SIGM@
Download
1 / 7

INDEX : Assignar mencions de grau a l’expedient 1. Marcar la regla al pla d’estudis - PowerPoint PPT Presentation


  • 86 Views
  • Uploaded on

[email protected] Expedients > Assignar mencions de grau a l’expedient Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), juny de 2013. INDEX : Assignar mencions de grau a l’expedient 1. Marcar la regla al pla d’estudis 2. Assignar les mencions als expedients 3. Consultar les mencions

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'INDEX : Assignar mencions de grau a l’expedient 1. Marcar la regla al pla d’estudis' - kolina


An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript

[email protected]Expedients> Assignar mencions de grau a l’expedient Bellaterra (Cerdanyola del Vallès), juny de 2013


INDEX:

Assignar mencions de grau a l’expedient

1. Marcar la regla al pla d’estudis

2. Assignar les mencions als expedients

3. Consultar les mencions

4. Criteris d’aplicació

2


Assignar mencions de grau a l’expedient

Amb aquesta opció s’assigna a tots els estudiants d’un pla d’estudis la menció que acabaran cursant i que constarà al seu títol oficial. Aquesta opció obliga a que tots els estudiants del pla d’estudis tinguin assignada una menció, encara que sigui la menció general (sense menció). La validació acadèmica controla que l’estudiant es matriculi de les assignatures optatives definides a la menció a la que estigui assignat.

1. Marcar la regla al pla d’estudis

La primera acció que s’ha de realitzar és modificar el pla d’estudis de [email protected], per marcar la norma especial 38. Una vegada fet aquest marcatge, aquell pla d’estudis ha de funcionar sempre amb assignació de la menció als estudiants.

3


2. Assignar les mencions als expedients

L’assignació de la menció als estudiants s’ha de realitzar després que es gestioni la seva primera matrícula a [email protected] i fins abans que l’estudiant pugui iniciar la matrícula de qualsevol assignatura de la menció.

L’assignació de la menció la realitza la gestió del centre, individualment per l’opció de canvi de prelacions (Gestió de Validació Acadèmica --> Reconstrucció d'Expedients -->Canvi de Prelacions). Seleccionar la menció que correspongui i reconstruir l'expedient. Aquesta acció es pot realitzar les vegades que siguin necessàries.

Si l'estudiant ja estigués matriculat/da d'alguna assignatura d’una altra menció, amb la reconstrucció d’expedient l'assignatura no quedaria col·locada.

4


3. Consultar les mencions

A continuació presentem un exemple d'un expedient on encara no hi ha assignada una menció. En el gràfic es visualitza que l'estudiant s'ha matriculat d'alguna assignatura de menció, que li permeten avançar per una menció i també per l'arc corresponent a l'itinerari general.

5


Una vegada l’estudiant té assignada la menció, aquest detall es visualitza a la pantalla de l’expedient acadèmic i també al llistat d'estat d'expedients. A mida que l'estudiant es matricula de les assignatures es visualitza en el gràfic de l'expedient.

5


4. Criteris d’aplicació detall es visualitza a la pantalla de l’expedient acadèmic i també al llistat d'estat d'expedients. A mida que l'estudiant es matricula de les assignatures es visualitza en el gràfic de l'expedient.

  • Una vegada activada la regla 38, no es pot modificar aquest funcionament del pla d’estudis anualment.

  • Si algun curs acadèmic posterior, es decideix no utilitzar més aquesta opció en un pla d’estudis ja definit amb la regla 38, seria possible desmarcar la regla i realitzar reconstrucció de tots els expedients, però prèviament s’hauria de desmarcar individualment la menció a tots els estudiants del pla.

  • Si el pla d’estudis té estructura que permeti a l’estudiant aconseguir més d’una menció i el pla té activada la regla 38, serà necessari autoritzar aquesta regla per a aquest estudiant.

  • Quan l’estudiant realitza la seva matrícula/automatrícula, la validació acadèmica controla que només seleccioni assignatures de la menció que té assignada. En cas contrari, ho indicarà amb un missatge d’error conforme no col·loca les assignatures.

5


ad