВ АНДРИАН АНДРЕЕВ. ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ “ВРАЦА ТУР”ООД. РЕЗЮМЕ. ЦЕЛ НА БИЗНЕС ПЛАНА.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

БИЗНЕС ПЛАН


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

БИЗНЕС ПЛАН

ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ

“ВРАЦА ТУР” ООД

slide2
ИЗГОТВИЛИ:
  • КАТЯ ГЕОРГИЕВА
  • ТАНЯ МИТОВА
  • ЦВЕТОМИР ПЕТРОВ
  • АНДРИАН АНДРЕЕВ
slide4
ЦЕЛ НА БИЗНЕС ПЛАНА

Целта на бизнес плана е: Организиране на познавателни туристически обиколки с цел запознаване със забележителностите на град Враца и Врачанска област.

slide5
РЕЗЮМЕ

Организационно-правната форма, чрез която ще се извършва дейността е Дружество с ограничена отговорност с размер на капитала от 5000 лева. Съдружниците разполагат с равни дялови вноски - по 1250 лева на съдружник.

slide6
РЕЗЮМЕ

Мисията на организацията е да удовлетворява платежоспособното търсене на потребителите на туристически продукти от региона и цялата страна.

slide7
ГЛАВНА ЦЕЛ

Главната цел е фирмата да завоюва челно място при предлагането на туристически услуги, както и да организира предлагането на подобен род услуги в цяла България.

slide8

Фирмената политика е насочена към непрекъснато развитие на туристическия продукт. Естествените природни дадености на района благоприятстват развитието на този вид бизнес.

slide9
В града и околността има както исторически, така и културни забележителности, които предизвикват интерес в цялата страна.
slide10

В областта има значителен брой туристически агенции, но тяхната дейност е насочена по-скоро към продажбата на самолетни билети и сферата на международния туризъм.

slide11

Предлаганите туристически продукти са тематични и познавателни пътувания. В перспектива се предвижда реализирането на програма за развитие на селския и екстремен туризъм.

slide12
Основна цел на “Враца-Тур” е да се наложи на пазара чрез постоянство и качество на услугите.
slide13

Извършеното сегментиране на пазара показва, че клиенти на фирмата са хора от различни възрастови групи и социален статус, най-вече подрастващи и ученици.

slide14

Оцеляването на фирмата сред многообразието от туристически услуги налага разнообразяване на предлагането и на ценовата политика, насочена към реализиране на печалба чрез по-големи обеми.

slide15

Стимулиране на интереса към нашата дейност ще се осъществява чрез масирана рекламна кампания: реклама в кабелната телевизия, областните радиостанции, местния печат и интернет.

slide16

Прогнозните изчисления и финансови разчети при печалба в рамките на 20-30% показват, че в началото бизнесът ще е с малка възвръщаемост, но след известен период от време е възможно да донесе сравнително добри и постоянни доходи на съдружниците.