HARJOITUS- JA KILPAMATKAT  2012 - 2013
Download
1 / 10

HARJOITUS- JA KILPAMATKAT 2012 - 2013 - PowerPoint PPT Presentation


  • 90 Views
  • Uploaded on

HARJOITUS- JA KILPAMATKAT 2012 - 2013. JALKAPALLO.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'HARJOITUS- JA KILPAMATKAT 2012 - 2013' - livia


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Harjoitus ja kilpamatkat 2012 2013

Järjestämme jalkapalloleirejä ja turnauksia vuoden ympäri. Kohdemaitamme leireille ovat Espanja (Katalonia), Ranska, Unkari, Turkki, Kanarian Saaret ja Englanti. Olemme parhaimmillamme Kataloniassa ja Etelä-Ranskassa, mistä toimintamme alkoi (2006).

Kohteissamme ovat aina hyvätasoiset faciliteetit (kentät, majoitus, ruokailut ja paikalliset valmennusasiantuntijat). Nämä perustuvat hyviin henkilökohtaisiin suhteisiin paikallisten toimijoiden kanssa. Teemme muun muassa yhteistyötä Espanjassa Katalonian jalkapalloliiton ja Soccer Servicen kanssa. Kumppaneita meillä ovat Ranskassa Perpignanin piiri , Englannin Liverpoolissa jalkapallokoulut ja -akatemiat (Everton). Esimerkiksi Soccer Servicen palveluja ovat käyttäneet monet suomalaiset palloliiton piirit. He ovat La Masian ja katalonianliiton valmentajia, jotka ovat valmentaneet mm. Xavia, Iniestaa ja Puyolia.

Leirien yhteydessä on mahdollista järjestää retkipäiviä joko kulttuurisiin kohteisiin tai jalkapallo-otteluihin. Fc Barcelona ja RCD Espanyol pelaavat Barcelonassa La Ligaa ja Montpellier ja Toulouse Ranskan ylintä sarjaa. Liverpoolin joukkueet useammat varmasti tuntevatkin . Harjoituspelit tai paikallisten ammattivalmentajien palvelut kuuluvat myös ohjelmaan niin halutessanne. Räätälöimme aina matkanne toiveittenne mukaisesti. Myös matkat kansainvälisiin turnauksiin ovat mahdollisia meidän kauttamme.


Harjoitus ja kilpamatkat 2012 2013

ESPANJA JA KATALONIA ympäri. Kohdemaitamme leireille ovat Espanja (Katalonia), Ranska, Unkari, Turkki, Kanarian Saaret ja Englanti. Olemme parhaimmillamme Kataloniassa ja Etelä-Ranskassa, mistä toimintamme alkoi (2006).

Espanjan ja Katalonian alueella meillä on useita korkeatasoisia harjoitusleiripaikkoja. Esimerkiksi L´Estartit, Platja D’Aro ja Caldes D’Estrac. Harjoittelun lisäksi matkaan voi sisällyttää retkipäivän johonkin kulttuurikohteeseen tai vaikkapa seuraamaan Barcelonaan FC Barcelonan tai RCD Espanyolin ottelua. Katalonia on erikoisalaamme ja pystymme järjestämään joukkueellenne ikimuistoisen retkipäivän siellä. Esittelyssä L’Estartit ja Platja D’Aro. Muita kohteita mm. Caldes D’Estrac ja Barcelona.

L’Estartit

L’Estartit sijaitsee Espanjan aurinkorannikolla Costa Bravalla. Välimeren rannikon aurinko paistaa täälläkin 330 päivää vuodessa. Harjoituskenttä sijaitsee kävelymatkan päässä hotellista. Kylässä asustaa n. 10 000 asukasta ja kylässä on ihastuttava rantakatu putiikkeineen ja ravintoloineen.  Harjoitella voi 1-2 kertaa päivässä ja harjoitusvastuksen saa Espanjalaisesta saman ikäluokanjoukkueesta. Kylässä on ihanteellinen ranta mielenkiintoisine rantabulevardeineen.

Platja D’aro

Platja D’Aro on Costa Bravan lomakeitaita. Kylä ei kuitenkaan ole massaturismin pilaama, vaan sopivan kokoinen pikkukylä aurinkorannalla. Aurinko ei täälläkään anna armoa, vaan porottaa sen 330 päivää vuodessa. Hotelli on hyvätasoinen ****  Silken Park Jorge. Hotelli on ihanteellinen merenranta hotelli. Retket ja pelimatkat Barcelonaan ovat nopeita.


Harjoitus ja kilpamatkat 2012 2013

ENGLANTI ympäri. Kohdemaitamme leireille ovat Espanja (Katalonia), Ranska, Unkari, Turkki, Kanarian Saaret ja Englanti. Olemme parhaimmillamme Kataloniassa ja Etelä-Ranskassa, mistä toimintamme alkoi (2006).

Liverpool

Uusin kohteemme on Liverpoolissa, missä joukkueelle on järjestetty paikallinen hyvätasoinen majoitus esim. hienossa luostarihotellissa. Teillä on mahdollisuus harjoitella päivittäin ja pelata paikallisia joukkueita vastaan tasonne mukaan. Mahdollisuus myös vierailla paikallisissa akatemioissa. Matkaan kuuluu Liverpoolissa asuvan suomalaisen oppaan palvelut.

Premier liigan ottelu kuuluu toki ohjelmaan vuoden ajasta (ja ottelusta) riippuen. Liverpoolissa on myös mahdollista pitää retkipäivä.


Harjoitus ja kilpamatkat 2012 2013

UNKARI ympäri. Kohdemaitamme leireille ovat Espanja (Katalonia), Ranska, Unkari, Turkki, Kanarian Saaret ja Englanti. Olemme parhaimmillamme Kataloniassa ja Etelä-Ranskassa, mistä toimintamme alkoi (2006).

Unkarissa leirikeskuksemme on Ferenc Puskas Akatemia, josta käsin teemme ottelumatkoja ohjelman mukaan. Majoitumme tasokkaassa kolmen tähden hotellissa täysihoidolla. Matkallamme meillä on suomenkieltä osaava matkaopas. Akatemiassa on huippuolosuhteet luonnonnurmi- ja keinonurmi-kenttineen. Kykyjoukkueet ovat todenneet paikalliset akatemioiden joukkueet tasokkaiksi vastustajiksi. Ajankohdasta riippuen, meillä on mahdollista viedä teidät seuraamaan Unkarin pääsarjan ottelua. Tämä on leirivaihtoehdoistamme edullisin ja myös eläminen Unkarissa on halpaa. Paikalliset ihmiset ovat hyvin jalkapallo-orienteituneita ja ystävällisiä suomalaiselle veljeskansalleen.


Harjoitus ja kilpamatkat 2012 2013

ETELÄ- ympäri. Kohdemaitamme leireille ovat Espanja (Katalonia), Ranska, Unkari, Turkki, Kanarian Saaret ja Englanti. Olemme parhaimmillamme Kataloniassa ja Etelä-Ranskassa, mistä toimintamme alkoi (2006).

RANSKA

Banyuls-sur-Mer

Banyuls tarjoaa hyvät harjoitteluolosuhteet maaliskuusta toukokuuhun ja syyskuusta marraskuuhun. Kun Suomessa on ulkoharjoittelu mahdotonta keväällä, tarjoaa Banyuls vehreän nurmen ja oman stadionin joukkueen käyttöön. Täällä ovat harjoitelleet mm. Afrikan maajoukkueet viimeisen vuoden aikana. Alue  kuuluu Ranskanliiton pyrenee-oriental piiriin, josta on mahdollista saada valmennustutorointia ja harjoitusvastustajia. Majoitus on hyvätasoisessa hotellissa joko puoli/täysihoidolla tai ilman. Kuljetukset lentokentältä ja takaisin kuuluvat hintaan.

Limoux

Limoux sijaitsee pyreneiden kupeessa keskellä kataarien ennen hallitsemaa aluetta. Limouxissa ovat hyvät harjoittelu-olosuhteet ja paikallisista joukkueistakin löytyvät hyvät harjoitusvastukset. Limoux on n. 8000 hengen idyllinen ranskalaiskylä. Lähin kaupunki on Perpignan, jonka rannalla on pelattu useat ”vapaat harjoitukset”.


Harjoitus ja kilpamatkat 2012 2013

MUUT KOHTEET ympäri. Kohdemaitamme leireille ovat Espanja (Katalonia), Ranska, Unkari, Turkki, Kanarian Saaret ja Englanti. Olemme parhaimmillamme Kataloniassa ja Etelä-Ranskassa, mistä toimintamme alkoi (2006).

Räätälöimme harjoitusmatkoja myös muihin maihin. Uusia kohteitamme tulevat olemaan mm. Kanarian saaret ja Turkki. Tarkkaile www –sivustoamme! Mikäli olette kiinnostuneita jostain tietystä kohteesta älkää epäröikö ottaa yhteyttä, me teemme matkastanne totta…


Harjoitus ja kilpamatkat 2012 2013

TURNAUSMATKAT ympäri. Kohdemaitamme leireille ovat Espanja (Katalonia), Ranska, Unkari, Turkki, Kanarian Saaret ja Englanti. Olemme parhaimmillamme Kataloniassa ja Etelä-Ranskassa, mistä toimintamme alkoi (2006).

Järjestämme kansainvälisiä turnausmatkoja lähes kaikkiin Euroopan maihin.

FANIMATKAT

Teemme faniryhmille suunniteltuja fanimatkoja ympäri Eurooppaa. Esimerkiksi FC Barcelona, La Liiga ja Mestareidenliiga.


Harjoitus ja kilpamatkat 2012 2013

MATKAPAKETTI ESIMERKKEJÄ ympäri. Kohdemaitamme leireille ovat Espanja (Katalonia), Ranska, Unkari, Turkki, Kanarian Saaret ja Englanti. Olemme parhaimmillamme Kataloniassa ja Etelä-Ranskassa, mistä toimintamme alkoi (2006).

Dupond paketti: Unkari

Viiden päivän leiri Ferenc Puskas akatemiassa, majoitus täysihoidolla hyvätasoisessa hotellissa, kenttävuokrat, kaikki kuljetukset, suomalainen opas.

Hinta alkaen 400,-

Lisäpalvelut: Lennot, retkipäivä

Autamme myös matkabudjetin teossa.

Dupond paketti: Katalonia

Kuuden päivän leiri jossain Costa Bravan kohteessamme, majoitus puolihoidolla hyvätasoisessa hotellissa, kenttävuokrat,

kaikki kuljetukset, suomalainen opas.

Hinta alkaen 420,-

Lisäpalvelut: Lennot, retkipäivä,

FC Barcelonan ottelu

Kysy tarjous!


Harjoitus ja kilpamatkat 2012 2013

DUPOND & DUPOND ympäri. Kohdemaitamme leireille ovat Espanja (Katalonia), Ranska, Unkari, Turkki, Kanarian Saaret ja Englanti. Olemme parhaimmillamme Kataloniassa ja Etelä-Ranskassa, mistä toimintamme alkoi (2006).

www.duponds.eu

Olemme ketterä matkatoimisto, joka on tehnyt harjoitusleirimatkoja jo vuodesta 2006. Räätälöimme matkat asiakkaiden tarpeiden mukaan. Erikoisosaamisalueemme on etenkin Espanjassa ja Kataloniassa. Omien kontaktiemme ja ammattitaitomme avulla pystymme tarjoamaan asiakkaillemme turvallisen ja helpon keinon järjestää harjoitus- ja turnausmatkoja ulkomaille.

Sinua palvelevat Dupondit:

Harri Rantala

0500 736 909

harri@duponds.eu

Mika Laaksonen

0452 984 470

mika@duponds.eu

Janita Tenhilä

0465 505 806

janita@duponds.eu