Spaans leren in Barcelona, The Tyler Group Barcelona - PowerPoint PPT Presentation

slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Spaans leren in Barcelona, The Tyler Group Barcelona PowerPoint Presentation
Download Presentation
Spaans leren in Barcelona, The Tyler Group Barcelona

play fullscreen
1 / 5
Spaans leren in Barcelona, The Tyler Group Barcelona
172 Views
Download Presentation
marksotors23
Download Presentation

Spaans leren in Barcelona, The Tyler Group Barcelona

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

  1. AUGUST 30, 2012 Spaans leren in Barcelona

  2. Er is niets zoals het volledige onderdompeling effect te krijgen u in uw reis gestart naar het leren van een vreemde taal, en het spreekt vanzelf dat de beste plaats om Spaans te leren hier in het zonnige Spanje is. En hoewel (zoals een Catalaans u ongetwijfeld vertellen zal, of u hen vragen of niet) Barcelona is de hoofdstad van Catalonië en heeft een eigen Catalaanse taal, de meest gebruikte taal van de stad blijft Spaans dankzij een groot aantal bewoners uit andere delen van Spanje, alsmede een aanzienlijke bevolking van Zuid-Amerikanen en Spaans-sprekende vreemdelingen.

  3. De voordelen van zijnde kundig voor praktijk Spaans dagelijks met barmen, serveersters, buschauffeurs, nieuwe Girl, uw klasgenoten en uw nieuwe surrogaat familie (veel taalscholen in Barcelona kunnen regelen gastgezinnen), zijn enorm in termen van ter aanvulling van de vooruitgang die u tijdens de lessen, terwijl de prachtige stad Barcelona uw studeren voelen als een vakantie maken zal… hot strandenArchitectuur Gaudi ontworpen, smakelijke tapas restaurants en scores van heup- en happenining bars en clubs zal blijken een welkome afleiding te worstelen met de woordenlijst.

  4. Als je bent dood ingesteld op Spaans leren in Spanje, dan heeft Barcelona hopen van professionele taalscholen om uit te kiezen. Met een groot aantal verschillende cursussen, voor beginners door deskundigen, en naar particuliere via op klas onderwijs u hebt geen problemen met het vinden van een cursus die aansluit bij uw behoeften. En als je hebt besloten je meer Catalaanse dan Joan Laporta zelf, u kunt ook aanmelden voor lessen in de taal van nobele ‘Catalunya’, en echt indruk maken op de lokale bevolking.

  5. Barcelona taalscholen • Speakeasy BCN • OLE-talen • Babylon Idiomas • Oxford huis • Linguaschools Barcelona • Dime Language School