Olesa de montserrat
Download
1 / 21

OLESA DE MONTSERRAT - PowerPoint PPT Presentation


  • 106 Views
  • Uploaded on

OLESA DE MONTSERRAT. Un poble amb encant, uns pol ítics que es preocupen pels seus ciutadans. ENMIG D’UNA ZONA INDUSTRIAL…. …A TRAV ÉS D’UN CAMÍ DE CARRO…. …ARRIBES A UN PETIT BARRI…. …EMMURALLAT…. …TRANQUIL…. …AMB CARRERS AMPLES…. …AMB TALLER MEC ÀNIC…. …AMB ZONA DE JOCS PELS INFANTS….

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'OLESA DE MONTSERRAT' - mizell


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Olesa de montserrat

OLESA DE MONTSERRAT

Un poble amb encant,

uns polítics que es preocupen pels seus ciutadans…A TRAVÉS D’UN CAMÍ DE CARRO…


…AMB PLACES DE PÀRQUING…

Benvinguts al barri de la flora
BENVINGUTSAL BARRI DE LA FLORA

T’HI ESPEREM

EQUIP DE GOVERN D’OLESA DE MONTSERRAT

(www.olesam.cat/Ajuntament.htm)

AIXÒ NO ACABA AQUÍ: CONTINUA

Comentaris a: [email protected]


Prou impunitat difon la not cia
PROU IMPUNITAT!!! DIFON LA NOTÍCIA

Els ciutadans comencem a estar farts que els polítics facin i desfacin com volen. No assumeixen cap tipus de responsabilitat en cas de fer una mala gestió de les seves polítiques. Per molt que protestem o denunciem la manca d’ètica i la parcialitat de les seves accions, el nostre crit quasi sempre se l’endú el vent.

El cas del barri de La Flora d’Olesa de Montserrat és una de les moltes negligències que fan els equips de govern dels ens locals (per no parlar dels autonòmics i els estatals). Des d’Internet (un dels pocs mitjans de llibertat que ens queden), fem una crida a totes aquelles persones que vulguin denunciar casos similars. Utilitzeu el correu electrònic per difondre aquestes situacions. Malauradament cada cop és més difícil fer lluita veïnal o accions comunitàries però si utilitzem el canal del correu electrònic per difondre injustícies socials locals almenys sabrem coses que estan passant al nostre voltant que els mitjans de comunicació no els donen l’espai que es mereixen.

RE-ENVIA AQUEST CORREU A LA MÀXIMA GENT POSSIBLE


ad