Itsearvointi palaute
Download
1 / 8

Itsearvointi/Palaute - PowerPoint PPT Presentation


 • 75 Views
 • Uploaded on

Itsearvointi/Palaute.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Itsearvointi/Palaute' - marja


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
Itsearvointi palaute
Itsearvointi/Palaute

Tein mielestäni mahdollisimman hyvän työn mitä taidoillani osasin tehdä ja sain aikaan (taas mielestäni) kohtuu hyvän Power Point esityksen. Ohjelmassa oli hieman asioita joita en ymmärtänyt esim: Dia esityksissä ei näy kuvat. Työni onnistui muuten hyvin mutta kuvien puuttuminen haittasi minua ja joidenkin diojen kohdalla dia vaihtui liian nopeasti seuraavaan joolloin ei ehdi lukea kaikkea mitä diassa lukee. Tällainen työ on mielestäni erittäin mukavaa muutosta normaaliin koulun käyntiin.22 hukkui laivaonnettomuudessa mustallamerell
22 hukkui laivaonnettomuudessa Mustallamerellä.

Ainakin kahdeksan ihmisen uskotaan hukkuneen ja 14 on kateissa ukrainalaisaluksen upottua Mustallamerellä.

Vahvistamattomien tietojen mukaan alus upposi jo perjantaina. Rahti- ja matkustaja-alus Pamjat Merkuria oli matkalla Turkin Istanbulista Ukrainan Jevpatorijan satamakaupunkiin, kun onnettomuus sattui.

Laivassa oli kaikkiaan 51 ihmistä. Heistä 29 poimittiin turvaan pelastusveneistä. Pelastuneiden joukossa oli myös aluksen kapteeni. Onnettomuuden syytä ei vielä tiedetä.(MTV3-STT-AFP-Reuters)


Paha kuolonkolari 7 tiell 05 02 2001 klo 18 37
Paha kuolonkolari 7-tiellä05.02.2001, klo:18.37

Kolme ihmistä on kuollut ja useita loukkaantunut linja-auton ja rekan yhteentörmäyksessä Ruotsinpyhtäällä, valtatie 7:llä. Helsingin suunnasta tullut venäläinen linja-auto ajautui vastaantulevan kaistalle ja törmäsi yhteen rekka-auton kanssa


Saha palaa laitilassa 13 02 2001 06 03
Saha palaa Laitilassa13.02.2001 06:03

 • Laitilan Valkojärvellä sijaitsevalla Kuusiston sahalla on syttynyt raju tulipalo.

 • Kuusiston sahan saharakennus on ilmiliekeissä, eikä sitä pystytä enää pelastamaan. Parhaillaan palokunnat yrittävät sammuttaa erillistä sahan lämpökeskusta.

 • Ensiarvion mukaan sahapalo on aiheuttanut useiden kymmenien miljoonien markkojen vahingot. Tulipalo ei aiheuttanut henkilövahinkoja. Palo on lähtenyt leviämään saharakennuksen pakkaamon ja kuivaamon päädystä. Saha-alueen kuivaamorakennukset ja puutavaravarastot eivät tuhoutuneet tulipalossa.

 • Palokunta sai hälytyksen Pappilantie 24:ssä sijaitsevalle sahalle hieman ennen kello neljää aamulla. Sammutustöihin osallistuvat Laitilan ja lähikuntien sammutusyksiköt. Kuusiston saha työllistää noin 60 ihmistä.


Uusi virus uhkaa s hk posteja 13 02 2001 klo 07 50
Uusi virus uhkaa sähköposteja13.02.2001, klo:07.50

 • Sähköpostimato kulkee tennistähti Anna Kournikova -viestin liitetiedostona. Virusta on löydetty tähän mennessä Euroopasta ja Yhdysvalloista.

 • Virus iskee Microsoft Outlook -sähköpostiohjelmassa, kun käyttäjä avaa liitetiedostona lähetetyn Kournikovan kuvan. Liitetiedoston nimi on AnnaKournikova.jpg.vbs.

 • Virus tarttuu ohjelman osoitteistoon ja alkaa lähettää virusviestiä eteenpäin.

 • Virus ei tuhoa tiedostoja, mutta se voi tukkia sähköpostipalvelimia. Viime vuonna levinnyt samankaltainen Loveletter-matovirus saastutti 15 miljoonaa konetta.

 • Jo maanantaina eräät yhdysvaltalaiset yrityksen ilmoittivat, että ne olivat joutuneet sulkemaan sähköpostejaan Kournikova-viruksen takia.

 • Viruksen odotetaan leviävän yli maapallon tiistain kuluessa. Kournikova-virus lienee tehty Euroopassa.

 • AP, Reuters


Italia sulkisi rajat karjalta 06 03 2001 04 42
Italia sulkisi rajat karjalta06.03.2001 04:42

 • Italia tahtoo sulkea EU:n jäsenvaltioiden väliset rajat karjalta suu- ja sorkkataudin takia. Italian maatalousministeri Alfonso Scanio aikoo nostaa karjan vienti- ja tuontikiellon esille tiistaina eläinlääketieteellisen komitean kokouksessa.

 • Ministerin mukaan paikallaan olisi ainakin 15 vuorokauden vienti- ja tuontikielto. Kielto koskisi vähintään epäilyttäviä kotitalouseläimiä, eli mahdollisesti suu- ja sorkkatautia kantavaa karjaa.

 • Mikäli EU ei esitykseen taivu, Italia aikoo toteuttaa varotoimen yksipuolisesti. Maa perustelee esitystään herkästi tarttuvan suu- ja sorkkataudin leviämisen estämisellä. (STT-Reuters)


Mielipiteeni
Mielipiteeni

 • 22 hukkui laivaonnettomuudessa Mustallamerellä: Tapaus ihmetytti minua koska yleensä tällainen uutinen olisi jokaisissa uutisissa mutta tämä uutinen oli vain yhdellä nettisivulla. (Mahtaakohan edes olla totta?)

 • Paha kuolonkolari 7-tiellä: Kolarissa kuoli kolme ihmistä ja kolarissa oli (yllättäen) venäläinen linja-auto mukana kolarissa. Siksi kolari ei ihmetyttänyt minua.

 • Saha palaa Laitilassa: Mitä nyt tästä sanoisin…paloja sattuu.

 • Uusi virus uhkaa sähköposteja: En tiedä mitä intoa on tehdä viruksia ja niiden avulla yrittää tuhota jotain. Minusta on hienoa että on internet mutta sitä on tyhmää käyttää väärin.

 • Italia sulkisi rajat karjalta: Ihan hyvä idea jos haluaa pitää maansa puhtaana taudeista.