slide1 n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás küldetésnyilatkozata PowerPoint Presentation
Download Presentation
Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás küldetésnyilatkozata

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 21

Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás küldetésnyilatkozata - PowerPoint PPT Presentation


  • 61 Views
  • Uploaded on

Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás küldetésnyilatkozata.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás küldetésnyilatkozata' - lenore


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
slide2

Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás

küldetésnyilatkozata

Kiállításunk célja, hogy méltó emléket állítson a 2008-ban elhunyt Kolonics György rendkívül hosszú és gyümölcsöző pályafutásának, valamint közösségi tevékenységének. „Koló”, ahogyan a csapattársai nevezték, nem csak kivételes kenus volt adottságai, valamint a világon egyedülálló technikája révén, de erényeivel is kitűnt embertársai közül. A sportot, amelyre született, példás szorgalommal, alázattal és áldozatkészséggel művelte.

Úgy gondoljuk, nem kell egy embert személyesen ismerni ahhoz, hogy motivációt nyerjünk általa. Történelmünk nagyjait sem ismertük személyesen, mégis büszkék vagyunk rájuk és révükön a nemzetünkre is. Hisszük, hogy Koló már közéjük tartozik. Azért született ez a kiállítás, hogy azok is megismerhessék a legendássá vált szerény fiú történetét, akik nem a víz mellett töltötték gyermekkorukat.

A kiállítás rendezését felvállaló Kolonics György Alapítvány deklarált célja is éppen a nagyszerű példakép talán legfontosabb feladatának átvállalása: Lehetőséget teremteni a gyerekeknek, hogy megismerjék a sport szépségeit és személyiségformáló erejét. Esélyt adni nekik, hogy a mozgást válasszák az egészségtelen életmód helyett és a felnőttkor alapját jelentő rendszeres munkát a céltalanság helyett.

A kiállítás megrendezésével így azt az álmot kívánjuk megvalósulása felé elindítani, hogy Magyarországon a tömegsport és az egészséges életmód legyen ismét a kultúra, más szóval a hétköznapi cselekedetek része!

Ezúton is köszönetet mondunk támogatóinknak, akik a gazdasági körülmények ellenére is komoly áldozatot vállaltak azért, hogy ez a kiállítás méltó színvonalon valósulhasson meg. Öröm volt látni, hogy vannak olyan nevek Magyarországon, amelyek összekötik, és nem szétválasztják az embereket.

A Kolonics név eddig is ilyen volt, és most már örökre az marad.

slide3

Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás

támogatói nyilatkozata és idézetek az emlékfalról

"A Dunán végignéztem, egy "hattyút" láttam jönni felém. Amikor közelebb ért hozzám, rájöttem, hogy a gyönyörű mozdulat birtokosa "Koló”. Kolonics György mérföldkő a kajak-kenu sportban. "Hite, felismerése, tudása, elszántsága, igazi példa. életében. ma, és holnap.Köszönettel: Wichmann Tamás„

"Nagyon sok szép emléket őrzök Rólad. Köszönöm!

Tisztelőd:

Oroszné Oláh Katalin (tájfutó világbajnok)„

"Ez a kiállítás gyönyörű! Ha Koló látná, boldog lenne, hogy ennyire szerették. Köszönjük ezt nektek! Köszi Koló! Hiányzol!”

Imre Dóra

„Példát mutattál a fiataloknak. Köszönjük”egy nagymama

"Koló TE voltál a legjobb!”Gál család, Szlovákia

"Nagy hálát érzek mindazok iránt, akik valamilyen formában hozzájárultak ahhoz, hogy ez a kiállítás létre jöhessen. Ezúton kérem őket, hogy a kiállítás anyagát feltétlen őrizzék meg és keressenek neki új helyszíneket. Nagyon sok embernek tudnának ezzel maradandó élményt, igazi örömet szerezni. Főleg a Budapesttől távolabb élők számára jelentene szenzációt, ha a kiállítás "helyükbe menne", ha lényegesebb útiköltség nélkül is elérhető lenne számukra.”2009. szept. 29. (anonym)

slide5

Összes médiaszponzoráció: 34.321.020 Ft

Összes hirdetési felület: 42

slide6

Az első Kolonics, a sportlegenda c. kiállítás

online és nyomtatott sajtó olvasottság

slide7

A Kolonics Kiállítás

3D látványtervei