CPN MC-3 PORTAPROBE - PowerPoint PPT Presentation

slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
CPN MC-3 PORTAPROBE PowerPoint Presentation
Download Presentation
CPN MC-3 PORTAPROBE

play fullscreen
1 / 21
CPN MC-3 PORTAPROBE
78 Views
Download Presentation
liona
Download Presentation

CPN MC-3 PORTAPROBE

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

 1. CPN MC-3 PORTAPROBE IZOTÓP INTÉZET KFT. COMPLEXLAB

 2. A C P N MC - 3 P O R T A P R O B E Mindenben megfelel az EURÓPAI UNIÓ szigorú szabályainak. CE tanúsítással rendelkezik.

 3. Az MC-3 PORTAPROBE strapabíró, biztonságos műszer talajok, burkolatok sűrűségének és nedvességtartalmának helyszíni gyors és pontos méréséhez. A műszaki adatok a katalógusban rendelkezésre állnak.

 4. A CPN MC - 3 PO R T A P R O B E Magyarországon elterjedten használt, bevált, megbízható készülék magyar szervizháttérrel, magyar nyelvű használati útmutatóval, kategóriájában a legalacsonyabb árral.

 5. A CPN MC-3 PORTAPROBE CE tanúsítással bíró felhasználóbarát biztonságos készülék. EURÓPÁBAN és MAGYARORSZÁGON is elterjedten használatos.

 6. A mérések helyszínére tartozékaival együtt kompakt műanyag bőröndjében szállítható. A műszer időjárástól függetlenül használható.

 7. Abszorpciós mérés előkészítése a műszer tartozékaival: mérőfurat készül. Visszaszórásos méréshez ilyen előkészítés nem szükséges, a burkolat sértetlen marad.

 8. A műszert az elkészült mérőfurat fölé, a mérőrudat a kívánt mélységbe állítja a kezelője. A mélységértéket a műszer automatikusan érzékeli.

 9. Az MC-3 PORTAPROBE képernyője és billentyűzete egyszerű kezelést tesz lehetővé. A mérést végző személynek csak a zöld START gombot kell megnyomnia, a beállítások előzetesen elvégezhetők.

 10. A CPN MC - 3 PORTAPROBE a beállított mérési idő leteltéig önállóan dolgozik. A mért sűrűség és nedvességtartalom értékeket közvetlenül jeleníti meg a választott mértékegységgel és eltárolja a többi eredmény közé. A műszer képes adatokat küldeni nyomtatóra, számítógépre.

 11. Mérés reptéri burkolaton Az MC-3 PORTAPROBE különböző felhasználásokhoz alkalmas. Jellemző felhasználása mégis az út- és burkolatépítés, építkezések. Mérés szántóföldön - talajelőkészítés

 12. Egy példa a CPN MC - 3 PORTAPROBE felhasználására. (1)

 13. A CPN MC-3 PORTAPROBE használat közben. (2)

 14. A CPN MC-3 PORTAPROBE használat közben. (3)

 15. A CPN MC-3 PORTAPROBE használat közben. (4)

 16. pontos méréseket tud végezni szűk árokban is. A CPN MC-3 PORTAPROBE

 17. A CPN MC-3 PORTAPROBE sötétben is használható a képernyő háttérvilágítása révén.

 18. Felkészült laboratóriumokban etalonokkal végzik a műszer kalibrálását.

 19. A CPN MC-3 PORTAPROBE katalógusából, illetve a gépkönyvéből láthatóan sokoldalú, ugyanakkor lényeges előnyöket kínál más, kompetitív eszközökhöz képest: - nincs bemelegedési idő, azonnal lehet mérni vele - tetszőleges mérési idő választható 1 mp-től 99 perc 99 mp-ig, - vagy a mérés a megkívánt pontosság eléréséig tart - mérés után automatikusan kikapcsol, nem merül le az akku - minden mérési eredmény előhívható segédeszköz nélkül is - az időjárási viszonyokkal szemben ellenálló - robusztus felépítésénél fogva a sérülésekkel szemben védett - magyarországi szerviz garanciaidőn belül és túl

 20. KÖSZÖNJÜK, HOGY FIGYELMÉVEL MEGTISZTELT MINKET ! COMPLEXLAB IZOTÓP INTÉZET KFT. Megrendelhető: Izotóp Intézet Kft. 1121 Bp. Konkoly Thege Miklós út 29-33. : 392-2577; 395-9081, Fax: 395-9247; 392-2575 E-mail: commerce@izotop.hu