2356 05 t telhez puchner kast lysz ll bikal
Download
1 / 9

- PowerPoint PPT Presentation


 • 72 Views
 • Uploaded on

2356-05. tételhez Puchner Kastélyszálló **** Bikal. Készítette: Panghy Bence. A kastélyról. Bikal a Dél-Dunántúlon található, a Mecsek lábánál, Budapesttől 185 km-re. A falu nevének jelentése bükk-al, vagyis "bükkös erdő alja". Első okleveles említése 1325-ből való.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about '' - liza


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
2356 05 t telhez puchner kast lysz ll bikal

2356-05. tételhezPuchner Kastélyszálló****Bikal

Készítette: Panghy Bence


2356 05 t telhez puchner kast lysz ll bikal

A kastélyról

Bikal a Dél-Dunántúlon található, a Mecsek lábánál, Budapesttől 185 km-re. A falu nevének jelentése bükk-al, vagyis "bükkös erdő alja". Első okleveles említése 1325-ből való.

A kastély épületét 1840-es évek végén, újklasszicista stílusban a Puchner család építette. 1979-ben műemlékké nyilvánították. Egy több mint hat hektáros ősfákkal övezett park öleli körbe. A szálloda 1996-ban nyitotta meg kapuit, 2005-ben felújításra került sor. Fürdőház, sportközpont, grillterasz, négyszáz fős konferencia központ, gyermekjátszótér, állatsimogató és egy kis kerti tó várja az idelátogatókat. Házi kedvenceket (térítés ellenében) szívesen látnak.


2356 05 t telhez puchner kast lysz ll bikal

Az élménybirtok

A kastélyszálló szomszédságában elhelyezkedő Élménybirtokon részt vehetünk a középkori életben, megismerkedhetünk a reneszánszkori ember szokásaival, mesterségeivel, különlegességeivel és a hétköznapi életével. A birtok a vendégfogadás és élményszerzés minden adottságát „bevetve” kívánja egyszerre több nemzedék számára biztosítani a szórakozás, a kikapcsolódás, a játék és a tartalmas időtöltés, valamint a testi-lelki feltöltődés feltételeit a 7,5 hektáron elhelyezkedő birtokon.


2356 05 t telhez puchner kast lysz ll bikal

A vendégek különböző hangulatú szobák közül választhatnak:

Romantikusoknak a kastély, a wellness imádóinak a fürdőház, baráti társaságoknak, cégeknek a vendégházakat ajánlják.

Ma, a kastély épületében három szinten 16 szoba található. A patinás, de kényelmes bútorokkal berendezett szobák és termek korabeli hangulatot idéznek. Minden szobánk telefonnal, minibárral, egyedi fürdőszobával, televízióval, klímaberendezéssel és széffel felszerelt. 2007. júniusában került átadásra XVIII. századi, francia mintára épült udvarházunk, mely 3 szinten 31 szobával, szintenként más és más hangulatban és elrendezéssel várja a Vendégeket.


2356 05 t telhez puchner kast lysz ll bikal

400 fő befogadására alkalmas konferenciaközpontunk termei szekciókra bonthatók. A termek kiemelkedő technikai felszereltséggel rendelkeznek. Megtalálható itt a projektor, flip-chart, televízió, videó, tolmácsberendezés, diavetítő, írásvetítő. Exkluzív éttermünk és bortrezorunk a különleges ízek, és zamatok kedvelőit szolgálja. Rendszeresen rendezünk ínyenc vendégeink számára különböző népek ételeinek és italainak íz világát felelevenítő borgála vacsorákat.


2356 05 t telhez puchner kast lysz ll bikal

Sportközpont szolgáltatásai: termei szekciókra bonthatók. A termek kiemelkedő technikai felszereltséggel rendelkeznek. Megtalálható itt a projektor, flip-chart, televízió, videó, tolmácsberendezés, diavetítő, írásvetítő. Exkluzív éttermünk és bortrezorunk a különleges ízek, és zamatok kedvelőit szolgálja. Rendszeresen rendezünk ínyenc vendégeink számára különböző népek ételeinek és italainak íz világát felelevenítő borgála vacsorákat.

 • bowling

 • fitneszterem

 • fallabda

 • biliárd

 • asztali foci

 • asztali tenisz

 • darts

 • koktélbár


Szoba rak
Szobaárak termei szekciókra bonthatók. A termek kiemelkedő technikai felszereltséggel rendelkeznek. Megtalálható itt a projektor, flip-chart, televízió, videó, tolmácsberendezés, diavetítő, írásvetítő. Exkluzív éttermünk és bortrezorunk a különleges ízek, és zamatok kedvelőit szolgálja. Rendszeresen rendezünk ínyenc vendégeink számára különböző népek ételeinek és italainak íz világát felelevenítő borgála vacsorákat.

A szobaárak tartalmazzák a szállást, a svédasztalos reggelit, a medencék, a pezsgőfürdők, a gőzfürdő és az infraszauna használatát.

Félpanziós ellátás:

felnőtt 3.500 Ft/felnőtt/étkezés

12-16 éves gyermek részére 2.800 Ft/gyerek/étkezés

6-12 éves gyermek részére 1.750 Ft/gyerek/étkezés

6 éves kor alatt 500 Ft/gyerek/étkezés

Teljes ellátás:

felnőtt 7.000 Ft/felnőtt/éj

12-16 éves gyermek részére 5.600 Ft/gyerek/éj

6-12 éves gyermek részére 3.500 Ft/gyerek/étkezés

6 éves kor alatt 1.000 Ft/gyerek/étkezés

Parkolási díj: 300 Ft/autó/éj

Fizetési lehetőségek:

 • készpénz

 • Visa, Mastercard

 • Üdülési csekk

 • SZÉP Kártya

 • Erzsébet utalvány


El rhet s gek
Elérhetőségek termei szekciókra bonthatók. A termek kiemelkedő technikai felszereltséggel rendelkeznek. Megtalálható itt a projektor, flip-chart, televízió, videó, tolmácsberendezés, diavetítő, írásvetítő. Exkluzív éttermünk és bortrezorunk a különleges ízek, és zamatok kedvelőit szolgálja. Rendszeresen rendezünk ínyenc vendégeink számára különböző népek ételeinek és italainak íz világát felelevenítő borgála vacsorákat.

Cím: 7346 Bikal, Rákóczi u. 22

Telefon:

+36-72/459-546+36-72/459-547+36-72/459-548

Fax:+36-72/459-549


2356 05 t telhez puchner kast lysz ll bikal

Köszönöm a figyelmet! termei szekciókra bonthatók. A termek kiemelkedő technikai felszereltséggel rendelkeznek. Megtalálható itt a projektor, flip-chart, televízió, videó, tolmácsberendezés, diavetítő, írásvetítő. Exkluzív éttermünk és bortrezorunk a különleges ízek, és zamatok kedvelőit szolgálja. Rendszeresen rendezünk ínyenc vendégeink számára különböző népek ételeinek és italainak íz világát felelevenítő borgála vacsorákat.