1 / 27

IMA MAGYARORSZÁGÉRT

IMA MAGYARORSZÁGÉRT. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!. SEGÍTENI SZERETNÉTEK MAGATOKON ÉS AZ ORSZÁGON, DE AZT HISZITEK TEHETETLENEK VAGYTOK?. EZ NEM ÍGY VAN! A GONDOLATAINK TEREMTŐ ERŐVEL RENDELKEZNEK.

mary-battle
Download Presentation

IMA MAGYARORSZÁGÉRT

An Image/Link below is provided (as is) to download presentation Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author. Content is provided to you AS IS for your information and personal use only. Download presentation by click this link. While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server. During download, if you can't get a presentation, the file might be deleted by the publisher.

E N D

Presentation Transcript


 1. IMA MAGYARORSZÁGÉRT

 2. KEDVES SZERETETREMÉLTÓ EMBEREK!

 3. SEGÍTENI SZERETNÉTEK MAGATOKON ÉS AZ ORSZÁGON, DE AZT HISZITEK TEHETETLENEK VAGYTOK?

 4. EZ NEM ÍGY VAN! A GONDOLATAINK TEREMTŐ ERŐVEL RENDELKEZNEK.

 5. CSAK EGY A BÖKKENŐ! TUDATALATTINK NEM TUD KÜLÖNBSÉGET TENNI A FÉLELMEINK ÉS A VÁGYAINK KÖZÖTT. AMIRE TÖBBET GONDOLUNK (TÖBB ENERGIÁT FEKTETÜNK BELE), AZT TELJESÍTI.

 6. MINÉL TÖBB EMBER FÉL AZ ORSZÁGBAN ANNÁL TÖBBEN VONZZÁK A NEGATÍV ESEMÉNYEKET. AZ ENERGIÁK ÖSSZEADÓDNAK!A TŐZSDÉK ÖSSZEOMLÁSA JÓL BIZONYÍTJA A TÖMEGEK ELVÁRÁSÁNAK EREJÉT.

 7. FORDÍTSUK MEG A GONDOLATOT!

 8. MERT EZ FORDÍTVA IS MŰKÖDIK! MINÉL TÖBBEN BÍZNAK A SZERETET EREJÉBEN ANNÁL INKÁBB BETELJESEDIK. CSAK EZT MÉG NEM PRÓBÁLTUK KI KÖZÖSEN.

 9. FÉLSZ KIMUTATNI A SZERETETEDET? VALAKI EGYSZER AZT MONDTA:„TEDD MEG AMITŐL FÉLSZ ÉS A FÉLELEM HALÁLA BIZTOS!”

 10. CSAK BEFELÉ FÜLELJ, A SZÍVED LEGMÉLYÉRE!

 11. NE ENGEDD ELTERELNI A GONDOLATAIDAT A KÍVÜLRŐL KIABÁLÓ HANGOKTÓL!

 12. ŐK IS CSAK FÉLNEK, ÉS NEM A SZÍVÜKBŐL BESZÉLNEK.

 13. AZOK NEM TISZTA HANGOK! FÉLNEK, HOGY ELVESZÍTIK FELETTED A HATALMAT!

 14. A TISZTA HANG BENNED VAN. A SZÍVEDBŐL JÖN. SZELÍD ÉS SZERETETTELI.

 15. ADJUK ÖSSZE A POZITÍV ENERGIÁINKAT, ÉS SZERETETTEL GONDOLJUNK A HELYRE AHOL MEGSZÜLETTÜNK! EGYÜTT GONDOLJUNK MINDANNYIUNK BOLDOGULÁSÁRA! MIND EGYEK VAGYUNK!KÉPESEK VAGYUNK RÁ.

 16. MILYEN A RÁLÁTÁSOD A GAZDASÁGI OKOKRA ÉS A VÁRHATÓ KÖVETKEZMÉNYEKRE?MINTHA EBBŐL IS CSAK ANNYIT LÁTNÁNK, MINT A KÖNYVLAPBÓL, AMIKOR TÚL KÖZEL EMELJÜK A SZEMÜNKHÖZ.

 17. UGYE CSAK EGY PICI RÉSZT LÁTSZ AZ EGÉSZBŐL, HONNAN IS TUDNÁD MI A MEGOLDÁS KULCSA. BEVALLOM EGY CIPŐBEN JÁRUNK.

 18. ÉN SEM LÁTOK TÖBBET, DE ISMEREK VALAKIT, AKI ELÉG MESSZIRŐL SZEMLÉLI A TÖRTÉNTEKETAHHOZ, HOGY LÁSSA A MEGOLDÁST A SOROK KÖZÖTT.

 19. SZERINTEM TE IS ISMERED. LEHET, HOGY NEM EGYFORMÁN HÍVJUK, DE Ő EGYFORMÁN SZERET BENNÜNKET.

 20. BENT LAKIK A SZÍVEDBEN, MINDENKI SZÍVÉBEN.

 21. ESTÉNKÉNT 9 ÓRAKOR KÖZÖSEN IMÁDKOZUNK, HOGY HOZZA EL NEKÜNK A HARMÓNIÁT, BŐSÉGET ÉS A BÉKÉT.

 22. HA VAN IDŐD SZÁNJ NAPI ÖT PERCET EGY IMÁRA!CSATLAKOZZ A JELENHEZ! KÉRD A MINDENKI SZÁMÁRA LEGJOBBAT!KÉRD A HARMÓNIÁT, A BŐSÉGET ÉS A SZERETETET!

 23. CSAK A LEGJOBB MEGOLDÁST KÉRD, ÉS NE ESS ABBA A HIBÁBA, HOGY MEGMONDOD HOGYAN CSINÁLJA, MERT NEM TUDHATOD MI A LEGJOBB MEGOLDÁS!TÚL KÖZEL VAGYUNK MINDAHÁNYAN.

 24. A POZITÍV ENERGIÁK ÖSSZEADÓDNAK.

 25. UTÁNA BÍZZ ÉS VIGYÁZZ A GONDOLATAIDRA! AZOKÉRT TE VAGY A FELELŐS!LÉGY KITARTÓ, MERT EZ SEM 5 PERC ALATT ROMLOTT EL!HIDD EL, MEGÉRDEMELJÜK A BOLDOGSÁGOT ÉS A BŐSÉGET.

 26. SZERETLEK ÉS BÍZOM BENNED!TE IS SZERESD MAGAD ÉS A GYEREKEIDET!ÁLLJ GYEREKEID ELŐTT BÁTRAN ÉS BÜSZKÉN, MERT TE IS HOZZÁTETTED RÉSZED AZ EGÉSZHEZ. KÖSZÖNÖM, HOGY TE IS AZ EGYSÉG RÉSZE VAGY. (Adonei)

 27. CSAK KÉRJ ALÁZATTAL, ÉS LÁSD LELKI SZEMEID ELŐTT, HOGY MEGTÖRTÉNT. ÉREZD ÁT A HÁLA ÉRZÉSÉT!ÉS EZ ÍGY VAN! www.adamantin.hu

More Related