slide1 n.
Download
Skip this Video
Download Presentation

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

- PowerPoint PPT Presentation


  • 56 Views
  • Uploaded on

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '' - maris


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide1

В 10.30ч. Председателят на Окръжен съд –Благоевград проведе среща с ученици от втори и шести клас на V СОУ- Благоевград. Г- жа Бельова ги запозна  със спецификата в работата на магистратите, както и  с основни акценти от Хартата за правата на човека, която бе раздадена на всички присъстващи ученици.

slide2

Служители на Съдебната охрана представиха пред гостите мерките за сигурност в Съдебна палата, демонстрираха нагледно своята екипировка, оборудване и действия, които предприемат в ежедневната си работа и при сигнал за бомба.

slide3

Децата с интерес задаваха въпроси и с огромно желание се включиха в ролевата игра “Съдебно заседание по НОХД ”, с помощта на която научиха какво е престъпление, видовете наказания и реда в съдебната зала.

slide4

В Зала № 4 на Районен съд –Благоевград от 11.30ч. се демонстрира публично разпределение на съдебните дела в присъствието на граждани и журналисти. Такава демонстрация и разпределение на съдебни дела се проведе и в кабинета на Председателя на Окръжен съд –Благоевград след приключване на срещата с учениците.

slide5

Граждани се запознаха с работата на институцията в рамките на работния ден от 10.00 до 17.00 часа, като на тяхно разположение се предоставиха редица информационни материали и брошури за работата на съдилищата, предлаганите административни съдебни  услуги и процедури в тяхно улеснение.

slide6

Съдебната палата бе посетена и студенти от ІІ курс, специалност “ Публична администрация” на Правно- историческия факултет на ЮЗУ “ Неофит Рилски”- Благоевград.