Popravite
Download
1 / 5

Popravite ra?unalnik Preden je Prepozno - PowerPoint PPT Presentation


  • 47 Views
  • Uploaded on

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Popravite ra?unalnik Preden je Prepozno' - namestu


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Popravite ra unalnik preden je prepozno

PopraviteracunalnikPreden je Prepozno

Va┼íra─Źunalnik┼żenekaj─Źasaoddaja─Źudnezvoke. Sprva so bili to nizki, neenakomernizvoki, sedaj pa so postalizeloglasni. Brezskrbi, to ne vplivanahitrostdelovanjara─Źunalnikaoziromaprenosnika. Toda nenadomara─Źunalnik ne delujeve─Ź. Po ve─Źihprizadevanjihra─Źunalnik┼íevedno ne deluje. Kaj je bilonarobe z ra─Źunalnikom? Je problem v procesorjuali v kak┼ínidrugielektronskikomponenti. To se lahkozgodivsakomur, ki ne posve─Źadovoljpozornostiznakom, kiprihajajoizprocesorja.


Popravite ra unalnik preden je prepozno

RacunalniškiServis

- Klicastran: Strokovnira─Źunalni┼íkiservis, je oddaljen le klic. Pokli─Źetenaslahko 24 urnadan in zahtevatepomo─Ź. To olaj┼íadelovsemstrankam.┬á Lahkojihpokli─Źetekadarkoli, razlo┼żite problem in jihbodore┼íili.

- Obisknadomuali v pisarni: Ni vampotrebnoskrbeti, damorateosebnialiprenosnira─Źunalnikvozitinaservis. Strokovnira─Źunalni┼íkiserviserbopri┼íel k vamnadomali v pisarno. To je zelopriro─Źnozaljudi, ki ne morejooddoma.

- Popravila: Na voljo so vampopravila in drugera─Źunalni┼íkestoritve. Strokovnousposobljenidelavec vas boobiskal v zahtevanem─Źasu in odpravilnapakoaliponudildrugostoritev. ─îi┼í─Źenjenotranjostira─Źunalnika, strojneopreme, bopodalj┼íaladelovanjeva┼íegara─Źunalnika.


Popravite ra unalnik preden je prepozno

Poslovite se odra─Źunalni┼íkihproblemov z kori┼í─Źenjemstoritevra─Źunalni┼íkegaservisa. Z ugodnimservisomlahkoprivar─Źujetedenar, in izognite se dragemunakupunovegara─Źunalnika.