sportspsykologi og coaching med s rligt fokus p golfen n.
Download
Skip this Video
Loading SlideShow in 5 Seconds..
Sportspsykologi og coaching med særligt fokus på golfen PowerPoint Presentation
Download Presentation
Sportspsykologi og coaching med særligt fokus på golfen

Loading in 2 Seconds...

play fullscreen
1 / 21

Sportspsykologi og coaching med særligt fokus på golfen - PowerPoint PPT Presentation


  • 70 Views
  • Uploaded on

Sportspsykologi og coaching med særligt fokus på golfen. Tirsdag d. 8. januar 2013. Aftenens match form. Vi spiller hulspil 18 huller + 19. hul Vi bruger max 1½ time på runden Jeg er udnævnt til holdkaptajn i aften. Merete Møller. 1. udfordring - spillet. Hulspil Holdkamp

loader
I am the owner, or an agent authorized to act on behalf of the owner, of the copyrighted work described.
capcha
Download Presentation

PowerPoint Slideshow about 'Sportspsykologi og coaching med særligt fokus på golfen' - kirra


Download Now An Image/Link below is provided (as is) to download presentation

Download Policy: Content on the Website is provided to you AS IS for your information and personal use and may not be sold / licensed / shared on other websites without getting consent from its author.While downloading, if for some reason you are not able to download a presentation, the publisher may have deleted the file from their server.


- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - E N D - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Presentation Transcript
aftenens match form
Aftenens match form

Vi spiller hulspil

18 huller + 19. hul

Vi bruger max 1½ time på runden

Jeg er udnævnt til holdkaptajn i aften

1 udfordring spillet
1. udfordring - spillet
  • Hulspil
  • Holdkamp
    • Udtaget til holdet
    • Stille det stærkest mulige hold
    • Gøre klubben ære
  • Ude/hjemme bane
2 udfordring spilleren selv
2. udfordring – spilleren selv

”Competitive golf is played mainly on a five-and-a-half-inch course…the space between your ears” – Bobby Jones

”Golf is 80% mental, 10% ability and 10% luck” – Jack Nicklaus

Golf is 90% mental and the other 10% is mental too” – Jim Flick

slide6

Lære mig selv at kende!

Coaching

Mentaltræning

Sportspsykologi

slide7

Bevidst

1-2%

Ubevidst

98%

forberedelse inden dagen
Forberedelse inden dagen
  • Spiller/holdkaptajn forventninger afstemmes
  • Træning:
    • Fællestræning
    • Spiller træning – teknik og mental
  • Prøvespille banen
  • Foursome: Træne med makker, aftale strategi
  • Gør bag’en klar med ”favoritter”
opvarmning
Opvarmning

Fysisk

Sving (Teknik)

Mentalt

1 tee1
1. Tee

Nerver / Stress – helt naturligt

Træk vejret

Slip tankerne

Brug sanserne

”Fake it till you make it”

”Psykologisk spil”

fokus
Fokus

Tænke på ingenting,

undtagen det slag du skal udføre

  • Pre shot rutine
  • Click ind på dit fokus
  • Opdag når du ikke er der
  • Re-fokus hurtigt igen
spil zonen
Spil zonen

Fokuser på målet

Stol på kroppen vil udføre slaget

Stop den indre dialog

Tænk kun på det slag du skal i gang med

Vær i NU’et

slide17

”If you act like a victim,

you are likely to be treated as one”

Paulo Coelho

dv l ikke kom videre
Dvæl ikke - kom videre!

Væg bagved

10 yards linien

Luk døren

husk under hele runden
Husk under hele runden

FOKUS på succes

At være i NU’et ved hvert slag

Vær opmærksom på kropssproget

Jubel efter gode slag

Sving roligt på par 3 huller

Forvent din modspiller laver gode slag

Husk din gameplan

19 hul
19. hul

Nyd øllen 

Evaluering

slide21

Tlf.: 2933 3040

www.merete-moller.dk

info@merete-moller.dk

PGA-pro,

StressCoach, Coach

og psykoterapeut

Merete Møller

  • Kroghsgade 4,
  • kælder tv
  • 2100 Kbh. Ø