tulikonferenssi koulutus n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Tulikonferenssi- koulutus PowerPoint Presentation
Download Presentation
Tulikonferenssi- koulutus

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 13

Tulikonferenssi- koulutus - PowerPoint PPT Presentation


 • 86 Views
 • Uploaded on

Tulikonferenssi- koulutus. osa 1. Merihädässä. Jollemme ymmärrä tai edes halua ymmärtää kadotettuna olemisen epätoivoa ja vakavuutta, meillä ei tule koskaan olemaan mitään vaikutusta kadotettuihin.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Tulikonferenssi- koulutus' - louisa


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
merih d ss
Merihädässä
 • Jollemme ymmärrä tai edes halua ymmärtää kadotettuna olemisen epätoivoa ja vakavuutta, meillä ei tule koskaan olemaan mitään vaikutusta kadotettuihin.
 • Jumalalla on äärettömät mahdollisuudet käytettävissään pelastussanoman julkituomiseksi. Hän voisi kirjoittaa sen taivaalle, puhua jokaiselle samalla hetkellä tai lähettää enkeleitä jokaisen kansanryhmän luokse maailmassa. Sen sijaan Hän vetoaa ihmisiin meidän kauttamme.
2 kor 5 20
2 Kor 5:20

Kristuksen puolesta me siis olemme lähettiläitä, ja Jumala kehottaa meidän kauttamme. Me pyydämme Kristuksen puolesta: antakaa sovittaa itsenne Jumalan kanssa. 2 Kor 5:20

Jumala, joka sanoi:`Loistakoon valkeus pimeydestä`, on se, joka loisti sydämiimme, että Jumalan kirkkauden tunteminen, sen kirkkauden, joka loistaa Kristuksen kasvoissa, levittäisi valoansa. Tämä aarre on meillä saviastioissa, että tuo suunnattoman suuri voima olisi Jumalan eikä näyttäisi tulevan meistä. 2 Kor 4:6-7

slide4
Käyttäytykää viisaasti ulkopuolisia kohtaan ja ottakaa huomioon oikea hetki. Olkoon puheenne aina suloista, suolalla maustettua, ja tietäkää, kuinka teidän tulee itse kullekin vastata.

Kol 4:5-6

Mutta kuinka he voivat huutaa avukseen Häntä, johon eivät usko? Kuinka he voivat kuulla, ellei ole julistajaa? Room 10:14

Kärsihän Kristuskin kerran syntien tähden johdattaakseen teidät Jumalan luo. 1 Piet 3:18

Älkää katsoko omaa parastanne vaan myös toisten. Fil 2:4

slide5
Herramme Jeesuksen Kristuksen seurakunta ei ole huvipursi vaan pelastusvene sielujen pelastumista varten...

1.Missä mielessä tämä kertomus eteni niin kuin odotit?

 • Oliko siinä hetkiä, jotka hämmästyttivät sinua?
 • Mikä sinun mielestäsi elokuvassa oli kaikkein epämukavinta tai häiritsevintä?
avaintapahtumat ja kaksinpuhelu
Avaintapahtumat ja kaksinpuhelu:
 • Rannikkovartijan turhautuminen siitä, että laiva, joka on täynnä pelastusveneitä, kieltäytyy vastaamasta.
 • Juhlasalissa olevien ihmisten reaktiot, kun miehistön jäsen ilmoittaa pelastusoperaation kiireellisyydestä.
 • Stuertin lausunto: ”Mitään pelastusoperaatiota ei suoriteta. Tällaisella laivalla matkustamisen nimenomainen tarkoitus on, että se suojelee meitä kaikelta ulkopuoliselta.”
slide7
Juhlasalissa käyty keskustelu siitä, että tulee tutkia käsikirjaa, jotta osataan menetellä oikein pelastusveneiden suhteen.

2. Pohdi huvipurrella syntynyttä konfliktia tämän Raamatun paikan valossa.

Mitä arvelette? Jos jollakin ihmisellä on sata lammasta ja yksi niistä eksyy, eikö hän jätä niitä yhdeksääkymmentäyhdeksää vuorille ja mene etsimään sitä eksynyttä? Niinpä ei myöskään teidän taivaallinen Isänne tahto ole, että yksikään näistä pienistä joutuisi kadotukseen. Matt 18:12-14

slide8
3. Palauta mieleesi varjossa ollut mies ja se, mitä hän sanoi Jackille. ”Olet menossa sisään ratkaisulaaksoon. Minkä asetat etusijalle: aluksella olevat mukavuudet vaiko laivan päätarkoituksen? Meidän päämäärämme pitäisi olla aivan selvä… Oletko valmis lähtemään liikkeelle vai tutkimaan liikkeelle lähtemistä? ” Ketä tämä hahmo edustaa? Miten nämä kysymykset liittyvät tämän päivän seurakuntaan?
efeson seurakunta
EFESON SEURAKUNTA

Minä tiedän sinun tekosi, vaivannäkösi ja kärsivällisyytesi, ja ettet voi pahoja sietää; sinä olet koetellut niitä, jotka sanovat itseään apostoleiksi, eivätkä ole, ja olet havainnut heidät valhettelijoiksi; ja sinulla on kärsivällisyyttä, ja paljon olet saanut kantaa nimeni tähden, etkä ole uupunut. mutta se minulla on sinua vastaan, että olet hyljännyt ensimmäisen rakkautesi.

sardeksen seurakunta
SARDEKSEN SEURAKUNTA

Minä tiedän sinun tekosi. Sinulla on nimi, että elät, mutta sinä olet kuollut. Herää valvomaan ja vahvista sitä, mikä on jäljellä, sitä, mikä on kuolemaisillaan.

filadelfian seurakunta
FILADELFIAN SEURAKUNTA

Minä tiedän sinun tekosi. Olen avannut eteesi oven, jota kukaan ei voi sulkea. Voimasi on kyllä vähäinen, mutta sinä olet noudattanut minun sanaani etkä ole kieltänyt nimeäni.

laodikean seurakunta
LAODIKEAN SEURAKUNTA

Koska olet haalea, et kuuma etkä kylmä, minä oksennan sinut suustani. Sinä sanot, että olet rikas, olet rikastunut etkä tarvitse mitään.

slide13
Yhdistä isoon kuvaan: kenen elokuvan hahmoon sinä tunsit eniten yhtäläisyyttä?
 • ”Evankeliumi sinun maailmassasi”
 • ENSI KERRALLA: tutkimusretki meille annettuun Jumalan verrattomaan sanomaan ja meidän rooliimme Hänen rakkautensa sanansaattajina.
 • Vasta kun vilpittömästi rakastamme kadotettuja, he pelastuvat. kukaan ei pelastu, jollei häntä rakasteta.