Download
http blog hsh com index php 2012 10 government indicts more than 500 on mortgage fraud n.
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Regering indicts meer dan 500 euro aan hypotheek fraude door PowerPoint Presentation
Download Presentation
Regering indicts meer dan 500 euro aan hypotheek fraude door

Regering indicts meer dan 500 euro aan hypotheek fraude door

135 Views Download Presentation
Download Presentation

Regering indicts meer dan 500 euro aan hypotheek fraude door

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. http://blog.hsh.com/index.php/2012/10/government-indicts-more-than-500-on-mortgage-fraud/http://blog.hsh.com/index.php/2012/10/government-indicts-more-than-500-on-mortgage-fraud/ Regering indicts meer dan 500 euro aan hypotheek fraude - Bp Bedrijven

  2. Oplichters weten te herkennen een kans. Zodra de behuizing crisis vorm te krijgen begon waren oplichters klaar en wacht met phishing en valse beloftes ontworpen om te profiteren van liquiditeitsproblemen huiseigenaren. Met grote aantallen huiseigenaren, of voormalige huiseigenaren, gerekend worden tot de vele slachtoffers, heeft de AMERIKAANSE regering lanceerde haar eigen campagnes en onderzoeken om dit steeds populairder wordende vorm van fraude.

  3. Alleen deze week kondigde het Ministerie van Justitie aanklachten tegen 530 "criminele verdachten" die zogezegd in enige vorm van hypotheek fraude ingeschakeld. Het Ministerie van Justitie zei deze gevallen meer dan 73.000 slachtoffers en schade van meer dan $1 miljard.

  4. Er zijn verschillende regelingen oplichters huiseigenaren te duperen tewerkstellen. De meest gangbare methode omvat de valse belofte dat indien een huiseigenaar een substantiële investering vooraf vergoeding betaalt, "investeerders" het eigendom te koop liggen te wachten. Zij overtuigen de huiseigenaar worstelt om de daad van de eigendom met de gedachte dat zij hun kredietwaardigheid door hun eigen eigendom voor enige tijd huren opbouwen.

  5. Maar dat blijkt nooit te werken die weg.

  6. Na Maryland's leiden indien we de problemen marktafscherming van redding willen oplossen dan moeten wij het voorbeeld van Maryland en enkele andere lidstaten. Onder Maryland wet, kan iedereen deelnemen aan afschermende redden zolang ze de verkoper een één-pagina vorm die de staat gegeven heeft. De vorm omvatten dergelijke dingen als het bedrag van de geldmiddelen advanced, de aankoopprijs van het vastgoed, het moeilijker kunnen worden afgezet prijs van de eigendom en de huurprijs.

  7. Een extra staat voorschrift zegt dat in het kader van de transacties die als een afscherming redding worden gedefinieerd, de oorspronkelijke eigenaar ontvangt 82 procent van de winst indien de goederen binnen 18 maanden door de nieuwe eigenaar verkocht is. Indien de eigenaar de één-pagina anti-leave vorm of niet betalen van de verschuldigde bedragen kan in een gevangenisstraf tot gevolg.

  8. De dagvaarding aangekondigd door het Ministerie van Justitie zijn het bijproduct van marktafscherming-rescue regelingen, situaties waarin oplichters voordeel van maar zelfs goedgelovigen verdienen dat ook en kwetsbare huizenbezitters die terecht door de gedachte van marktafscherming doodsbenauwd zijn.

  9. Terwijl particulieren kan zeker zelf van de nieuwste regelingen en trucs bijbrengen, misschien moeten er meer staten Maryland volg de draad en krijgen bescherming tegen fraude schriftelijk.