Pasiunea mea dansul
Download
1 / 5

*pasiunea mea dansul* - PowerPoint PPT Presentation


  • 108 Views
  • Uploaded on

*pasiunea mea dansul*. dansul este o arta capabila sa emotioneze pe oricine, indiferent de virsta. Convingerea mea

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' *pasiunea mea dansul*' - nailah


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Pasiunea mea dansul
*pasiunea mea dansul*

dansul este o arta

capabila sa emotioneze

pe oricine, indiferent de

virsta. Convingerea mea

este ca oricine are nevoie nevoie de dans, este un

mod de exprimare, o arta

care se face numai cu

pasiune, care aduce bucurie si ne face sa fim mai buni.


am INCEPUT SA DANSEZ la varsta de 4 ani si am facut un lucru la care cei din jurul meu nu se asteptau “am continuat”. Sunt fericita de cate ori reusesc sa ii fac pe ceilalti sa creada in ideiile mele , pe parintii mei care au hotarat sa mearga cu mine pe un altfel de drum si ii rasplatesc muncind si OBTINAND locuri bune la concursurile nationale si internationale


DANSUL ESTE MODUL MEU DE A MA EXPRIMA , PE RINGUL DE DANS MA SIMT LIBERA, SIMT CA PLUTESC SI NIMIC ALTCEVA NUMAI CONTEAZA . NU MAI CONTEAZA CA AM RENUNTAT LA JOCURILE COPILARIEI DIN FATA BLOCULUI PENTRU ANTRENAMENTELE APROAPE ZILNICE . NU MAI CONTEAZA CA NU AM TIMP PENTRU TELEVIZOR, TIMPUL MEU SE IMPARTE INTRE SCOALA SI ANTRENAMENTE, IAR PE RINGUL DE DANS EU SUNT CEL MAI FERICIT COPIL: “FAC CEEA CE I-MI PLACE”


DANSUL PENTRU MINE ESTE UN MOD DE MA SIMT LIBERA, SIMT CA PLUTESC SI NIMIC ALTCEVA NUMAI CONTEAZA . NU MAI CONTEAZA CA AM RENUNTAT LA JOCURILE COPILARIEI DIN FATA BLOCULUI PENTRU ANTRENAMENTELE APROAPE ZILNICE . NU MAI CONTEAZA CA NU AM TIMP PENTRU TELEVIZOR, TIMPUL MEU SE IMPARTE INTRE SCOALA SI ANTRENAMENTE, IAR PE RINGUL DE DANS EU SUNT CEL MAI FERICIT COPIL: “FAC CEEA CE I-MI PLACE”

VIATA


FRANCESCA DRAGANCEA MA SIMT LIBERA, SIMT CA PLUTESC SI NIMIC ALTCEVA NUMAI CONTEAZA . NU MAI CONTEAZA CA AM RENUNTAT LA JOCURILE COPILARIEI DIN FATA BLOCULUI PENTRU ANTRENAMENTELE APROAPE ZILNICE . NU MAI CONTEAZA CA NU AM TIMP PENTRU TELEVIZOR, TIMPUL MEU SE IMPARTE INTRE SCOALA SI ANTRENAMENTE, IAR PE RINGUL DE DANS EU SUNT CEL MAI FERICIT COPIL: “FAC CEEA CE I-MI PLACE”


ad