slide1
Download
Skip this Video
Download Presentation
ANRO DISTRIBUTION

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 9

ANRO DISTRIBUTION - PowerPoint PPT Presentation


 • 75 Views
 • Uploaded on

ANRO DISTRIBUTION. ANRO DISTRIBUTION unicul importator in Romania a gamei de cosmetice Alpifresh produse de Lenhart Cosmetics si a prezervativelor Sico . Oferta de pret. Alpifresh.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'ANRO DISTRIBUTION' - lee


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
anro distribution
ANRO DISTRIBUTION
 • ANRO DISTRIBUTION unicul importator in Romania a gamei de cosmetice Alpifresh produse de Lenhart Cosmetics si a prezervativelor Sico
alpifresh
Alpifresh
 • Cosmeticele Alpifresh sunt produse de Lenhart Cosmetics unul dintre cei mai mari producatori de produse marca proprie din Germania. In Romania sunt importate din luna decembrie 2005.Din punct de vedere calitativ produsele sunt competitive cu marci binecunoscute din acest domeniu insa din punct de vedere al pretului ele se pozitioneaza sub Nivea,Dovea ….cu cel putin 40% la punct de vanzare.
 • Produsele sunt distribuite prin retele de distributie in 12 judete si in mod direct lantului de magazine Artima.Produsele sunt bine pozitionate pe cele mai mari retele de magazine locale in zonele de distributie.
prezervativele sico
Prezervativele Sico
 • Prezervativele sunt import Germania si alaturi de Durex sunt singurele produse in Comunitatea Europeana.Prezervativele exista pe piata de 6 ani si sunt numarul unu in Transilvania.Produsele sunt distribuite prin aceeasi retea de distributie ca si cosmeticele.Ca si nivel al pretului prezervativele se vand la punct de vanzare aproximativ la aceeasi preturi ca si marcile Love Plus,Camasutra,Masculen ..
politica de expansiune
Politica de expansiune
 • Extinderea numarului de distribuitori si in sudul tarii
 • Inrarea pe lanturile de magazine internationale
 • Intrarea pe lanturi de benzinarii
politica de discounturi
Politica de discounturi
 • Prin reteaua de distributie produsele se vand catre punctele de vanzare la pret de lista iar catre retele locale mai importante cu un discount de 5%
 • Pentru internationali ca si discount pe factura ne propunem maxim15% iar nivelul bonusurilor ulterioare pana la maxim 10%(bonus pe target, bonus pentru spatii de raft…..si alte bonusuri…….)In conditii de promotie mai oferim un minim 15% pentru produsele promovate.Taxele de intrare nu stiu daca le putem preconiza dar ca idee ne-am facut calculele in jurul unor sume de 5.000 Eu/lant de magazin……?
ad