Historien om motumbo
Download
1 / 13

Historien om Motumbo - PowerPoint PPT Presentation


  • 171 Views
  • Uploaded on

Historien om Motumbo. Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom. Og så var der Mary, en typisk ung overklasse pige med langt lyst hår og blå øjne.

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Historien om Motumbo' - kyna


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

Der var en gang en sort afrikaner som hed Motumbo. Han rejste til London for at søge lykke og rigdom.Og så var der Mary, en typisk ung overklasse pige med langt lyst hår og blå øjne.


De to m dtes i south kensington hvor motumbo solgte solbriller og forelskede sig straks i hinanden
De to mødtes i South Kensington (hvor Motumbo solgte solbriller) og forelskede sig straks i hinanden.
Til sidst beslutter han at Motumbo skulle opfylde to ønsker før han kunne få hans datter. Han ville gøre opgaverne så svære at Motumbo ikke kunne løse dem.Hans første opgaver var :Få en MBA fra Harvard.


Motumbo startede på Harvard og hurtigt viste det sig at han var en brillant student. Efter et år lykkedes det for ham at få sin MBA fra Harvard. Han gik tilbage til faderen og sagde :"Motumbo elske Mary, Motumbo MBA nu."


Faderen var forbl ffet men han havde stadig hans andet nske tjen 1 million dollars p n m ned
Faderen var forbløffet men han havde stadig hans andet ønske :Tjen 1 Million dollars på én måned!


Med det han lærte på Harvard begyndte Motumbo at investere på Wall Street, han var meget heldig. Efter én måned tjente han én million dollars. Han vendte tilbage til faderen og sagde : "Motumbo elske Mary,Motumbo tjent penge!"..... Hvis Motumbo ønskede at gifte sig med hans datter, var han nød til at have en penis på én meter (det var normalt blandt britiske mænd, fortalte han Motumbo).Motumbo svarede …...


Motumbo elske mary motumbo vil sk re et stykke af
"Motumbo elske Mary, var han nød til at have en penis på én meter (det var normalt blandt britiske mænd, fortalte han Motumbo).Motumbo vil skære et stykke af!"


Motumbo var han nød til at have en penis på én meter (det var normalt blandt britiske mænd, fortalte han Motumbo).

efter

afskæringen


ad