viktige fordeler ved st tdempere n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Viktige fordeler ved støtdempere PowerPoint Presentation
Download Presentation
Viktige fordeler ved støtdempere

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 7

Viktige fordeler ved støtdempere - PowerPoint PPT Presentation


  • 8 Views
  • Uploaded on

Når de fleste sjåfører tenker på en jevn kjøretur, er det hestekrefter og toppmotorer de tenker på. Men visste du at en kraftig motor vil være ganske ubrukelig hvis du ikke klarer å kontrollere bilen din? For at kjøretøyet skal ha den beste ytelsen på veien, må du sørge for at den har de beste støtdemperene. Som navnet antyder, absorberer støtdempere bokstavelig talt støt og ubehagelige effekter når du kjører på veier med mange støt og uunngåelige hull i veien. De bidrar til å forbedre kontrollen over kjøretøyet og passasjerens komfort.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Viktige fordeler ved støtdempere' - makanacharterstoursseo


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
viktige fordeler ved st tdempere 1
Viktige fordeler ved støtdempere
  • Når de fleste sjåfører tenker på en jevn kjøretur, er det hestekrefter og toppmotorer de tenker på. Men visste du at en kraftig motor vil være ganske ubrukelig hvis du ikke klarer å kontrollere bilen din? For at kjøretøyet skal ha den beste ytelsen på veien, må du sørge for at den har de beste støtdemperene. Som navnet antyder, absorberer støtdempere bokstavelig talt støt og ubehagelige effekter når du kjører på veier med mange støt og uunngåelige hull i veien. De bidrar til å forbedre kontrollen over kjøretøyet og passasjerens komfort.
viktige fordeler ved st tdempere 2
Viktige fordeler ved støtdempere
  • Hvis støtdemperene vedlikeholdes på riktig måte, vil du ha en trygg og jevn kjøring når du treffer veien for å dra på jobb, ferie eller andre steder. Støtdempere spiller en upåklagelig rolle i sikkerheten til kjøretøyet ditt ved å gi styrestabilitet samt komplett kjøretøysikkerhet. Takket være dem vil kjøretøyet ikke skjeie ut til sidene når været blir for blåsete. Du kan også stoppe kjøretøyet uten problemer på grunn av støtdemperne.
viktige fordeler ved st tdempere 3
Viktige fordeler ved støtdempere
  • Støtdempere spiller også en viktig rolle for å sikre bilens stabilitet. De forbedrer friksjonen mellom dekkene og veien, noe som igjen forbedrer bilens stabilitet på veien. Dersom motorveier, landeveier og gater var helt glatte og flate; ville støtdempere ikke være nødvendig. Men siden det ikke er tilfelle for de fleste steder, må du bare sørge for at kjøretøyet har støtdempere for din egen sikkerhet. Selv asfalterte veier har vanligvis subtile feil som fører til at hjulet beveger seg opp og ned når du kjører. Hvis du kjører bilen uten støtdempere, vil sjansene for å havne i en ulykke være høy.
viktige fordeler ved st tdempere 4
Viktige fordeler ved støtdempere
  • Sist men ikke minst, støtdempere bidrar mye til din komfort når du kjører bilen. Når du kjører på en vei som har hull i veien, fartsdumper og andre ufullkommenheter, vil støtdemperene redusere størrelsen på vibrasjoner som oppstår. Som et resultat vil du kunne nyte en jevn og behagelig tur, selv når du kjører på de tøffe landveiene. Du vil ikke måtte tåle mye smerte i kroppen din hvis du kjører mange timer takket være disse støtdemperne.
viktige fordeler ved st tdempere 5
Viktige fordeler ved støtdempere
  • For mer informasjon om fordelene med støtdempere, besøk https://www.vianor.no/ nå.