Magyar tannyelv alapiskola fels patony
Download
1 / 10

Magyar Tannyelvű Alapiskola Felsőpatony - PowerPoint PPT Presentation


 • 55 Views
 • Uploaded on

Magyar Tannyelvű Alapiskola Felsőpatony. SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL TÁJÉKOZTATÁS A PÁLYÁZATRÓL. SZ ÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL. A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. ösztöndíj-pályázati felhívása a „nevelési, oktatási, valamint tankönyv és taneszköz támogatás”, illetve igénylésére a 2013/2014-es tanévre.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about ' Magyar Tannyelvű Alapiskola Felsőpatony' - matteo


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Magyar tannyelv alapiskola fels patony

Magyar Tannyelvű AlapiskolaFelsőpatony

SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL

TÁJÉKOZTATÁS A PÁLYÁZATRÓL


Sz l f ld n magyarul

SZÜLŐFÖLDÖN MAGYARUL

A Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. ösztöndíj-pályázati felhívása a „nevelési, oktatási, valamint tankönyv és taneszköz támogatás”, illetve igénylésére a 2013/2014-es tanévre.


A pályázat célja: a szlovákiai magyar nyelvű oktatás és nevelés ösztöndíj-támogatásaA támogatás formája:vissza nem térítendő támogatás

A pályázat célja


T mogat sra jogosultak
Támogatásra jogosultak

 • Támogatásra jogosultak:

 • Nevelési, oktatási, valamint tankönyv és taneszköz támogatásban részesülhet

 • A szomszédos állomokban élő magyarokról szóló 2001. évi LXII. törvény 14.§. (1) és (2) pontjai alapján az „óvodai, alap – és középfokú oktatási intézményben magyar nyelven vagy a magyar kultúra tárgyában tanulmányokat folytató kiskorúak”.

 • Ennek értelmezésében:

 • azok az óvodáskorú gyerekek, akik a 2013/2014-es tanév kezdetétől Szlovákiában működő akkreditált óvodában magyar nyelvű képzésben vesznek részt

 • azok az általános- és középiskolás tanulók, akik 1995. augusztus 31-ét követő időszakban születtek és Szlovákiában működő akkreditált oktatási intézményben alap- vagy középfokú tanulmányaikat magyar nyelven folytatják


P ly zhat t mogat s sszege s jogc me
Pályázható támogatás összege és jogcíme

Pályázható támogatás összege és jogcíme:

NEVELÉSI, OKTATÁSI, valamint TANKÖNYV- ÉS TANESZKÖZ TÁMOGATÁS - 22.400 Ft-nak megfelelő EUR


P ly zati felt telek
Pályázati feltételek

 • Pályázati feltételek:

 • megfelelően kitöltött pályázati adatlap; (a dokumentum minden adatának kitöltése kötelező, a kitöltési útmutatónak megfelelően)

 • Kötelezően csatolandó mellékletek:

 • A törvényes képviselő érvényes személyazonosító okiratának fénymásolata;

 • Amennyiben a kiskorú családneve nem egyezik meg a szülő/nevelőszülő családnevével, mellékelni kell a pályázat beadására vonatkozó jogosultságot igazoló dokumentumot.

 • A tanuló(k)/óvodás(ok) születési anyakönyvi kivonatának fénymásolata, és ha már rendelkezik érvényes személyi igazolvánnyal, akkor annak fénymásolata is

 • a tanuló(k)/óvodás(ok) intézménylátogatási igazolásának eredeti példánya (pályázati űrlap része) a 2012/2013 iskolai év első félévében felhalmozott igazolatlan órák számának megjelölésével, az osztályfőnök aláírásával hitelesítve.


P ly zatok beny jt s nak m dja
Pályázatok benyújtásának módja

Pályázatok benyújtásának módja:

Jelen pályázati felhívás alapján a 2013/2014-es tanévre igényelhető támogatásokra 2014. január 31. – 2014. március 14. közötti időszakban lehet pályázni. A pályázat utolsó postára adási dátuma: 2014. március 14.


A p ly zatokat k tf lek ppen lehet beny jtani
A pályázatokat kétféleképpen lehet benyújtani

 • A pályázatokat kétféleképpen lehet benyújtani:

 • A pályázatot postai úton, ajánlott levél formájában 1 (egy) eredeti példányban, zárt borítékban kell benyújtani a megadott címre. Minden jogosult kérelmét külön borítékban küldjék, a feladási szelvényen a pályázó gyermek/tanuló nevét tüntessék fel. Egy borítékban csak 1 jogosult adatlapját fogadjuk el. A borítékra írják rá: Pályázat 2014.

 • A pályázati adatlapot a megadott gyűjtőhelyen adja le a pályázó, vagy az iskola. Osztályok, illetve iskolák közreműködésénél kérjük, a leadott adatlapokhoz készítsenek az osztályfőnök (igazgató) által aláírt, dátummal ellátott listát, melynek másolatát csatolják az összeszedett adatlapokhoz. Ezek nélkül a gyűjtőhelyeken nem veszik át a pályázatokat, illetve reklamáció nem fogadható el.


P ly zat elb r l si s elj r si rend
Pályázat elbírálási és eljárási rend

Pályázat elbírálási és eljárási rend:

A beérkezett pályázatokról a Szlovákiai Magyar Pedagógusok Szövetsége ellenőrzés és feldolgozás után javaslatot tesz a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt-nek, aki döntési javaslatát a Bethlen Gábor Alapról szóló 2010. évi CLXXXII. törvény alapján a Bizottság elé terjeszti.

A pályázó a Bizottság döntéséről írásos tájékoztatást kap.

Az elnyert támogatás folyósítása banki átutalással történik, a Bizottság által meghatározott EUR összegben.


Tisztelt Szülők!Az alapiskola és a szülői munkaközösség vállalja a pályázati adatlapok kitöltését, gyűjtését és a teljes dokumentáció leadását.

KÉRJÜK EGYÜTTMŰKÖDÉSÜKET!

(személyazonossági igazolványok fénymásolatainak elkészítése, adatlapok aláírása)


ad