Iti prezentam Timeshare in Romania grandfiesta.ro - PowerPoint PPT Presentation

iti prezentam timeshare in romania www grandfiesta ro n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Iti prezentam Timeshare in Romania grandfiesta.ro PowerPoint Presentation
Download Presentation
Iti prezentam Timeshare in Romania grandfiesta.ro

play fullscreen
1 / 62
Iti prezentam Timeshare in Romania grandfiesta.ro
79 Views
Download Presentation
munin
Download Presentation

Iti prezentam Timeshare in Romania grandfiesta.ro

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. Iti prezentam Timeshare in Romaniawww.grandfiesta.ro

 2. Unde faci vacanta anul acesta? intrebare:

 3. aici?

 4. sau aici?

 5. Te­ai gandit cat timp aloci alegerii locatiei si rezervarii vacantei perfecte?

 6. Ai simtit dezamagirea provocata de hotelurile scumpe si de serviciile proaste?

 7. Amintirile ar trebui sa coste putin si sa ne bucure mult.

 8. Din pacate platim pentru fiecare amintire, an de an, sume fabuloaseUneori ne indatoram la bancipentruasta…

 9. In SUA si in Europa de Vest, oamenii au descoperit de mult timp avantajele unui alt tip de vacanta Acum iti oferim si noi cea mai buna solutie pentru vacantele tale: Proprietate de vacanta in ROMANIA in sistem TimeShare

 10. TimeShare este cea mai buna metoda de a infrange costurile hotelurilor si de a te bucura de tot confortul dorit!

 11. In 1967, in Alpii Francezi proprietarul unui resort le spunea clientilor sai: “nu mai inchiriati o camera,cumparati tot hotelul, este mai ieftin“

 12. Ideea a fost un succes si foarte repede s-a raspandit in toata lumea. Acest concept inovator a atras si privirile marilor proprietari de hoteluri si resorturi precum : Starwood, Hyatt, Hilton, Marriott si Disney.

 13. Acum, dupa 40 de ani de la lansarea conceptului, venim si noi, in Romania, si iti propunem: “nu mai inchiria o camera, cumpara o parte din hotel, este mai ieftin“

 14. Simplu: TimeShare inseamna impartirea timpului de folosinta a unei proprietati intre mai multi dobanditori.

 15. Spre deosebire de hoteluri sau vile, pentru care trebuie sa platesti in fiecare vacanta preturi din ce in ce mai mari, in sistem TimeShare platesti o singura data, la inceput, iar pretul, repartizat pe numarul de ani de utilizare (ex. 30 ani), devine extraordinar de prietenos.

 16. Iti plac vacantele? Iti doresti ca intr-o zi sa poti pleca in acea vacanta la care visezi de atata timp? Ai fost vreodata nevoit sa spui celor dragi ca anul acesta nu puteti pleca pentru ca bugetul nu va permite? Dar ce spui de cate o “luna de miere” in fiecare an, doar pentru tine si perechea ta ? Si copiii… ce repede cresc! Cat de des aveti ocazia de a “fabrica” acele amintiri care dureaza o viata intreaga?

 17. Cu adevarat casa ta de vacanta, departe de casa, TimeShare ofera spatiul si flexibilitatea potrivita nevoilor fiecarei familii sau grup.

 18. Meriti o recreere totala dupa un an de munca! Stim ca iti doresti sa iti petreci timpul impreuna cu familia departe de agitatia de zi cu zi. Avantajul TimeShare este ca te „obliga” sa te odihnesti cel putin o saptamana pe an.

 19. Perioada minima de proprietate este de o saptamana pe an , timp de 30 de ani Iti poti cumpara chiar 2,3 sau mai multe “perioade” sau apartamente in aceeasi perioada, infunctie de dorintele tale. Te poti aduna in fiecare an cu prietenii in aceste locuri minunate, cumparand aceeasi saptamana din an. Te poti intalni si lega prietenii cu alte familii care au ales aceeasi saptamana ca tine.

 20. Nu mai este necesar sa iti cumperi sau sa iti construiesti o casa proprie de vacanta, pe care sa o tii incuiata in restul anului, cand esti la serviciu

 21. Casa iti apartine in saptamana din an aleasa de tine, adica uiti de stresul agentiilor de turism sau sutelor de telefoane pentru cea mai buna rezervare Singura ta “grija” va fi de a–ti petrece vacanta si de a uita de grijile legate de intretinerea casei tale de vacanta, pentru ca firma noastra se va ocupa de tot!

 22. Ce poti face cu proprietatea ta?

 23. Sa iti petreci vacanta anual acolo, timp de 30 ani! Sa o inchiriezi direct sau prin firma noastra, inclusiv agentiilor de turism sau chiar romanilor sau strainilor cu putere de cumparare mai mare, castigand si profit din asta! Sa o pui la dispozitia salariatilor tai ca locuinta de vacanta! Sa o folosesti in cadrul companiei tale pentru teambuilding­uri! Sa o schimbi cu alte statiuni din tara sau strainatate, in aceeasi perioada sau in alta perioada, direct, prin noi, sau prin alte agentii de brokeraj pentru timeshare existente in lume! Sa o vinzi cu profit, in orice moment doresti, direct sau prin noi!

 24. VREI SA INCEPI O AFACERE SIGURA? • Cumpara unitati timeshare in perioadele de varf de sezon (craciun sau revelion la Vatra Dornei sau luna iulie si august la Costinesti) si vei avea un hotel care functioneaza cu 100% din capacitate. • La Vatra Dornei nu se mai gasesc locuri de cazare pentru sarbatorile de iarna inca din luna septembrie. • Costinesti este statiunea cu cel mai mare grad de ocupare de pe litoral.

 25. Pe langa faptul ca poti sa te bucuri de vacante de neuitat, ai si posibilitatea obtinerii unui profit!

 26. CONCLUZIA e una singura: MERITA SA TE GRABESTI sa iti REZERVI CASA DE VACANTA! Perioadele de varf de sezon se vand cel mai repede !

 27. CASA TA DIN BUCOVINA In inima Bucovinei acolo unde cerbii se ascund in racoarea padurilor de brad, unde paraiele reci isi calauzesc pastravii iar cocosii de munte canta despre eroii locurilor, acolo a asezat Divinitatea Tara Dornelor.

 28. Statiunea Vatra Dornei

 29. Situata in inima Bucovinei, statiunea ofera un cadru natural deosebit si peisaje superbe, vizite la celebrele manastiri din zona si in locuri istorice si culturale, precum si multiple modalitati de petrecere a timpului liber: • ATV • Mountainbiking • Drumetii Calare pe drumuri de munte • Tiroliana • Ski • Paint­ball • Snowboard • River rafting pe raul Bistrita • Alpinism

 30. Harta

 31. La doar 12 km de statiuneaVatraDornei, in preajmaizvoarelorparauluiOrtoaia, intr-o zona de o frumuseterara, in muntii BISTRITEI 3Vile Gold x 6 apartamente 2 Vile Silver x 6 studios

 32. DOTARE: bucatarie+living in fiecare vila silver; bucatarie+dining+living in fiecare apartament din vila gold; piscina; sauna; sala de fitness; sala de conferinte; sala de festivitati (restaurant); terenuri de sport multifunctionale (baschet, handbal, volei, tenis, minifotbal); parcare; locuri amenajate pentru barbeque.

 33. VILA SILVER PARTER

 34. VILA SILVER ETAJ

 35. VILA SILVER MANSARDA

 36. VILA GOLD PARTER2 apartamente in suprafata de 55 mp fiecare, compuse din: dormitor, baie cu cada, bucatarie cu toate dotarile necesare, sufragerie, 2 balcoane

 37. VILA GOLD ETAJ2 apartamente in suprafata de 55 mp fiecare, compuse din: dormitor, baie cu cada, bucatarie cu toate dotarile necesare, sufragerie, 2 balcoane

 38. VILA GOLDMANSARDA

 39. Casa ta de pe malul marii in Statiunea Costinesti

 40. La Costinesti timpul nu mai fuge ca alta data, ci zaboveste langa eternitatea marii...

 41. La Costinesti anotimpurile nu au varsta si vremea este ca de nemurire. Nisipul de aur al plajei isi marturiseste nemarginirea. Amplasat de­-a lungul unei splendide plaje de pe litoralul romanesc al Marii Negre, Costinestiul inaugureaza verile noastre, revendicandu-si, pe buna dreptate, statutul de "solstitiu al bucuriei si tineretii".