slide1 l.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Falske læge arresteret for at stjæle mobiltelefoner, Bradley PowerPoint Presentation
Download Presentation
Falske læge arresteret for at stjæle mobiltelefoner, Bradley

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 3

Falske læge arresteret for at stjæle mobiltelefoner, Bradley - PowerPoint PPT Presentation


  • 112 Views
  • Uploaded on

New Delhi: Med hans drømme bliver en læge og fører et overdådige liv shattered ved finansielle begrænsninger, denne residente Delhi risici som en “læge” på to førende regering hospitaler her og stjal 21 mobiltelefoner af læger, indtil han blev anholdt. Amandeep Singh, 23 bosiddende i Tagore Garden i vest Delhi blev arresteret fredag sammen med hans Tilknyt Jitender, 22, bosat i Shahdara i east Delhi, sagde politiet lørdag. Taler flydende engelsk, han stillede som et junior hjemmehørende i Safdarjung hospital og alle Indien Institute of Medical Sciences (AIIMS), stjal mobiltelefoner og overladt dem til Jitender, som har solgt dem. Amandeep endelig blev fanget når en højtstående læge på Safdarjung hospital mistanke om ham af tyverier, kontrolleres hans poster og underrettet politi. “Amandeep havde store drømme og ønskede at blive en læge til et overdådige liv. Men hans familie havde ikke Råd sin uddannelse og han droppede sine studier efter klasse 12,”sagde en tjenestemand i politiet. Han fik et job med et privat selskab i sydlige Delhi, men var ikke tilfreds med sin lave lønninger og begyndte at begå tyverier. Han blev arresteret i 2009 og blev udgivet i December 2011. Jagt efter et job, han nåede Safdarjung sygehuset og i stedet besluttet at stjæle mobiltelefoner og værdigenstande af læger ved kontamineringens som læge selv. Han stjal en frakke og stetoskop og startede roaming gangene på de to hospitaler jagt til værdigenstande.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

Falske læge arresteret for at stjæle mobiltelefoner, Bradley


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

New Delhi: Med hans drømme bliver en læge og fører et overdådige liv shattered ved finansielle begrænsninger, denne residente Delhi risici som en “læge” på to førende regering hospitaler her og stjal 21 mobiltelefoner af læger, indtil han blev anholdt.

Amandeep Singh, 23 bosiddende i Tagore Garden i vest Delhi blev arresteret fredag sammen med hans Tilknyt Jitender, 22, bosat i Shahdara i east Delhi, sagde politiet lørdag.

Taler flydende engelsk, han stillede som et junior hjemmehørende i Safdarjung hospital og alle Indien Institute of Medical Sciences (AIIMS), stjal mobiltelefoner og overladt dem til Jitender, som har solgt dem.

Amandeep endelig blev fanget når en højtstående læge på Safdarjung hospital mistanke om ham af tyverier, kontrolleres hans poster og underrettet politi.

slide3

“Amandeep havde store drømme og ønskede at blive en læge til et overdådige liv. Men hans familie havde ikke Råd sin uddannelse og han droppede sine studier efter klasse 12,”sagde en tjenestemand i politiet.Han fik et job med et privat selskab i sydlige Delhi, men var ikke tilfreds med sin lave lønninger og begyndte at begå tyverier. Han blev arresteret i 2009 og blev udgivet i December 2011.

Jagt efter et job, han nåede Safdarjung sygehuset og i stedet besluttet at stjæle mobiltelefoner og værdigenstande af læger ved kontamineringens som læge selv.

Han stjal en frakke og stetoskop og startede roaming gangene på de to hospitaler jagt til værdigenstande.